Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszerűen lélegzetelállító. Életed egyik legnagyobb alkotása.csaNii' írta:ronnye sig
Vélemények?
Eddig eleg komolytalannak nez ki az egesz.davidvilla77 írta: ...ha lesz ebből egyáltalán valami.
Nem vagyok én olyan jó. És időm se lenne. Marad a zsűri.messideco írta:Szerintem te is versenyezz, Kidb
Az igenhigany írta:
![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------
A versennyel szerintem varjatok.
Sok a kezdo akik meg nagyon az alapoknal vannak.
Szerintem meg nagyon gyenge az eddigi kepeihez kepest.9Dave írta:Öregem ez fergeteges! Egyszerüen zseniális!davidvilla77 írta:
![]()
![]()
Na hát most, hogy meg is van a végső sorrend gratuláljunk MessiFannak a győzelemhezsjay írta:1. MessiFan 2. Fanbarca 3. sjay
MessiFan írta:Nos akkor eddig én vagyok meg Fanbarca és a két zsűri K88 és Ilúvatar.
Ezt egészítsétek ki mindig!
Versenyzők: 1. MessiFan 2. Fanbarca 3...
Zsűri: 1. Katalán88 2. Ilúvatar 3. Kidb
Szerintem meg volt már ennél sokkal szebb siged is. A felirat nekem egyáltalán nem jön be és elég kis helyen zsúfolódik össze a kép.9Dave írta:Öregem ez fergeteges! Egyszerüen zseniális!davidvilla77 írta:[img]...[/img]
![]()
![]()
Nagyon adja! Grat hozzá!fanbarca írta:Próbáltam kicsit elszórakozni a texttel ...
![]()
![]()
fanbarca írta:Próbáltam kicsit elszórakozni a texttel ...
![]()
![]()
Eszem ágában sincs benevezni. Csak max zsűrire tudok jelentkezni.messideco írta:Jaja, nem lenne rossz. Mondjuk én tuti nem neveznék be. Illuvatar: szerintem te is benevezhetnél