Sylvinho
-
- Barça C
Én is nagyon örülük sylvi hosszabitásának ,hiszen az elmult szezonban ö akkor is képes volt lerakni a névjegyét egy egy jo passzal, beadással ,amikor a többiek nem épp nyujtottak maximum formát.Jol halad az igazolás is vettünk 4 et és eladtunk kettöt.Ugy érzem a védelmet kellöképpen megerösitetük...most jöhet a középpálya és a csucstámadok...egyet bánok csak h a két eladott játékosunkat eléggé áron alul adtuk...(sztem) 

LeOOO MeSSi A LeGyNaGyObB KIRÁLY!!!
H--a--j--r--á-->BARCA
H--a--j--r--á-->BARCA
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Ez egy nagyon jó hír! Mindenképpen megérdemelte ezt a szerződéshosszabítást! Jól játszott az idén, rendre lendületesebb lett a baloldal mikor beállt. Ő az a játékos aki küzd szívvel-lélekkel, amikor már a többiek föladták. Le a kalappal előtte, ennyi idősen ilyen magas színvonalon játszani nem kis dolog!
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- Deus
- Boixos Nois
huh, már hányszor írtam már le, hogy Sylvinho az egyik legnagyobb kedvencem... Még akkoris ha cserepadon dekkol. Egyszerűen lelkes harcos és jók a passzai na meg persze szimpi 
szal, tényleeg nagyon örülök, hogy hosszabbították vele... de kár hogy nem 2 évet.

szal, tényleeg nagyon örülök, hogy hosszabbították vele... de kár hogy nem 2 évet.

-
- Jugador del Barça
Legjobb csere szélső!!!
Amikor megkapta a lehetőséget akkor azt tökéletesen megoldotta!!!
még ezen az egy éven kívül jó lenne ha maradna + 1et
Amikor megkapta a lehetőséget akkor azt tökéletesen megoldotta!!!
még ezen az egy éven kívül jó lenne ha maradna + 1et
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Végre megvan a hosszabbitás, eddigi legokosabb döntésünk 
Csupasziv játékára, gyorsaságára szükségünk lesz, valamint, hogy legyen Abidal-nak (megfelelő) versenytársa.
Remélem, elkerüli a sérüléseket.

Csupasziv játékára, gyorsaságára szükségünk lesz, valamint, hogy legyen Abidal-nak (megfelelő) versenytársa.
Remélem, elkerüli a sérüléseket.
-
- Director del Fútbol
Egyetértek. A szezon második felében, amikor Abidal elkezdett bénázni, Sylvinho rendre felülmúlta. Én többet is játszattam volna a szezon végén. Abidalnak kb január óta az egyetlen jó meccse a Manchester ellen volt.LG írta:Tökéletes csere sztem. Eléggé támadófölfogású, föl tudja pörgetni a játékot, ha beáll. Sztem idén gyakran jobb volt mint Abidal.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Tökéletes csere sztem. Eléggé támadófölfogású, föl tudja pörgetni a játékot, ha beáll. Sztem idén gyakran jobb volt mint Abidal.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Speicel ő az az ember, akinek az akarására sohasem lehet panasz. Megy, hajt és ez lenne a lényeg.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hatalmas jelenség ez a Sylvinho
Egyik kedvencem. Az az arckifejezés, csak úgy sugárzik róla a profizmus!! Én személy szerint örülök hogy marad még 1 évet legalább.
Az fcbarcelona.com-on is milyen fejszerkezetet vág. És az a poén hogy ő ilyen alapjáraton!!!
Visca el Sylva:DDD

Egyik kedvencem. Az az arckifejezés, csak úgy sugárzik róla a profizmus!! Én személy szerint örülök hogy marad még 1 évet legalább.
Az fcbarcelona.com-on is milyen fejszerkezetet vág. És az a poén hogy ő ilyen alapjáraton!!!
Visca el Sylva:DDD

Köszi szépen az idézést, ez valahogy kimaradt...
az Eurobarca április 28-án írta:Sylvinho egy újabb évet tölthet le a Barcelona soraiban, mivel a klub vezetése a szakmai vezetés egyetértésével egy éves kontraktus-hosszabbítást ajánl a brazilnak. A Sylvinho 2004 nyarán érkezett a klubhoz átigazolási díj nélkül, s mindvégig kiegészítő játékos maradt, ugyanakkor példás edzésmunkájának köszönhetően még 34 éves korában is jó fizikai állapotban van, s a keret leggyorsabb futballistái közé tartozik. Ennek köszönhetően minden adott ahhoz, hogy egy újabb évig a legmagasabb szinten játsszon, még ha kezdőember nyilvánvalóan jövőre sem lesz. Sylvinho várhatóan el fogja fogadni a szerződésajánlatot.

Ezt milyen forrásból tudod? Valami linket esetleg tudsz adni?Ilúvatar írta:bizony aláírta1 év hoccabítáccs!

-
- Capitá del Barça
Oleguernek is nagyon nagy szive van. Odaadása hasonló Puyoléhoz. Csak kár, hogy a tudása nem Barca szintű...Csak a Barca! írta:Ha párhuzamot vonunk, akkor még Oleguerből is lehet valami.Zsolti írta:Azért emlékszem az első évében mennyire béna volt..most meg szinte ő nyújtotta a legjobbat idén az egész védelemből..nem szabad elengedni!
Ő az egyik legalázatosabb az egész csapatból!![]()
![]()

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ha párhuzamot vonunk, akkor még Oleguerből is lehet valami.Zsolti írta:Azért emlékszem az első évében mennyire béna volt..most meg szinte ő nyújtotta a legjobbat idén az egész védelemből..nem szabad elengedni!
Ő az egyik legalázatosabb az egész csapatból!

- Deus
- Boixos Nois
bezony, ezzel is nagyon 1etértek vele! GO SYLVINHOOO!!!Zsolti írta:Azért emlékszem az első évében mennyire béna volt..most meg szinte ő nyújtotta a legjobbat idén az egész védelemből..nem szabad elengedni!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Azért emlékszem az első évében mennyire béna volt..most meg szinte ő nyújtotta a legjobbat idén az egész védelemből..nem szabad elengedni!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kössz fiúk, igyekszem 

in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Los Alamitos, akarom mondani Banditos!
Gratula a cikkhez, magas szintű és hibátlan! Érdeklődve olvastam.
Gratula a cikkhez, magas szintű és hibátlan! Érdeklődve olvastam.