gekkodan írta:Elég régóta téptem a számat Henry miatt. 7.5 millióért évente nulla amit csinál.
Ahogy LG mondta, balszélre Iniesta bőven veri, de még talán Hleb is, bár Őt még keveset láttuk ott. Nálam Iniesta a nyerő. Csatárnak egyértelműen Eto'o után jön, de nem vagyok benne biztos, hogy Bojan megelőzi-e, mert nálam spec igen.
Ehhez kicsit drága, valamint a türelem sem tart örökké. Menjen el Angliába, neki is jobb lesz, 1-2 év még van benne a csúcson bőven, a fizetéséből és az árából pedig bőven kifizethetünk egy klasszis baloldali játékost, mert arra van szükségünk, nem Titire sajnos.
A Manchester Cityn lehet húzni egy nagyot, akár már télen, bár szerintem Ő max. az Arsenalba menne vissza. A pénz ugyanakkor elgondolkodtatná Őt is.
Csak az Arsenalnak nemhiszem,hogy kell már , Wenger jól tudta mikor kell őt eladni. Már 2éve voltak hírek,hogy jön de ő a "legjobbkor" adta el, tudta,hogy kicsit kiégett,vagy megérezte. Sok sérülése volt és nem tudott visszakapaszkodni. Citybe megy sztem ha elmegy innen, ők még pénzt is adnának érte (Robinho mellé másik kalsszis) és azzal elég jól járnánk szerintem mert valóban sokan megelőzik ( Iniesta,Hleb,Bojan,Eto'o).
Cityből ki lehetne csikarni 15-20 misit érte és azzal már jól jártunk .
A balszélsővel meg várnék, Iniesta egyre jobb formába lendül azon a poszton , kíváncsi vagyok meddig tart neki ott a lendület.