Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
oregem21 írta:remélem nem adjuk el mert hosszú távon nagyon kifizetődő igazolás!!!
eddigi meccsei többségén nagyon motiváltan játszott(mint ahogy a többiek is)
néha voltak hibái mint pl az Atletico ellen de én ezeket a túlzott, talán néha görcsös bizonyítási vágynak tudom be!!!ha több játéklehetőséget fog kapni nem lesz gond....
Vamos Casa...
Na, pontosan ezért vagyok én is bizakodó... Emlékszem, amikor Puyol először került a csapatba, legszívesebben helyből elzavartam volna a csapat környékéről is. Életem egyik legemlékezetesebb meccsén Chelsea ellen a Bl-ben, miután idegenben kikaptunk 3:1-re, már rögtön a meccs elején megoldották Hesppel, h hátrányba kerüljünk...szépen, szabályosan odaadták a lasztit T.A. Flonak. Na, igen, akkor azt gondoltam, h ennek a 0 gyereknek sosem lesz jövője a Barcában, ha Caceresnek is csak ilyen jövője lesz, akkor nem bánom, ha most bénázik kicsitsneco7 írta:Valószínüleg,ha visszemennénk az időben a mai kalsszis védőktől is láthatnánk hasonló hibákat karrierjük elején...szóval ne temessétek,csak egy kis önbizalomra van szüksége.
kihathatnak, de több ilyen dolgot ellensúlyozhat akarattal. én meg ezt mondom.TZS írta:Én nem azt mondon, hogy ez a mentális dolog miatt történt.
Csak azt, amiben ti is egyetértetek, hogy ezek a dolgok kihatnak egy játékos teljesítményére.
Ezzel vitatkoznék.Mert szerintem mentálisan nem az számít,h mennyire van játékban az ember hanem az számít,h mennyire bíznak benne.Jó nyilván ez a kettő valahol összefügg de ezért helyeslem,h fent hagyta Pep mert szvsz ezzel azt sugallta,h a hibák ellenére is bízik benne csak vannak emberek előtte a sorban.És ez nagyon sokat számít egy játékosnál,h érezze a bizalmat.TZS írta: de hidd el hogy mentálisan sokat számít az is, hogy mennyire van játékban, és ez kihat a játékos teljesítményére.
Az lehet h az a két eladott labda amit mondassz, nem azért van mert nem átszik eleget, de hidd el hogy mentálisan sokat számít az is, hogy mennyire van játékban, és ez kihat a játékos teljesítményére.chi omega írta:mindenkinek jót tenne a rendszeres játéklehetőség, de MINDENKI nem játszhat ugyanannyit. ezt el kell fogadnia azoknak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, és nagyon összekapniuk magukat akkor, amikor megkapják.
mert két ilyen nagyon bénán elpasszolt labdára ne mondja senki, hogy nincs játékban, az a baja. ló[auto_cenzúra]. az a baja, hogy nem figyel oda. nem azért, mert nincs játékban, hanem mert ezt nem tudja elfogadni. ha viszont nem tudja elfogadni, akkor...
és ez bojanra is érvényes
Na ezzel mélységesen egyetértek.chi omega írta:mindenkinek jót tenne a rendszeres játéklehetőség, de MINDENKI nem játszhat ugyanannyit. ezt el kell fogadnia azoknak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, és nagyon összekapniuk magukat akkor, amikor megkapják.
mert két ilyen nagyon bénán elpasszolt labdára ne mondja senki, hogy nincs játékban, az a baja. ló[auto_cenzúra]. az a baja, hogy nem figyel oda. nem azért, mert nincs játékban, hanem mert ezt nem tudja elfogadni. ha viszont nem tudja elfogadni, akkor...
és ez bojanra is érvényes
igen, látszott rajta sajnos h vmi van. a rendszeresebb játéklehetőség biztos jót tenne neki, mint ilyen esetben bárki másnak.chi omega írta:agüerohoz képest mindenki tetűlassú. de a szerelés gyönyörű volt. abszolút tehetséges, de fejben ma nem volt ott.TZS írta:Tessék, tanári szerelését láthattuk, és azt is h igen gyors a srác!
agüerohoz képest mindenki tetűlassú. de a szerelés gyönyörű volt. abszolút tehetséges, de fejben ma nem volt ott.TZS írta:Tessék, tanári szerelését láthattuk, és azt is h igen gyors a srác!
ebben igazad van, hogy nem indokolhatja jogosan, de akkor egyrészt ezt bojanra is tekintse érvényesnek mindenki, másrészt én csak azt mondtam, hogy ezért nem piszkálják annyira az emberek, azt egy szóval sem, hogy nem is szabad. azért messze caceres játszott a legkevesebbet a mezőnyjátékosok közül, ráadásul védőnél ez elég fontos.torrestoni írta:Ez minden, csak nem egy olyan magyarázat, ami jogosan indokolhatja az elmúlt két mérkőzősen általa nyújtott produkciót.chi omega írta:
mert martin nem kapott annyi lehetőséget a bizonyításra. jóformán szinte semmit.
Maradjunk annyiban, hogy jó kezekben van, Pep pedig a szükséges döntést meg fogja hozni. Viszont ezentúl jobban fogom figyelni a játékát, mert az én bizalmam még mindig élvezi, ha ez a játék rendszeressé válik, akkor akár Pep döntését is megkérdőjelezem. Egyelőre szó sincs erről. Azt azonban tényként lehet kezelni, hogy nem hiába kap több lehetőséget Piqué...
magyarázd meg h miért indokolatlanul kezd sokat?gekkodan írta:Egyszerűen annyi a véleményem, hogy Piqué indokolatlanul sokat kezdő. Az ideális védelmi tengely: Puyol-Marquez. Cáceresben sokkal több van, mint amit eddig láttunk belőle, ehhez viszont meccs kell. Nekem nem az a bajom, hogy Piqué ennyit játszik, az a bajom, hogy Cáceres súlyos árához képest tökéletesen ellentétesen keveset. Piqué eddig jobb, de többet is játszik.ozsimiki írta: ahogy torrestoni írta, martinnal nagyobb a tolerancia, nem gond, lehet ő kedvenc kismillió tagnak, csak indokolják meg,h egy jó átlagot hozó piquevel szemben ez miért nem lehet meg?
Aki pedig nem látja, hogy Cáceres játéka abszolút pszichikai okokra vezethető vissza, az valamit nagyon nem ért....