2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nálam a Fenerbahce az egyetlen kérdéses a szelón. Az ilyen 1.1-1.2-es szorzójú török meccsek 50%-a elmegy. De ne legyen igazam.Fernando írta:Holnapra:
Franciaország vs. Spanyolország V 1.98
Eisbären Berlin vs. Kassel H 1.29
Fenerbahce vs. Denizlispor H 1.15
De Graafschap vs. Helmond H 1.49
PSV vs. Nijmegen H 1.17
Lehet, hogy kiveszem a Graafschap-ot és inkább a Stuttgartot teszem be vendégként a Freiburg ellen, még nem tudom.
www.livescore.comCorvy írta:jégkorong eredményeket hol lehet megnézni?
Pl. ittCorvy írta:jégkorong eredményeket hol lehet megnézni?
Szerintem a meccsekkel van gondLaci0820 írta:És szerintetek így?
Freiburg - Stuttgart (Döntetlen)
Mainz - Hannover
Grenoble - Montpellier
Catania - Parma
Siena - Cagliari
Livorno - Napoli (Döntetlen)
Bologna - Bari (Döntetlen)
Laci0820 írta:Az tény , hogy nem egyértelmű meccsek.. de már rohadtul elegem van h. megteszem az 1,3 vagy 1,4 -es meccseket és azokon megy el amikor a 2,5 ös meg bejön nah itt mindengiyk majdnem 2 fölött van...3 szelót akarok mfeltenni, egyszer így ahogy leírtam meg majd a véleményetekből rakok össze egyet.. meg ismerősöm ajánlatát..szajko írta:Sikerült összehoznod egy olyan szelót, amin minden meccs 100%-ig 3 esélyes, de sok sikert.Laci0820 írta:Csátok..!
Freiburg - Stuttgart
Mainz - Hannover
Grenoble - Montpellier
Catania - Parma
Siena - Cagliari
Livorno - Napoli
Bologna - Bari
Szóval írhattok nyugodtan hozzá meccset meg elvehettek kíváncsi lennék rá. és meg is teszem
Az tény , hogy nem egyértelmű meccsek.. de már rohadtul elegem van h. megteszem az 1,3 vagy 1,4 -es meccseket és azokon megy el amikor a 2,5 ös meg bejön nah itt mindengiyk majdnem 2 fölött van...3 szelót akarok mfeltenni, egyszer így ahogy leírtam meg majd a véleményetekből rakok össze egyet.. meg ismerősöm ajánlatát..szajko írta:Sikerült összehoznod egy olyan szelót, amin minden meccs 100%-ig 3 esélyes, de sok sikert.Laci0820 írta:Csátok..!
Freiburg - Stuttgart
Mainz - Hannover
Grenoble - Montpellier
Catania - Parma
Siena - Cagliari
Livorno - Napoli
Bologna - Bari
Sikerült összehoznod egy olyan szelót, amin minden meccs 100%-ig 3 esélyes, de sok sikert
nadejóFtcSikiHun írta:nemtom99 írta:Sziasztok
ma többek között megtettem két sakk játszmát de sehol se tudom megnézni hogy ki nyert vagy áll nyerésre
vki tudna segiteni?
Amugy a szelóm:
Lékó-Anand H
Nakamura-Carlsen V
Ausztria-izland V
Ukrajna-Horváto V
15x odds
másik 3/4 es kombi
Boston-Colombus H
Azerbajdzsán-Cseho H
Kamerun-Tunézia H
Gabon-Zambia D
Vélemények?
Carlsen nyert, Lékó döntetlen
Sikerült összehoznod egy olyan szelót, amin minden meccs 100%-ig 3 esélyes, de sok sikert.Laci0820 írta:Csátok..!
Freiburg - Stuttgart
Mainz - Hannover
Grenoble - Montpellier
Catania - Parma
Siena - Cagliari
Livorno - Napoli
Bologna - Bari
A Mainz a 10. helyen van a Hannover a 16.on ...! vmit elnéztél.., a Bari meccsen én is gondolkodom az Xen.., kösz a véleményt és most akk sorry a PÜ-ért:DFtcSikiHun írta:Szerintem elég rosszak. Freiburg otthon meglepte a Brement, ki tudja mi lesz a Stutgarttal.Laci0820 írta:Csátok..!
Kérlek titeket vagy valakit, hogy segítsen összehozni az alábbiakból egy jó szelvényt..azt gondolom h. ezek jó meccsek bejöhetnek és az oddsok is kedvezőek..!
Tehát:
Freiburg - Stuttgart
Mainz - Hannover
Grenoble - Montpellier
Catania - Parma
Siena - Cagliari
Livorno - Napoli
Bologna - Bari
tudom sok a vendég, de én akkor is úgy érzem h. ezek jöhetnek..ki hogy tenné meg melyiket venné ki..meg ilyesmi..létszí írjatok ötleteket!
kösz..
Mainz Hannover, az is elég húzós, most jött a Mainzba Szalai ki tudja mit művel, de a Hannover viszont előrébb vana tabellán.
Franciákhoz nem értek.![]()
Catania-Parma talán, de mostanában a Parma is botorkál.
Siena-Cagliar jó![]()
A Napoli most csak egy döntetlenre volt képes, lehet, ez megtöri a lendületük, de 4. hely, szóval elég bíztató![]()
Bologna meg most megverte a Fiorentinát, és most hazain is lesznek, a Bari is jó, én ott egy X-re raknák, de ez csak az én véleményem![]()
nemtom99 írta:Sziasztok
ma többek között megtettem két sakk játszmát de sehol se tudom megnézni hogy ki nyert vagy áll nyerésre
vki tudna segiteni?
Amugy a szelóm:
Lékó-Anand H
Nakamura-Carlsen V
Ausztria-izland V
Ukrajna-Horváto V
15x odds
másik 3/4 es kombi
Boston-Colombus H
Azerbajdzsán-Cseho H
Kamerun-Tunézia H
Gabon-Zambia D
Vélemények?
Depor most égett 0-3-ra a kupába. Bilbao ütötte a madridot a hétvégén. A Bilbao idegenbe sok x-et játszik. Szóval nálam a Deportivo - Bilbao akkor X mint a ház.LM10 írta:Preston - Chelsea V 1,25
Tottenham - Leeds H 1,26
Bordeaux - Ajaccio H 1,30
Scunthorpe - Manchester City V 1,35
Internazionale - Milan V 2,65
Deportivo - Ath. Bilbao H 2,03
Juventus - Roma D 2,80
40x odds.
Még nem adtam fel. Vélemények?? Tudom, hogy az uccsó 3 meccs karcos, de nekem ez a megérzésem.
Szerintem elég rosszak. Freiburg otthon meglepte a Brement, ki tudja mi lesz a Stutgarttal.Laci0820 írta:Csátok..!
Kérlek titeket vagy valakit, hogy segítsen összehozni az alábbiakból egy jó szelvényt..azt gondolom h. ezek jó meccsek bejöhetnek és az oddsok is kedvezőek..!
Tehát:
Freiburg - Stuttgart
Mainz - Hannover
Grenoble - Montpellier
Catania - Parma
Siena - Cagliari
Livorno - Napoli
Bologna - Bari
tudom sok a vendég, de én akkor is úgy érzem h. ezek jöhetnek..ki hogy tenné meg melyiket venné ki..meg ilyesmi..létszí írjatok ötleteket!
kösz..
Ha ez a megérzésed akkor mindenképp add fel ilyen formában is, max megírod 1 variánsát(esetleg 2-t). A Juve-Roma szerintem jogos, Depor is, Inter-Milan derbin sztem bármi megtörténhet de írd meg akkor X-re is mindenképp.LM10 írta:Preston - Chelsea V 1,25
Tottenham - Leeds H 1,26
Bordeaux - Ajaccio H 1,30
Scunthorpe - Manchester City V 1,35
Internazionale - Milan V 2,65
Deportivo - Ath. Bilbao H 2,03
Juventus - Roma D 2,80
40x odds.
Még nem adtam fel. Vélemények?? Tudom, hogy az uccsó 3 meccs karcos, de nekem ez a megérzésem.
gygerike írta:Sokszor estem már abba a hibába hogy tul sok meccset tettem meg és most se tudom miket kénne. Valaki ezekből 1 vagy akár 2 szelót össze dobna nekem?Nagyon megköszönném
Meccsek:
155 Preston - Chelsea V 1.25
158 Accrington - Fulham V 1.41
159 Aston Villa - Brighton H 1.17
161 Bolton - Sheffield Utd. H 1.75
170 Tottenham - Leeds H 1.26
145 Bremen - Bayern München V 2.18
180 Bordeaux - Ajaccio H 1.30
189 Juventus - Roma V 2.70
149 Manchester Utd. - Hull City H 1.14
174 Rangers - Hearts H 1.31
192 Sevilla - Almería H 1.44
194 Valladolid - Barcelona V 1.29
196 Deportivo - Ath. Bilbao H 2.03
215 Stoke - Arsenal V 1.71
214 Hoffenheim - Leverkusen V 2.43
223 Genoa - Atalanta H 1.73
227 Internazionale - Milan V 2.65
238 Xerez - Osasuna V 2.20
Aki összeválogatna nekem 1 szelót nagyon hálás lennák![]()
Előre is köszönöm a segitségeteket
(Aki nagyon unatkozik vagy nagyon segitőkész annak szerintem jó feladat)
Én is inkább tényleg azon gondolkozom, hogy felosztom ezeket a meccseket.szajko írta:Hát ha egyre húzod az összeset 1 meccs elmegy és bukod az egészet.
3 szelvényre raknám. Raknék 1 olyat amibe biztos vagyok, a másik kettőt meg összeraknám valahogy.
Sevilla - Alméria... hát nekem ez nem 100%-ig hazai, a Galatasaray se tuti, a Juve - Roma 2-3 gól se, és az Inter - Milan 1.fi D se.