2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben 1et kell h értsek. Szvsz ha akkor nem jon hozzánk Ronaldinho, akkor álmodozhatnánk a bajnoki címrol. Es h o mos itt van, azt Rosselnek koszonnhetjuk...Keelhaul írta:Amiket leírtál, mindenki tudja. A tény az, hogy Ronaldinho érkezésével kezdtetek nagy ütemben kijönni a gödörből.BaRcADINHO10 írta:...
Amiket leírtál, mindenki tudja. A tény az, hogy Ronaldinho érkezésével kezdtetek nagy ütemben kijönni a gödörből.BaRcADINHO10 írta:...
RC mellett???BaRcADINHO10 írta:a rejál megint produkált a LYON ellen.carew milyen szemtelen gólt rugott a robertó karlos mellett.lukszemburgót csak úgy fütyülték, nemsoka jön nektek is a fehér zsepi.a védelmetek nagyon ratyi
Én arra értettem, hogy védekező, de nem csinálja.Bercy írta:Szakacs írta:Szerintem a Diogo gyerek nagyon jol tolja...
csak nem vedekezik semmit...
![]()
Akkor nem értem!
Olyan mint Belleti, nekem tetszik a gyerek jateka...Bercy írta:Szakacs írta:Szerintem a Diogo gyerek nagyon jol tolja...
csak nem vedekezik semmit...
![]()
Akkor nem értem!
Értsétek már meg: Akkor nem csak Ronit vettük meg!!!Keelhaul írta:És ha a fecskét Ronaldinhonak hívják?Bercy írta: egy fecske nem csinál nyarat!!!!(ezzel nem arra akarok célozni, h meg akarjuk venni, hanem arra, hogy nyarat csinált nálatok
)
Hát ez... mit is mondjak, nem mondok inkább semmit.Bercy írta: Mikor meg meglátta, hogy Messi mit tud sírva fakadt!!!Igazi Barca rajongó tipp volt, aki még nem akar egy jó ideig Real Madridot látni.Bercy írta: Salgadot, RC-t és társait kell lecserélni és nem a kp meg a csatársort!
Szerintem a középpályássoron kellene erősíteni jócskán. (Zidane el, Beckham el, más taktikai felállás kellene)
Csatárposzton a sok sérülés miatt (az öregedés miatt egyre több lesz...) kell még erősítenünk, a védőposztokon megvannak a cserék (Diogo, és gyakorlatilag Cicinho), az egyedüli megoldatlan poszt RC-é...
BINGOZsolti írta:eddzőváltás,meg satöbbi gondolom ezért...
És ha a fecskét Ronaldinhonak hívják?Bercy írta: egy fecske nem csinál nyarat!!!!
Hát ez... mit is mondjak, nem mondok inkább semmit.Bercy írta: Mikor meg meglátta, hogy Messi mit tud sírva fakadt!!!
Igazi Barca rajongó tipp volt, aki még nem akar egy jó ideig Real Madridot látni.Bercy írta: Salgadot, RC-t és társait kell lecserélni és nem a kp meg a csatársort!
Ezt 1 nyomi madridos mondta, a Cádiz elleni meccs után.O nem az uj Pelé, o Robinho, aki nagyobb mindenkinél
Rossz kameraállásból nézted a meccsetSzakacs írta:hat az nagyon vicces volt, foleg h szerintem az jogos tizi kellet volna legyen..., bar nezopont kerdeseLos Banditos írta:Egyébként nagyot röhögtem szombaton a meccsen mikor Robinho megkapta a sárgalapját és ott hisztizett.Nem volt semmi!
hat az nagyon vicces volt, foleg h szerintem az jogos tizi kellet volna legyen..., bar nezopont kerdeseLos Banditos írta:Egyébként nagyot röhögtem szombaton a meccsen mikor Robinho megkapta a sárgalapját és ott hisztizett.Nem volt semmi!