Jövőre remélhetőleg egy normális kerettel,edzővel szorosabb lesz.

A különbség h Abramovicsnak meg is volt a pénze arra h összevásárolja a világ összes sztárját. Perez jókérdés mit fog csinálni. Elvileg azt tervezi h aladja a fél csapatot és bevásárol sztárokat. Sztem az egészből az lesz h a sztárok nem akarnak majd menni, így meg kell tartsa a játékosait jobb híján, azok pedig nemhiszem h azután h elakarták őket dobni, túl szívesen játszanak majd madridban.Rivaldo11 írta:Egyetértek. Perez semmi egyebet nem csinálna, csak azt, amit abramovics. Össze szeretné vásárolni a fél világot. A chelseat ezért gyalázó madridi szurkolók gondolkozzanak el ezen.
Ezért írtam, hogy az nem "sportprojekt", hogy megveszek 6 világklasszist.
Más kérdés, hogy szerintem ez nem fog menni. De ha igen, jobb játékot akkor is képtelenség nyújtani az idei Barcánál.
A mi csapatunk a támadófutball határait feszegette.
Még nekünk is nehéz lesz ezt megismételni.
Clichyt is akarják, sőt, sok madridista már beirja a jövő évi csapatába Fabregassal, Riberyvel, Ronaldoval és Ibrával együtt. Vicc...De sztem még így is kevés lenne a Real, mert eddig védőkről, véd.középpályásokról nem esett szó (kivéve Xabi Alonso-t)...
Köszönjük!CS0ki írta:Bár én már ezelőtt gratuláltam, de azért mivel már matematikailag is biztos, ezért grat a bajnoksághoz! nagyszezonotok volt/van. BL-címmel együtt meg pláne nem lenne semmi! (ahogy az MU-nak is nagy szezonja van...)
Köszönjük Colin!Colin írta:Gratulálok a Barcelonának, hogy matematikailag is Ők lettek a Spanyol Bajnokok. Bízunk a jobb folytatásban, és hogy jövőre a Real is a pályán lesz.
Hala Madrid!
köszi hogy elismerted (: ritka az ilyen madridistaColin írta:Gratulálok a Barcelonának, hogy matematikailag is Ők lettek a Spanyol Bajnokok. Bízunk a jobb folytatásban, és hogy jövőre a Real is a pályán lesz.
Hala Madrid!
Azt még nem kell magyarázni. Esetleg ha még lenne egy jó RM, aki ütné a Barcát, akkor majd keresünk magyarázatodAzért ha esetleg mégis leigazol Perez 1-2 nevet, akkor kiváncsi leszek azt mivel fogjátok megmagyarázni!
Akkor nagyon ügyes gyerekCS0ki írta:Azért ha esetleg mégis leigazol Perez 1-2 nevet, akkor kiváncsi leszek azt mivel fogjátok megmagyarázni!Ugyan lehetséges, hogy nagy tárgyaló a fószer és nagyon sok pénze van, ugyanakkor ma már nem 2000 van, ez már 2009, amikor is jelenleg nincs olyan sztár, amelyik a Real Madridba szerződne.
Nem tudom. Ha eljön, akkor ő tudja, hogy miért. Tavaly sem volt jobb helyzetben a Madrid, míg az MU BL-győztes volt, CR mégis megpengette, hogy jönne Madridba. Esetleg unja az angol időjárást. Speciel ha magamból indulok ki, én is inkább fociznák Spanyolországban, mint Angliában. Azért itt mégiscsak emberekről van szó, nem lehet mindenkiről megmondani, hogy akkor ezt meg ezt fogja csinálni ebből meg ebből következően. Azért ott van már pár éve, megnyert mindent a csapattal. Szerintem ha nem jön, az nem miatta lesz, hanem fergusson meg az MU nem engedi el.CR-miért menne el a Mu-ból?
Szerintem a City-s dolog azért kicsit betett neki. és mint fentebb írtam, nem tudhatjuk, hogy kit mi vezérel.Kaka-őt pl. megérteném, ha eleg lenne Milánóból, de szűkösebb időkben sem ment el, akkor most miért menne? Hiszen nagy terveik vannak, fiatalitás, új igazolások stb..
Ugyan lehetséges, hogy nagy tárgyaló a fószer és nagyon sok pénze van, ugyanakkor ma már nem 2000 van, ez már 2009, amikor is jelenleg nincs olyan sztár, amelyik a Real Madridba szerződne.
Ez igy van, hozzátartozik Laportáék politikájához. Amióta Laporta az elnök egy kulcsjátékos sem igazolt el innen. Akit meg akarnak tartani, meg is fogják, a kulcsembereknek stabil szerződésük van, ajánlatokat meg sztem meg sem hallgatják Laportáék. Jó példa Ronie, mikor még ment neki. Laportáék megmondták, h nincs ára, és kész, nem eladó. Most sztem hasonló Messi, Xavi, Iniesta, Puyol esete, őket se adnák el semmiért, és ha Pique igy folytatja, ő lehet a következő ikon.nem marad más, mint a pénz.
erről annyit, h nem gondolnám, h nálunk étkezési utalványokért vagy ingyen internet-hozzáférésért játszanának a játékosaink, persze biztos minden fizetésnél van még több lé is, de nem hiszem, h figo után ezt meglépné egy MEGHATÁROZÓ játékosunk.
Hát, a szép katalónai életérzésen kívül Barcelonában a fizetések magasabbak, mint a reálnál...Az állítólagosan igazolt kakának is alacsonyabb fizetése lenne, mint pár barcelona játékosnak, pedig kakáé is jelentős előrelépés lenne.
Hát, a szép katalónai életérzésen kívül Barcelonában a fizetések magasabbak, mint a reálnál...Az állítólagosan igazolt kakának is alacsonyabb fizetése lenne, mint pár barcelona játékosnak, pedig kakáé is jelentős előrelépés lenne.nem marad más, mint a pénz.
erről annyit, h nem gondolnám, h nálunk étkezési utalványokért vagy ingyen internet-hozzáférésért játszanának a játékosaink, persze biztos minden fizetésnél van még több lé is, de nem hiszem, h figo után ezt meglépné egy MEGHATÁROZÓ játékosunk.
É is!Megnézem én majd hogy hogyan fog tudni együtt játszani Kaká,CR,Ibra meg a többi világklasszis,akik mostani csapatukban mind-mind vezéregyéniségek..
Ez meg mi? Mi az, hogy hovatalosan nem tárgyalhat? Én is tárgyalhatok hivatalosan, ha akarok!Perez gazolta le, aki ugyebár hivatalosan nem is tárgyalhat.
Nme kell nagyon drukkolni, sima Villarreal győzelmet várok. Sérülések, meg motiváció hiánya jellemzi a csapatot...Ma matematikailag is bajnokok lesztek.Ma este én leszek az egyik legnagyobb Villareal drukker