Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát szerintem meg kötelező nyerni. A jelenlegi legerősebb kezdővel a pályán mi lenne ha nem kötelező?(legalábbis úgytűnik az lesz. )danikaa10 írta:Azért ez túlzás. Zömmel a bajnokság többi meccsén is ott lesznek, mégse nyerjük meg mindent. Egy Xerez ellen oké, hogy kötelező nyerni, de azért egy Valencia ellen idegenben nem feltétlenül.Sanama írta:Hát lehet,hogy nem könnyű meccs elé néz a csapat, sőt biztos, hogy nehéz lesz.
Viszont , ha a kezdőben ott van Alves,Xavi,Toure,Iniesta,Messi,Ibrahimovic akkor kötelező a győzelem,és nem 1góllal.
Azért ez túlzás. Zömmel a bajnokság többi meccsén is ott lesznek, mégse nyerjük meg mindent. Egy Xerez ellen oké, hogy kötelező nyerni, de azért egy Valencia ellen idegenben nem feltétlenül.Sanama írta:Hát lehet,hogy nem könnyű meccs elé néz a csapat, sőt biztos, hogy nehéz lesz.
Viszont , ha a kezdőben ott van Alves,Xavi,Toure,Iniesta,Messi,Ibrahimovic akkor kötelező a győzelem,és nem 1góllal.
igazad van szerintem is bizalmat kene adni pedronak es ini a helyen sokkal jobb lenne!!!!!!!!!danikaa10 írta:Mai meccshez:
Nehéz találkozóra számítok, és nem adnám nyakamat a győzelemre, főleg így a válogatott meccsek miatt, de azért bízom a fiúkba.
Hát, Pep lehet örülne Villának, én nem! Kiszámíthatatlan, fantasztikus játékos, és biztos ott ég benne a bizonyítási vágy, amiért nyáron nem hoztuk el.
Valdes; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Iniesta, Touré, Xavi; Pedro, Ibrahimovic, Messi.
Szerintem ez lenne a legjobb, Pedro nem egyszer kihúzott minket már a csávából, most, hogy nincs Henry szerintem meg kéne neki adni a bizalmat. Iniesta maradjon csak a helyén, ott az igazi.![]()
Egy dolog miatt aggódom, mégpedig a bíró. Mert eddig a kiscsapatok ellen nem fújtak be 1-2 tizenegyest oké, amúgy is bedaráltuk Őket, de itt egy Valencia ellen ez nem feltétlenül lesz így.Na de majd meglátjuk.
LM10 írta:Villát ígyis-úgyis kitudjuk kapcsolnigygerike írta:Hát már nagyon vártam a holnapi meccset azért elég huzamos idő volt ez Barca meccs nélkül. Visszont kicsit tartok a Valenciátol eleve lehet hogy Villa játszik , de nem is ez a probléma hanem az hogy nálunk Henry sérült , Iniestával is volt vmi remélem rendben van már és Xavi-ról is lehetett olyat olvasni hogy neki is van 1 kisebb sérűlése. Ibra remélem nem fog "megtörni" azért mert nem jutottak ki a VB-re. Reméljük a legjobbakat![]()
Na békeAm nemhiszem h meglenne törve nagyon Ibra, mert a nyáron már lehetett arról hallani, h ha nemjutnak ki akkor visszavonul a válogatottságtól.
HOLNAPRA:
---------------------------V.V.------------------------
Alves-------------Puyol---------Márquez---------Abidal--------
----------------------------Touré----------------------------
--------------------Xavi--------------Keita--------------
Messi----------------------Ibra-----------------Iniesta---------
Nem lesz könnyű meccs, főleg azért mert a válogatott meccsek után mindig nehezebben megy, de 0-2-vel kieggyeznék
Villát ígyis-úgyis kitudjuk kapcsolnigygerike írta:Hát már nagyon vártam a holnapi meccset azért elég huzamos idő volt ez Barca meccs nélkül. Visszont kicsit tartok a Valenciátol eleve lehet hogy Villa játszik , de nem is ez a probléma hanem az hogy nálunk Henry sérült , Iniestával is volt vmi remélem rendben van már és Xavi-ról is lehetett olyat olvasni hogy neki is van 1 kisebb sérűlése. Ibra remélem nem fog "megtörni" azért mert nem jutottak ki a VB-re. Reméljük a legjobbakat![]()
Na béke
Utálom az ilyen "nagy meccseken hajtok csak" típusú játékosokat. És ő ilyen lett Valenciában. Persze nem őt utálom, csak a mentalitását. Pedig anno de kampányoltam, hogy szerződjön a Nou Camp-ba, de ő minket és a Madridot is kikosarazta.Lionel85 írta:Azért egy olyan kvalitású játékos, mint ő, a nagy meccseken mindig jól teljesít. Sosem szabad leírni őt.
Elkerülte a figyelmem.levproff írta:Kint van EuroBarca főoldalon!![]()
De nem vagyok szemét ezért megmondom,hogy 3 hétre!
Kint van EuroBarca főoldalon!Varatrix írta:Mennyi időre dőlt ki?levproff írta:Na Villa kidőlt!Így egy pöppet könnyebb lesz a meccs!Bár bevallom őszintén nem nagyon követem idén a Valencia meccseit és nem tudom,hogy pontosan hány gólt lött a szezonba!
De biztosan 120%-on pörögött volna,hogy megmutassa a Barca vezetőségének,hogy kár volt letenni róla!
![]()
Nem játszhat két hét múlva?
Szerintem rengeteget számít...
Mennyi időre dőlt ki?levproff írta:Na Villa kidőlt!Így egy pöppet könnyebb lesz a meccs!Bár bevallom őszintén nem nagyon követem idén a Valencia meccseit és nem tudom,hogy pontosan hány gólt lött a szezonba!
De biztosan 120%-on pörögött volna,hogy megmutassa a Barca vezetőségének,hogy kár volt letenni róla!
![]()
Ez igaz, de ettől még nagyon jó és veszélyes csatár. Akinek elég egy apró helyzet és máris bűntet. Az nem mérvadó, h tavaly mit csinalt ellenünk.Attól, h akkor nem játszott sokat még a következő mecset simán eldöntheti.Sanama írta:
Már nem azért, de Villa tavaly mit csinált ellenünk?
Színészkedett,meg okoskodott.
azért idén HA jól emlékszem 6 góljával vezeti a góllövőlistát, szval nem akkora baj, hogy nem játszikSanama írta:Már nem azért, de Villa tavaly mit csinált ellenünk?ab1daL írta:Talán kicsit könyebb lesz, plusz még Joaquin is kidőlt szóval ez sem rossz hír számunkra.levproff írta:Na Villa kidőlt!Így egy pöppet könnyebb lesz a meccs!Bár bevallom őszintén nem nagyon követem idén a Valencia meccseit és nem tudom,hogy pontosan hány gólt lött a szezonba!
![]()
Viszont így is ott lesz egy Silva, Mata, Vicente, Zigic. Remélem ezt a maradék két Vb selejtezőt megússzuk sérülés nélkül.
Színészkedett,meg okoskodott.
Már nem azért, de Villa tavaly mit csinált ellenünk?ab1daL írta:Talán kicsit könyebb lesz, plusz még Joaquin is kidőlt szóval ez sem rossz hír számunkra.levproff írta:Na Villa kidőlt!Így egy pöppet könnyebb lesz a meccs!Bár bevallom őszintén nem nagyon követem idén a Valencia meccseit és nem tudom,hogy pontosan hány gólt lött a szezonba!
![]()
Viszont így is ott lesz egy Silva, Mata, Vicente, Zigic. Remélem ezt a maradék két Vb selejtezőt megússzuk sérülés nélkül.
Talán kicsit könyebb lesz, plusz még Joaquin is kidőlt szóval ez sem rossz hír számunkra.levproff írta:Na Villa kidőlt!Így egy pöppet könnyebb lesz a meccs!Bár bevallom őszintén nem nagyon követem idén a Valencia meccseit és nem tudom,hogy pontosan hány gólt lött a szezonba!
![]()