Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.19. 15:07:57

gekkodan, nem értek veled egyet. Miért lenne a belszélső poszt égető kérdés. 2 kiváló játékosunk van oda, Iniesta és Henry. Na hozzájuk képest egy Silva visszalépés lenne. Caceres sokat még nem láthattunk, ez igaz, de én vhogy ugy érzem, jó lesz ő még.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.19. 13:10:33

Ez eddigi játéklehetőség nem elegendő arra, hogy akár pozitív, akár negatív értelemben megítéljük a jövőbeli szerepét. Ennyire egyszerű. Játszott Ő már nagyot és játszott sok hibával is. De összesen ez még mindig kevés ahhoz, hogy megítéljük a jövőjét.

Mindenesetre akár rosszul játszik, akár keveset, mindkét esetben egy dolog tény: eddig a 17 milliót nem igazolta, ez pedig már vezetőségi hiba.

Csak úgy, mint Hleb esete.

Már nyáron megmondtam, hogy a balszélső égető probléma. Ebből a 2 pénzből egy Silva szintű játékost lehetett volna hozni, megfelelő embert jelentve a szélre. Cáceres igazolása szvsz azért volt még indokoltabb, mint Hleb esete, mert Milito sérült régen és az elmúlt 2 év sérülés-számai még nyáron azt mutatták, hogy a védelemben bő keret fog kelleni. Szerencsére eddig ez nem jött be :wink:

1 szó, mint 100: Cáceerest még így fél év után sem lehet megítélni, mert nem kapott elég lehetőséget.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2009.01.19. 13:01:58

oregem21 írta:remélem nem adjuk el mert hosszú távon nagyon kifizetődő igazolás!!!
eddigi meccsei többségén nagyon motiváltan játszott(mint ahogy a többiek is)
néha voltak hibái mint pl az Atletico ellen de én ezeket a túlzott, talán néha görcsös bizonyítási vágynak tudom be!!!ha több játéklehetőséget fog kapni nem lesz gond....
Vamos Casa...:)
:-s
Ezt honnan tudjuk? Szvsz ennyi és főleg ilyen kevésbé magabiztos játék után még csak sejteni se lehet, h az lesz-e...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
oregem21
Jugador del Barça

2009.01.19. 12:36:07

remélem nem adjuk el mert hosszú távon nagyon kifizetődő igazolás!!!
eddigi meccsei többségén nagyon motiváltan játszott(mint ahogy a többiek is)
néha voltak hibái mint pl az Atletico ellen de én ezeket a túlzott, talán néha görcsös bizonyítási vágynak tudom be!!!ha több játéklehetőséget fog kapni nem lesz gond....
Vamos Casa...:)
sinya gvr6
Barça B

2009.01.15. 19:31:38

Szerintem nagyon tehetséges fiatal játékos . Nem hiába került be a válogatottba .Lessz még lehetősége bebizonyítani tehetségét. VISCA EL BARCA
sinyavr6
Grege
Capitá del Barça

2009.01.15. 10:34:24

sneco7 írta:Valószínüleg,ha visszemennénk az időben a mai kalsszis védőktől is láthatnánk hasonló hibákat karrierjük elején...szóval ne temessétek,csak egy kis önbizalomra van szüksége.
Na, pontosan ezért vagyok én is bizakodó... Emlékszem, amikor Puyol először került a csapatba, legszívesebben helyből elzavartam volna a csapat környékéről is. Életem egyik legemlékezetesebb meccsén Chelsea ellen a Bl-ben, miután idegenben kikaptunk 3:1-re, már rögtön a meccs elején megoldották Hesppel, h hátrányba kerüljünk...szépen, szabályosan odaadták a lasztit T.A. Flonak. Na, igen, akkor azt gondoltam, h ennek a 0 gyereknek sosem lesz jövője a Barcában, ha Caceresnek is csak ilyen jövője lesz, akkor nem bánom, ha most bénázik kicsit :wink: !
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.01.15. 09:48:29

Tényleg voltak hibák. Elég sok is, de nagyon keveset játszik, és még csak 20!!!
Mikor kitolta szélre Pep már nem is volt olyan feltűnő. Az jó poszt, annyira nem szívod meg, ha átmennek rajtad. Legalábbis nem olyan látványosan.
Kép
sneco7
Capitá del Barça

2009.01.15. 02:01:04

Ehhez az akarat dologhoz csak annyit fűznék hozzá,hogya nagy akarás gyakran átcsap görcsösségbe.Szvsz ezt láthattuk ma Cáceresnél,ennek tudhatók be a hibák,el ismerem nagy hibák voltak,de én ezért még nem temetném,mert a második félidőben azért már bíztatóan mozgott és hiszem,hogy csak egy kis rutinra van szüksége.Valószínüleg,ha visszemennénk az időben a mai kalsszis védőktől is láthatnánk hasonló hibákat karrierjük elején...szóval ne temessétek,csak egy kis önbizalomra van szüksége.
Stelios
Jugador del Barça

2009.01.15. 01:45:58

Ha nagyon egyenes akárnánk nézni a dolgot, akkor mondhatnánk.: A kezdbe akartátok. Hát tessék itt van.
De valójában ennél többről van szó. Nem volt szerencséje se, pedig akart, és meglátszott rajta a meccshiány. Csereként kellett volna behozni 20 percre, a következő meccsen egy félidőre, aztán a harmadikon már lehetett volna kezdő. :roll: És máris játszott volna jobban.

Mindezek ellenére nálam Piqué előrébb van a rangsorban, de inkább Cácaeres, mint VS. :oops:
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.15. 00:30:33

TZS írta:Én nem azt mondon, hogy ez a mentális dolog miatt történt.
Csak azt, amiben ti is egyetértetek, hogy ezek a dolgok kihatnak egy játékos teljesítményére.
kihathatnak, de több ilyen dolgot ellensúlyozhat akarattal. én meg ezt mondom.
TZS
Capitá del Barça

2009.01.15. 00:28:44

Én nem azt mondon, hogy ez a mentális dolog miatt történt.
Csak azt, amiben ti is egyetértetek, hogy ezek a dolgok kihatnak egy játékos teljesítményére.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.15. 00:24:24

TZS írta: de hidd el hogy mentálisan sokat számít az is, hogy mennyire van játékban, és ez kihat a játékos teljesítményére.
Ezzel vitatkoznék.Mert szerintem mentálisan nem az számít,h mennyire van játékban az ember hanem az számít,h mennyire bíznak benne.Jó nyilván ez a kettő valahol összefügg de ezért helyeslem,h fent hagyta Pep mert szvsz ezzel azt sugallta,h a hibák ellenére is bízik benne csak vannak emberek előtte a sorban.És ez nagyon sokat számít egy játékosnál,h érezze a bizalmat.

Ha ma lekapta volna a pályáról az nagyon rosszat tett volna az önbizalmának és ha még mellé vesszük azt is,h keveset játszik akkor aztán tényleg nem lenne szerencsétlen mentálisan a toppon.

Az kell,h valamilyen módon erősítsék az önbizalmát és akkor elkezd bzni magában és ezzel együtt az ilyen hibák száma is csökkenni fog szvsz.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.15. 00:23:00

persze, hogy számít, épp ezt mondom én is, hogy számít. de erre ILYEN hibát nem lehet kenni. neki az a dolga, hogy akkor figyeljen oda, és tegyen meg mindent, amikor lehetőséget kap. játszhat gyengébben, azt meg lehet érteni, de ilyen agyi rövidzárlatokat nem engedhet meg magának. ezt semmilyen körülmények között sem lehet elfogadni, mert ez csak annak a kérdése, hogy odateszi-e magát fejben, vagy nem. és ez akarattal irányítható.
TZS
Capitá del Barça

2009.01.15. 00:18:52

chi omega írta:mindenkinek jót tenne a rendszeres játéklehetőség, de MINDENKI nem játszhat ugyanannyit. ezt el kell fogadnia azoknak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, és nagyon összekapniuk magukat akkor, amikor megkapják.
mert két ilyen nagyon bénán elpasszolt labdára ne mondja senki, hogy nincs játékban, az a baja. ló[auto_cenzúra]. az a baja, hogy nem figyel oda. nem azért, mert nincs játékban, hanem mert ezt nem tudja elfogadni. ha viszont nem tudja elfogadni, akkor...

és ez bojanra is érvényes
Az lehet h az a két eladott labda amit mondassz, nem azért van mert nem átszik eleget, de hidd el hogy mentálisan sokat számít az is, hogy mennyire van játékban, és ez kihat a játékos teljesítményére.
A lényeg h nincs mentség a 2 eladott lasztira, jobban össze kell szednie magát ha lehetőséghez jut. :wink:
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.15. 00:17:44

chi omega írta:mindenkinek jót tenne a rendszeres játéklehetőség, de MINDENKI nem játszhat ugyanannyit. ezt el kell fogadnia azoknak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, és nagyon összekapniuk magukat akkor, amikor megkapják.
mert két ilyen nagyon bénán elpasszolt labdára ne mondja senki, hogy nincs játékban, az a baja. ló[auto_cenzúra]. az a baja, hogy nem figyel oda. nem azért, mert nincs játékban, hanem mert ezt nem tudja elfogadni. ha viszont nem tudja elfogadni, akkor...

Na ezzel mélységesen egyetértek.

És örülök,h Pep nem őt cserélte le.Ez szvsz még sokat jelenthet a későbbiekben.Főleg mentálisan,lelkileg.

Egyébként bár sztem nem játszott jól azt láthatjuk,h iszonyatos érzéke van a becsúszásokhoz....sztem rengeteg potenciál van a srácban ugyan úgy mint Piquében.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Grege
Capitá del Barça

2009.01.15. 00:14:52

Caceres - Piqué dologra inkább nem mondanék semmit, mert eléggé kiveséztétek, mire hazaértem, ahogy itt nézem, DE:

Én ma is és a múltkori meccsen is úgy vettem észre Caceresnél, mintha kifejezetten gyengén követné le a támadók mozgását, nem ütközik velük, nem lassítja őket, és így többen is meg tudták forgatni, ami azért nekem furcsa volt.
Hasonlóan ezzel magyarázom azt is, h rendszeresen ad a támadóknak fél-egy méter előnyt, és csak akkor indul meg utánuk, aztán persze a legtöbbször egy kegyetlen jó becsúszással símán ment, de nem értem, miért ad nekik annyi előnyt. Furcsa.

Olyan, mintha nem koncentrálna... Mind1, kicsit úgy vagyok ezzel a két sráccal, mint Bojannal, fejlődjenek nyugiba, szerencsére a csapat jelenlegi formája mellett a kisebb (ma a nagyobb) hibáik is beleférnek.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.15. 00:13:21

mindenkinek jót tenne a rendszeres játéklehetőség, de MINDENKI nem játszhat ugyanannyit. ezt el kell fogadnia azoknak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, és nagyon összekapniuk magukat akkor, amikor megkapják.
mert két ilyen nagyon bénán elpasszolt labdára ne mondja senki, hogy nincs játékban, az a baja. [auto_cenzúra]. az a baja, hogy nem figyel oda. nem azért, mert nincs játékban, hanem mert ezt nem tudja elfogadni. ha viszont nem tudja elfogadni, akkor...

TZS
Capitá del Barça

2009.01.15. 00:10:30

chi omega írta:
TZS írta:Tessék, tanári szerelését láthattuk, és azt is h igen gyors a srác! :wink:
agüerohoz képest mindenki tetűlassú. de a szerelés gyönyörű volt. abszolút tehetséges, de fejben ma nem volt ott.
igen, látszott rajta sajnos h vmi van. a rendszeresebb játéklehetőség biztos jót tenne neki, mint ilyen esetben bárki másnak.
Viszont annak én is örülök, hogy nem cserélte le Pep, és a meccs végén már jobb hátvéd poszton is játszhatott.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.15. 00:06:13

TZS írta:Tessék, tanári szerelését láthattuk, és azt is h igen gyors a srác! :wink:
agüerohoz képest mindenki tetűlassú. de a szerelés gyönyörű volt. abszolút tehetséges, de fejben ma nem volt ott.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.15. 00:05:32

Kár-kár. A 2 ordító hibáján kívül volt még 1-2 olyan eset, amikor alaposan átvágták. A múltkori meccsen pedig viszonylag jól játszott!
Nekem az a problémám, hogy technikailag rendben van a srác, de lehet, hogy nyaktól felfelé hiányoznak bizonyos dolgok (viccet félretéve mondom ezt). Annyira figyelmetlenül adta el azt a 2 labdát, hogy ez lehet szimpla figyelmetlenség, dekoncentráltság, vagy amitől félek: alapvetően van egy ilyen rizikófaktor a játékában, hogy kihagyásai vannak.
De remélem nem így lesz! És remélem, könnyebb ellenfelet kapunk a kupában, és akkor Pep nyugodt szívvel kezdetné őt azon a meccsen.
Mert ezzel most kissé ugrott az esélye annak, hogy a bajnokságban kezdjen :?
Amúgy Pep nagyon jól tette, hogy nem őt hozta le.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.15. 00:04:45

torrestoni írta:
chi omega írta:
mert martin nem kapott annyi lehetőséget a bizonyításra. jóformán szinte semmit.
Ez minden, csak nem egy olyan magyarázat, ami jogosan indokolhatja az elmúlt két mérkőzősen általa nyújtott produkciót.

Maradjunk annyiban, hogy jó kezekben van, Pep pedig a szükséges döntést meg fogja hozni. Viszont ezentúl jobban fogom figyelni a játékát, mert az én bizalmam még mindig élvezi, ha ez a játék rendszeressé válik, akkor akár Pep döntését is megkérdőjelezem. Egyelőre szó sincs erről. Azt azonban tényként lehet kezelni, hogy nem hiába kap több lehetőséget Piqué...
ebben igazad van, hogy nem indokolhatja jogosan, de akkor egyrészt ezt bojanra is tekintse érvényesnek mindenki, másrészt én csak azt mondtam, hogy ezért nem piszkálják annyira az emberek, azt egy szóval sem, hogy nem is szabad. azért messze caceres játszott a legkevesebbet a mezőnyjátékosok közül, ráadásul védőnél ez elég fontos.
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.15. 00:02:42

Sztem Pique és Cáceres is ügyes csak még fejlődniük kell!Utóbbinak jobban oda kéne figyelnie a játékára,mert amit ma csinált,azt többet nem lehet elkövetni!Pep jól csinálta,h fent hagyta éreztem,h nem ő megy le:szennvedjen csak a pályán és figyeljen oda jobban!
barca99
Llegenda del Barça

2009.01.14. 23:15:41

...vagy csak ezután nehezebb lesz megmagyarázni, hogy Caceres mennyivel jobb játékos, mint Piqué.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.14. 23:14:08

gekkodan írta:
ozsimiki írta: ahogy torrestoni írta, martinnal nagyobb a tolerancia, nem gond, lehet ő kedvenc kismillió tagnak, csak indokolják meg,h egy jó átlagot hozó piquevel szemben ez miért nem lehet meg?
Egyszerűen annyi a véleményem, hogy Piqué indokolatlanul sokat kezdő. Az ideális védelmi tengely: Puyol-Marquez. Cáceresben sokkal több van, mint amit eddig láttunk belőle, ehhez viszont meccs kell. Nekem nem az a bajom, hogy Piqué ennyit játszik, az a bajom, hogy Cáceres súlyos árához képest tökéletesen ellentétesen keveset. Piqué eddig jobb, de többet is játszik.

Aki pedig nem látja, hogy Cáceres játéka abszolút pszichikai okokra vezethető vissza, az valamit nagyon nem ért....
magyarázd meg h miért indokolatlanul kezd sokat? :) a sajtó,és elég nagy többség teljesen elégedett a játékával.
most csak azért ne kezdjen egy amúgy jól teljesítő játékos,mert a vezetőség sok millát kiadott egy másikért? :roll: érdekes okfejtés, Pep is tudja mennyibe került caceres, mégis az kezd, aki megállta a helyét, teljesen jogosan. elég gáz lenne ha vételár/érték arányosan állítaná össze a kezdőt.

Etooka hszével egyetértek, jobban beleillik Pique ebbe a szisztémába.

szerk: Tamás,hasonló offoktól tartózkodj , nem fogok veled leállni vitatkozni, írtam,h egyikkel sincs bajom, de ami tény tény, ennyi hibáért már elátkoztátok volna Piquet, és van pár előzmény ami ezt alátámasztja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.01.14. 23:16:08-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
TZS
Capitá del Barça

2009.01.14. 23:12:16

Tessék, tanári szerelését láthattuk, és azt is h igen gyors a srác! :wink:
Kép
Lezárt