Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Értem én, hogy nem kedveled, de ennyire ne beszéljünk már lenézően/lekezelően róla.Varga Tamás írta:Ha van Isten, és kegyes hozzánk, sok...
Mindenkinek így lenne a legjobb!
Nem arról van szó, mint Henry esetében, hogy csupán a játékában voltak gyengébb momentumai. A belorusznak mozdítása nem volt az elmúlt 12 hónapban a Barcánál. Ha játszott is, csak annyit értünk el, hogy megvolt a teljes létszám, de ha tízen lettünk volna a pályán, akkor se vettük volna észre.
Szerintem az idény messze legreménytelenebb figurája volt. Pedig kifejezetten jó képességei vannak, de nálunk nagyon vékony a srác.lionelmessi19 írta:Hleb a jövő évet nálunk tölti.
NSO szerint közel áll az Interhez.lionelmessi19 írta:Hleb a jövő évet nálunk tölti.
Ha van Isten, és kegyes hozzánk, sok...soadroli írta:Most olvasom hogy 1évre kölcsönadjuk az Internek...
Ebbe van valami igazság?
Én oldalamra lefordítottam: http://barcelona.gportal.hu/gindex.php? ... id=5133798 am nagy vonalakban az amit Michaabee is elmondott
Itt a helye.Bogci írta:Barátnőm erre a kérdésre Szerinted ki volt az idény legjobbja?
Csak ennyit írt : Hleb, nagyon f**za csávó, az idény legjobb, legkiemelkedőbb játékosa, a kispad hercege![]()
![]()
Nah mondom jóvvvan ...remélem nem voltam off ...de ha igen akkor bocsi ...
Úgy gondolom több játéklehetőséget fog kapni Peptől min az előző szezonban,a többi már csak rajta áll!Egyrészt ott van az ANK(tudom hogy csak kb 3 hétig fog tartani de addig is nagy segítségére lehet Pepnek és a csapatnak)Másrészt hosszabb szezon áll előttünk mint az előző, szóval többet kell majd cserélgetnie a játékosokat Guardiolanak.Illetve amit említettél is: a sérülések.Az elmúlt szezon viszonylag sikeresnek tudható be ilyen szempontból.Nem volt komolyabb sérülés.De nem hiszem hogy a következő is ilyen szerencsés lesz(reméljük nem lesz igazam)visca el barca írta:az a baj, hogy megint alig lesz a pályán... kp-n szinte mindenki elotte van, max ha vki(k) tartosan lesérül(nek) akkor lesz esélye...
Keita, Torué afrika kupán leszvisca el barca írta:az a baj, hogy megint alig lesz a pályán... kp-n szinte mindenki elotte van, max ha vki(k) tartosan lesérül(nek) akkor lesz esélye...
Így van, én is örülök hogy marad.lionelmessi19 írta:Na, örülök nagyon hogy így alakul. Ha egy Guddynak adtunk 3 évet is, akkor Hlebnél nem lehet kérdés a második év.
Biztos jobb éve lesz.
minden játékos megérdemelné azt az esélyt,amit most ő is megkap.Replay írta: Mennie kellene minél előbb, vissza a PL-be v a Bundesligába.