Barça vs. Real
-
- Eurobarca Staff
Tnapi meccsen Gutit ki kellett volna nyomni mikor megkapta a labdát az első félidőben kb félpályán számomra látszott h szabadrugást akar kiharcolni akkor meg mér kapta fel a vizet ennyire utánna a fejelés egyből piros sztem.
Ebben 1et kell h értsek. Szvsz ha akkor nem jon hozzánk Ronaldinho, akkor álmodozhatnánk a bajnoki címrol. Es h o mos itt van, azt Rosselnek koszonnhetjuk...Keelhaul írta:Amiket leírtál, mindenki tudja. A tény az, hogy Ronaldinho érkezésével kezdtetek nagy ütemben kijönni a gödörből.BaRcADINHO10 írta:...

Megnézte már valaki az új Barca Toonst???
Amiket leírtál, mindenki tudja. A tény az, hogy Ronaldinho érkezésével kezdtetek nagy ütemben kijönni a gödörből.BaRcADINHO10 írta:...
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
Keelhaul nem egy fecske csinált nálunk nyarat (RONALDINHO), hanem a csapat amit felépítettek-elsősorban nem a nagy nevek voltak fontosak hanem a teljesítmény és okosan igazoltunk, ami nektek mint az elmúlt 3évben nem nagyon jön össze, hisz nálatok a NÉV kötelez, meg hogy minél drágább legyen egy játékos.MI FOCIZUNK és ÉLVEZZÜK a játékot, ti meg nagy flegmán kimentek a pályára, ha meg kaptok egy gólt teljesen összeszakadtok és onnantól vége a csapatnak.és nálunk ha RONALDINHO csinált nyarat is mi van akkor, nekünk elég egy sztár h nyarat csináljon, de nektek?????---még 11sem elég.
CSOCSI
BARCA
CSOCSI
BARCA
-
- Entrenador del Barça
RC mellett???BaRcADINHO10 írta:a rejál megint produkált a LYON ellen.carew milyen szemtelen gólt rugott a robertó karlos mellett.lukszemburgót csak úgy fütyülték, nemsoka jön nektek is a fehér zsepi.a védelmetek nagyon ratyi
Bebőrözte!!!

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
a rejál megint produkált a LYON ellen.carew milyen szemtelen gólt rugott a robertó karlos mellett.lukszemburgót csak úgy fütyülték, nemsoka jön nektek is a fehér zsepi.a védelmetek nagyon ratyi
-
- Entrenador del Barça
Én arra értettem, hogy védekező, de nem csinálja.Bercy írta:Szakacs írta:Szerintem a Diogo gyerek nagyon jol tolja...
csak nem vedekezik semmit...
![]()
Akkor nem értem!
A támadásban pedig.....nem elég az amit nyújt!
Sztem........
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Olyan mint Belleti, nekem tetszik a gyerek jateka...Bercy írta:Szakacs írta:Szerintem a Diogo gyerek nagyon jol tolja...
csak nem vedekezik semmit...
![]()
Akkor nem értem!
ja es meg az h ha ugy nezi az ember h nem real szintu jatekos akkor sose lehet csapatot epiteni..., de en ugy vagyok vele h a real azt vasarol akit akar...
Tiziano Crudeli fan 

-
- Entrenador del Barça
Értsétek már meg: Akkor nem csak Ronit vettük meg!!!Keelhaul írta:És ha a fecskét Ronaldinhonak hívják?Bercy írta: egy fecske nem csinál nyarat!!!!(ezzel nem arra akarok célozni, h meg akarjuk venni, hanem arra, hogy nyarat csinált nálatok
)
Hát ez... mit is mondjak, nem mondok inkább semmit.Bercy írta: Mikor meg meglátta, hogy Messi mit tud sírva fakadt!!!Igazi Barca rajongó tipp volt, aki még nem akar egy jó ideig Real Madridot látni.Bercy írta: Salgadot, RC-t és társait kell lecserélni és nem a kp meg a csatársort!
Szerintem a középpályássoron kellene erősíteni jócskán. (Zidane el, Beckham el, más taktikai felállás kellene)
Csatárposzton a sok sérülés miatt (az öregedés miatt egyre több lesz...) kell még erősítenünk, a védőposztokon megvannak a cserék (Diogo, és gyakorlatilag Cicinho), az egyedüli megoldatlan poszt RC-é...
Osztogatni és góltlőni nem lehet egyszerre!!!
Eto'o is kell oda és az máris két fecske... a többiről nem beszélve!
Kiváncsi vagyok Keelhaul ha a két játékost osztályozni kell egy 5 szintű skálán nálad ki mennyit ér el!
Sztem Messi 3,5- Robinho 1
A védősorról pedig nem mondok semmit szted Diogo egy Real szintű játékos??? Cicinhot sajna nem ismerem!
BINGOZsolti írta:eddzőváltás,meg satöbbi gondolom ezért...

Valderrama egy gyönyörű ember... amikor meglátom az avatarodban, mindig majdnem hanyattesek

És ha a fecskét Ronaldinhonak hívják?Bercy írta: egy fecske nem csinál nyarat!!!!

Hát ez... mit is mondjak, nem mondok inkább semmit.Bercy írta: Mikor meg meglátta, hogy Messi mit tud sírva fakadt!!!
Igazi Barca rajongó tipp volt, aki még nem akar egy jó ideig Real Madridot látni.Bercy írta: Salgadot, RC-t és társait kell lecserélni és nem a kp meg a csatársort!
Szerintem a középpályássoron kellene erősíteni jócskán. (Zidane el, Beckham el, más taktikai felállás kellene)
Csatárposzton a sok sérülés miatt (az öregedés miatt egyre több lesz...) kell még erősítenünk, a védőposztokon megvannak a cserék (Diogo, és gyakorlatilag Cicinho), az egyedüli megoldatlan poszt RC-é...
A biciklit senki sem tudja úgy mint Ronaldo, az vmi fantasztikus, ahogy ő csinálja. SZó mi szó, nálunk sem elégedettek Robinhoval.
Amúgy remélem ma utoljára fogok a Real Madrid ellen szurkolni.
Amúgy remélem ma utoljára fogok a Real Madrid ellen szurkolni.
- valdo88
- Jugador del Barça
Robinho csak szeretne Pelé szintű játékos lenni,de egyéni megmozdulást/cselt még nem láttam tőle,a biciklicselt is csak céltalanul teszi,előre nem halad a pályán vele,Ronaldo-t próbálja utánozni,de még messze van tőle
Ezt 1 nyomi madridos mondta, a Cádiz elleni meccs után.O nem az uj Pelé, o Robinho, aki nagyobb mindenkinél
Azota sem csinált semmit, csak párxor foldobta magát, én mindig mondtam h [auto_cenzúra].
-
- Director del Fútbol
Jogos 11-es? Na neee! Hozzá sem értek, de amint közelébe került egy láb, úgy feldobta magát, mint egy ökör... SZÁNALMAS!!! És az a hiszti utána... mint egy gyerek... mondjuk még az is! A vicc az egészben, hogy ott játszik, és annyit keres, hogy jaj...
Pedig lehet, hogy jobban tette volna, ha elmegy biciklizni, mert azt tud... MÁST SE!!!
Pedig lehet, hogy jobban tette volna, ha elmegy biciklizni, mert azt tud... MÁST SE!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Rossz kameraállásból nézted a meccsetSzakacs írta:hat az nagyon vicces volt, foleg h szerintem az jogos tizi kellet volna legyen..., bar nezopont kerdeseLos Banditos írta:Egyébként nagyot röhögtem szombaton a meccsen mikor Robinho megkapta a sárgalapját és ott hisztizett.Nem volt semmi!

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hat az nagyon vicces volt, foleg h szerintem az jogos tizi kellet volna legyen..., bar nezopont kerdeseLos Banditos írta:Egyébként nagyot röhögtem szombaton a meccsen mikor Robinho megkapta a sárgalapját és ott hisztizett.Nem volt semmi!
Tiziano Crudeli fan 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egyébként nagyot röhögtem szombaton a meccsen mikor Robinho megkapta a sárgalapját és ott hisztizett.
Nem volt semmi! 

in to exile