Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A BL döntő ota ezt hallgatom, picit unalmas már.Dabas írta:Nem azért de szem a 80 edzésből amit kihagott özte van a sérülése meg amíg távol volt a válagatot miatt, és írták azt is h lassult mert erősödött és mivel több izom van rajta tényszerű h lelassult, sztem max 1 hónap és ugyan olyan gyors lesz mint volt és megint ő lesz a barce LEGJOBBJA!!!
Én örültem, h ő kezdett, Gio még nála is rosszabblionelmessi19 írta:Valamit nagyon rosszul csinált... mert meccs közben az jutott eszembe... lehet jobban jártunk volna Giovannival a kezdőben.
Soha de soha nem volt még ilyen gondolatom.
apám elején na ronaldinhonak nincs hajpántja ma tuti jo lesz,,,mademan írta:na legalább az is kiderült hogy az elmmúlt másfél év gyenge játéka nem a hajpántja miatt van!!!!
Rám ez pont lehangolóan hatottm mert ez azt bizonyítja, hogy nála már ez a maximum teljesítmény. Pár csele bejött, de összességében szenvedett a pályán. Ha nem jött be az 1-1, feldobta magát, vagy méltatlankodott mert nem fújtak Pepével való ütközései után. Bírófüggő szituációk voltak. Dicséretes, ahogy küzdött, hajtott, de szerintem ez a meccs inkább a kritikákat igazolta(lelassult), mint egy pozitív folyamat kezdete.varga tamás írta:A mai gyenge csapatteljesítmény ellenére Iniesta és Ronaldinho játéka emelkedett ki. Rajta láttam a küzdést, a győzni akarást. Ő volt az, aki kezdeni akart valamit a labdával, aki megszakadt, hogy a szögletet vagy a szabadrúgást minél előbb végezzük el, aki utánament az elveszett labdának. A mai teljesítménye - az összképet tekintve - jó és bizakodásra adhat okot.
Ezt komolyan írtad??Ronaldinhórol beszélsz???Enrique írta:Lionel85 írta:Bebizonyította, hogy még nem lehet leírni őt, sajnos a többiek nem tudtak mellé felnőni, így kaphatott ki a csapat. Azért most már bízom benne, hogy a padoztatásának vége és ugyanilyen elánnal fogja végigfocizni a szezon hátralévő részét.![]()
Én akkor másik meccset néztem.
Lionel85 írta:Bebizonyította, hogy még nem lehet leírni őt, sajnos a többiek nem tudtak mellé felnőni, így kaphatott ki a csapat. Azért most már bízom benne, hogy a padoztatásának vége és ugyanilyen elánnal fogja végigfocizni a szezon hátralévő részét.
Az igyekezet látszott rajta, a technikai tudása még mindig megvan, de egy nagy baj van vele még mindig: hihetetlenül lelassult, vagy körülményeskedik, vagy ha nem, akkor is símán befutja a védő... Én erre egyszerűen nem találok magyarázatot.Lionel85 írta:Bebizonyította, hogy még nem lehet leírni őt, sajnos a többiek nem tudtak mellé felnőni, így kaphatott ki a csapat. Azért most már bízom benne, hogy a padoztatásának vége és ugyanilyen elánnal fogja végigfocizni a szezon hátralévő részét.