Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
chrisnagy13 írta: Simán rakhatsz a Milánra, ez az Inter nem fogja most tudni őket legyőzni.
Simán rakhatsz a Milánra, ez az Inter nem fogja most tudni őket legyőzni. Ami ezek közül necces az a Hoffenheim-Leverkusen, szerintem az X lesz.gygerike írta:Bremen - Bayern München V 2.18
Stoke - Arsenal V 1.71
Preston - Chelsea V 1.25
Bordeaux - Ajaccio H 1.30
Valladolid - Barcelona V 1.29
Xerez - Osasuna V 2.20
Hoffenheim - Leverkusen D 3.05
Internazionale - Milan D 2.80
Deportivo - Ath. Bilbao D 3,15
Preston-Chelsea V
Bremen-Bayern V
Stoke-Arsenal V
Inter-Milan V
Valladolid-Barca V
Hoffenheim-Leverkusen V (by FtcSikiHun)
Erről a 3-rol mi a véleményetek ?
egyetértek az előttem szólóval,a bayern necces,de a milan tuti h nem fog nyerni,azért az inter azaz inter. nem jön ki nekik a lépés az lehet,de otthon nem fognak kikapni,erre jose is biztosítékgygerike írta:Bremen - Bayern München V 2.18
Stoke - Arsenal V 1.71
Preston - Chelsea V 1.25
Bordeaux - Ajaccio H 1.30
Xerez - Osasuna V 2.20
Hoffenheim - Leverkusen D 3.05
Internazionale - Milan D 2.80
Deportivo - Ath. Bilbao D 3,15
Preston-Chelsea V
Bremen-Bayern V
Stoke-Arsenal V
Inter-Milan V
Valladolid-Barca V
Hoffenheim-Leverkusen V (by FtcSikiHun)
Erről a 3-rol mi a véleményetek ?
Igen számítottam ilyen hsz-re is . Nem mondom hogy nincs igazad, sőt. Csak gondoltam hátha valaki jobban tudja ki milyen formába van stb. Nem lustaságból kértem segítséget am.Fernando írta:Miért kéne, hogy valaki összerakjon neked egyet? Miért ne rakod te? Mivel tudna más többet? Ott a kínálat, max ha nem vagy benne biztos, nézel hozzá egy kis statisztikát. Ezzel a lustasággal nem leszel milliomos.
gygerike írta:Sokszor estem már abba a hibába hogy tul sok meccset tettem meg és most se tudom miket kénne. Valaki ezekből 1 vagy akár 2 szelót össze dobna nekem?Nagyon megköszönném
Meccsek:
155 Preston - Chelsea V 1.25
158 Accrington - Fulham V 1.41
159 Aston Villa - Brighton H 1.17
161 Bolton - Sheffield Utd. H 1.75
170 Tottenham - Leeds H 1.26
145 Bremen - Bayern München V 2.18
180 Bordeaux - Ajaccio H 1.30
189 Juventus - Roma V 2.70
149 Manchester Utd. - Hull City H 1.14
174 Rangers - Hearts H 1.31
192 Sevilla - Almería H 1.44
194 Valladolid - Barcelona V 1.29
196 Deportivo - Ath. Bilbao H 2.03
215 Stoke - Arsenal V 1.71
214 Hoffenheim - Leverkusen V 2.43
223 Genoa - Atalanta H 1.73
227 Internazionale - Milan V 2.65
238 Xerez - Osasuna V 2.20
Aki összeválogatna nekem 1 szelót nagyon hálás lennák![]()
Előre is köszönöm a segitségeteket
(Aki nagyon unatkozik vagy nagyon segitőkész annak szerintem jó feladat)
Számomra annyira azért nem ismeretlen. A Fenerben meg bízok. Majd meglátjuk.szajko írta:Most néztem meg, hogy utóbbi három meccsük egymás ellen ez:Fernando írta: Eisbären vs. Kassel H 1.29
2-2,9-3,3-8...én csak úgy nem dobnék fel pénzt egy ismeretlen csapatra.De Te tudod.
Most néztem meg, hogy utóbbi három meccsük egymás ellen ez:Fernando írta: Eisbären vs. Kassel H 1.29
Az bizony elment a Porton.djbandinho írta:Csak szólok h a Franciák a világbajnokok kézilabdában, bár a magyarok elleni meccs a spanyolok mellett áll, de ki tudja...
Jah annyi még h ha egy meccsen V-et tettem meg és rendes játékoidőn belül 2-2 lett, bár 11esekkel nyert a vendég csapat attol még döntetlenre írják a meccsen, igaz?
Igen. A rendes játékidő számít.djbandinho írta: Jah annyi még h ha egy meccsen V-et tettem meg és rendes játékoidőn belül 2-2 lett, bár 11esekkel nyert a vendég csapat attol még döntetlenre írják a meccsen, igaz?