Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.17. 11:03:24

danikaa10 írta:
Sanama írta:Hát lehet,hogy nem könnyű meccs elé néz a csapat, sőt biztos, hogy nehéz lesz.
Viszont , ha a kezdőben ott van Alves,Xavi,Toure,Iniesta,Messi,Ibrahimovic akkor kötelező a győzelem,és nem 1góllal.
Azért ez túlzás. Zömmel a bajnokság többi meccsén is ott lesznek, mégse nyerjük meg mindent. Egy Xerez ellen oké, hogy kötelező nyerni, de azért egy Valencia ellen idegenben nem feltétlenül.
Hát szerintem meg kötelező nyerni. A jelenlegi legerősebb kezdővel a pályán mi lenne ha nem kötelező?(legalábbis úgytűnik az lesz. )

A másik oldalon meg sérülések egymás hátán, és egy nem 100% Villa.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.17. 11:01:30

Sanama írta:Hát lehet,hogy nem könnyű meccs elé néz a csapat, sőt biztos, hogy nehéz lesz.
Viszont , ha a kezdőben ott van Alves,Xavi,Toure,Iniesta,Messi,Ibrahimovic akkor kötelező a győzelem,és nem 1góllal.
Azért ez túlzás. Zömmel a bajnokság többi meccsén is ott lesznek, mégse nyerjük meg mindent. Egy Xerez ellen oké, hogy kötelező nyerni, de azért egy Valencia ellen idegenben nem feltétlenül.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.17. 10:50:45

Hát lehet,hogy nem könnyű meccs elé néz a csapat, sőt biztos, hogy nehéz lesz.
messi70
Jugador del Barça

2009.10.17. 10:40:14

danikaa10 írta:Mai meccshez:

Nehéz találkozóra számítok, és nem adnám nyakamat a győzelemre, főleg így a válogatott meccsek miatt, de azért bízom a fiúkba. :)

Hát, Pep lehet örülne Villának, én nem! Kiszámíthatatlan, fantasztikus játékos, és biztos ott ég benne a bizonyítási vágy, amiért nyáron nem hoztuk el.

Valdes; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Iniesta, Touré, Xavi; Pedro, Ibrahimovic, Messi.

Szerintem ez lenne a legjobb, Pedro nem egyszer kihúzott minket már a csávából, most, hogy nincs Henry szerintem meg kéne neki adni a bizalmat. Iniesta maradjon csak a helyén, ott az igazi. :)

Egy dolog miatt aggódom, mégpedig a bíró. Mert eddig a kiscsapatok ellen nem fújtak be 1-2 tizenegyest oké, amúgy is bedaráltuk Őket, de itt egy Valencia ellen ez nem feltétlenül lesz így. :? Na de majd meglátjuk.
igazad van szerintem is bizalmat kene adni pedronak es ini a helyen sokkal jobb lenne!!!!!!!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.17. 10:35:18

Az azért már tavaly is látszott, és bebizonyosodott, hogy Valenciaból 3 pontot elhozni igencsak nehéz feladat.
Én személy szerint egy döntetlennel is kibékülnék, de ha nyerünk akkor se leszek mérges. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.17. 10:17:47

Mai meccshez:

Nehéz találkozóra számítok, és nem adnám nyakamat a győzelemre, főleg így a válogatott meccsek miatt, de azért bízom a fiúkba. :)

Hát, Pep lehet örülne Villának, én nem! Kiszámíthatatlan, fantasztikus játékos, és biztos ott ég benne a bizonyítási vágy, amiért nyáron nem hoztuk el.

Valdes; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Iniesta, Touré, Xavi; Pedro, Ibrahimovic, Messi.

Szerintem ez lenne a legjobb, Pedro nem egyszer kihúzott minket már a csávából, most, hogy nincs Henry szerintem meg kéne neki adni a bizalmat. Iniesta maradjon csak a helyén, ott az igazi. :)

Egy dolog miatt aggódom, mégpedig a bíró. Mert eddig a kiscsapatok ellen nem fújtak be 1-2 tizenegyest oké, amúgy is bedaráltuk Őket, de itt egy Valencia ellen ez nem feltétlenül lesz így. :? Na de majd meglátjuk.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
levproff
Director del Fútbol

2009.10.16. 22:09:23

Már egy kicsit tüneteim vannak a Barca meccsek hiányában!Már nagyon várom a holnapi meccset!
Az én tippem: 1-3 ! :oops:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
spiller01
Barça C

2009.10.16. 22:04:37

A Valencia ellen nehéz lesz,de olyan nagy probléma nem lehet!

Szerintem 2-1-re nyerünk! :?
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.16. 16:04:31

LM10 írta:
gygerike írta:Hát már nagyon vártam a holnapi meccset azért elég huzamos idő volt ez Barca meccs nélkül. Visszont kicsit tartok a Valenciátol eleve lehet hogy Villa játszik , de nem is ez a probléma hanem az hogy nálunk Henry sérült , Iniestával is volt vmi remélem rendben van már és Xavi-ról is lehetett olyat olvasni hogy neki is van 1 kisebb sérűlése. Ibra remélem nem fog "megtörni" azért mert nem jutottak ki a VB-re. Reméljük a legjobbakat :D

Na béke
Villát ígyis-úgyis kitudjuk kapcsolni :wink: Am nemhiszem h meglenne törve nagyon Ibra, mert a nyáron már lehetett arról hallani, h ha nemjutnak ki akkor visszavonul a válogatottságtól.

HOLNAPRA:

---------------------------V.V.------------------------

Alves-------------Puyol---------Márquez---------Abidal--------

----------------------------Touré----------------------------

--------------------Xavi--------------Keita--------------

Messi----------------------Ibra-----------------Iniesta---------

Nem lesz könnyű meccs, főleg azért mert a válogatott meccsek után mindig nehezebben megy, de 0-2-vel kieggyeznék :wink:

Szerintem Pedro fog Henry helyén játszani és Ini az eredti helyén
Visca El Barca
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.10.16. 16:00:25

gygerike írta:Hát már nagyon vártam a holnapi meccset azért elég huzamos idő volt ez Barca meccs nélkül. Visszont kicsit tartok a Valenciátol eleve lehet hogy Villa játszik , de nem is ez a probléma hanem az hogy nálunk Henry sérült , Iniestával is volt vmi remélem rendben van már és Xavi-ról is lehetett olyat olvasni hogy neki is van 1 kisebb sérűlése. Ibra remélem nem fog "megtörni" azért mert nem jutottak ki a VB-re. Reméljük a legjobbakat :D

Na béke
Villát ígyis-úgyis kitudjuk kapcsolni :wink: Am nemhiszem h meglenne törve nagyon Ibra, mert a nyáron már lehetett arról hallani, h ha nemjutnak ki akkor visszavonul a válogatottságtól.

HOLNAPRA:

---------------------------V.V.------------------------

Alves-------------Puyol---------Márquez---------Abidal--------

----------------------------Touré----------------------------

--------------------Xavi--------------Keita--------------

Messi----------------------Ibra-----------------Iniesta---------

Nem lesz könnyű meccs, főleg azért mert a válogatott meccsek után mindig nehezebben megy, de 0-2-vel kieggyeznék :wink:
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.16. 15:54:21

Hát már nagyon vártam a holnapi meccset azért elég huzamos idő volt ez Barca meccs nélkül. Visszont kicsit tartok a Valenciátol eleve lehet hogy Villa játszik , de nem is ez a probléma hanem az hogy nálunk Henry sérült , Iniestával is volt vmi remélem rendben van már és Xavi-ról is lehetett olyat olvasni hogy neki is van 1 kisebb sérűlése. Ibra remélem nem fog "megtörni" azért mert nem jutottak ki a VB-re. Reméljük a legjobbakat :D

Na béke
Visca El Barca
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.13. 20:10:36

Most olvastam Sport.es-en, hogy Joaquin és Villa mellett Marchena játéka is erősen kérdéses a hétvégén.

Nem szeretek kárörvendeni, de azért ezt nem bánom, a válogatott meccsek után, nem annyira szokott menni a játék.. :roll:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.05. 22:33:14

Lionel85 írta:Azért egy olyan kvalitású játékos, mint ő, a nagy meccseken mindig jól teljesít. Sosem szabad leírni őt.
Utálom az ilyen "nagy meccseken hajtok csak" típusú játékosokat. És ő ilyen lett Valenciában. Persze nem őt utálom, csak a mentalitását. Pedig anno de kampányoltam, hogy szerződjön a Nou Camp-ba, de ő minket és a Madridot is kikosarazta.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.05. 22:05:15

Azért egy olyan kvalitású játékos, mint ő, a nagy meccseken mindig jól teljesít. Sosem szabad leírni őt.
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.05. 21:10:11

Joaquín? :D 3 éve a labdát nem találja szinte. Betisben pedig többek közt én is imádtam a játékát.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.05. 21:09:24

Van olyan erős a Barcelona, hogy ha Joaquín és Villa is játszik, akkor is a katalánok az esélyesebbek.
Kép
Kép
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.05. 20:53:29

Nem akarok és nem is szeretek kárörvendeni, de jól jött, most Joaquín és Villa kiválása. Sokkal könnyebnek ígérkezne ez a meccs, a két spanyol nélkül. 8)
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.05. 20:35:49

levproff írta:Kint van EuroBarca főoldalon! :roll:
De nem vagyok szemét ezért megmondom,hogy 3 hétre! :?
Elkerülte a figyelmem. :wink:
Nagyon rendes vagy.

Ez egy kicsit megnehezíti a Valencia dolgát.
Győzni kéne...
kár volna eljátszani ez a három pontot.
Mert innentől a Barca lépéselőnyben van.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
levproff
Director del Fútbol

2009.10.05. 20:31:27

Varatrix írta:
levproff írta:Na Villa kidőlt! :? Így egy pöppet könnyebb lesz a meccs!Bár bevallom őszintén nem nagyon követem idén a Valencia meccseit és nem tudom,hogy pontosan hány gólt lött a szezonba! :oops: De biztosan 120%-on pörögött volna,hogy megmutassa a Barca vezetőségének,hogy kár volt letenni róla! :roll: :wink:
Mennyi időre dőlt ki?
Nem játszhat két hét múlva?
Szerintem rengeteget számít...
Kint van EuroBarca főoldalon! :roll:
De nem vagyok szemét ezért megmondom,hogy 3 hétre! :?
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Varatrix
Director del Fútbol

2009.10.05. 20:27:05

levproff írta:Na Villa kidőlt! :? Így egy pöppet könnyebb lesz a meccs!Bár bevallom őszintén nem nagyon követem idén a Valencia meccseit és nem tudom,hogy pontosan hány gólt lött a szezonba! :oops: De biztosan 120%-on pörögött volna,hogy megmutassa a Barca vezetőségének,hogy kár volt letenni róla! :roll: :wink:
Mennyi időre dőlt ki?
Nem játszhat két hét múlva?
Szerintem rengeteget számít...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.05. 20:26:07

Sanama írta:
Már nem azért, de Villa tavaly mit csinált ellenünk?
Színészkedett,meg okoskodott.
Ez igaz, de ettől még nagyon jó és veszélyes csatár. Akinek elég egy apró helyzet és máris bűntet. Az nem mérvadó, h tavaly mit csinalt ellenünk.Attól, h akkor nem játszott sokat még a következő mecset simán eldöntheti.

Nem szép egy sérülésnek örülni és nem örülök neki, de az tény, h a Valencia Villa nélkül gyengébb.
Ettől függetlenül még egy nagyon nehéz mecs vár ránk a Mestallaban és ha nem figyelünk oda akkor könnyen meglepetés érhet.
Ne legyen igy.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nagyi
Jugador del Barça

2009.10.05. 20:25:02

Sanama írta:
ab1daL írta:
Talán kicsit könyebb lesz, plusz még Joaquin is kidőlt szóval ez sem rossz hír számunkra. :) Viszont így is ott lesz egy Silva, Mata, Vicente, Zigic. Remélem ezt a maradék két Vb selejtezőt megússzuk sérülés nélkül. :wink:
azért idén HA jól emlékszem 6 góljával vezeti a góllövőlistát, szval nem akkora baj, hogy nem játszik ;)
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.05. 20:19:48

ab1daL írta:
Talán kicsit könyebb lesz, plusz még Joaquin is kidőlt szóval ez sem rossz hír számunkra. :) Viszont így is ott lesz egy Silva, Mata, Vicente, Zigic. Remélem ezt a maradék két Vb selejtezőt megússzuk sérülés nélkül. :wink:
ab1daL
Director del Fútbol

2009.10.05. 20:17:45

levproff
Director del Fútbol

2009.10.05. 20:09:25

Na Villa kidőlt! :? Így egy pöppet könnyebb lesz a meccs!Bár bevallom őszintén nem nagyon követem idén a Valencia meccseit és nem tudom,hogy pontosan hány gólt lött a szezonba! :oops: De biztosan 120%-on pörögött volna,hogy megmutassa a Barca vezetőségének,hogy kár volt letenni róla! :roll: :wink:
Kép
Lezárt