Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos én ebben már nem hiszek. 1 éve ez van, vannak biztató momentumai, helyzetei, 1-2 jó megoldás, néha gól, de aztán a kövi meccsen megint gyenge. Én 1 év reménykedés után föladom....Ha esetleg mégis neked lesz igazad, majd elnézést kérek.Zozzy 5 írta:Én tökéletesen elégedett vagyok vele a mostani meccs után. Ha ezt mindíg hozni tudná, akkor szerintem lesz helye a csapatban. Ha ugyan úgy meglesznek a helyzetei mint tegnap, akkor előbb utóbb úgy is be fognak menni, lévén klasszis csatár.
Nem viszi túlzásba, szvsz ez a rotáció. Ha kevesebb változás lenne, azt max pihentetésnek hívnák. Ettől függetlenül nekem se szimpatikus ilyen mértékben a dolog. De úgy gondolom hogy előbb utóbb beáll majd a legjobb csapat nagyjából.grecki írta: Guardiola pedig durván túlzásba viszi a rotációt.
2 dologban egyetértek: fontos gólt szerzett és nincs rá szükségünk.LG írta:Most jó volt, és nagyon fontos gólt szerzett, de tartom magam ahhoz, h igy, most ebben a játékrendszerben, ennyi pénzértnincs rá szükségünk
Csak az Arsenalnak nemhiszem,hogy kell már , Wenger jól tudta mikor kell őt eladni. Már 2éve voltak hírek,hogy jön de ő a "legjobbkor" adta el, tudta,hogy kicsit kiégett,vagy megérezte. Sok sérülése volt és nem tudott visszakapaszkodni. Citybe megy sztem ha elmegy innen, ők még pénzt is adnának érte (Robinho mellé másik kalsszis) és azzal elég jól járnánk szerintem mert valóban sokan megelőzik ( Iniesta,Hleb,Bojan,Eto'o).gekkodan írta:Elég régóta téptem a számat Henry miatt. 7.5 millióért évente nulla amit csinál.
Ahogy LG mondta, balszélre Iniesta bőven veri, de még talán Hleb is, bár Őt még keveset láttuk ott. Nálam Iniesta a nyerő. Csatárnak egyértelműen Eto'o után jön, de nem vagyok benne biztos, hogy Bojan megelőzi-e, mert nálam spec igen.
Ehhez kicsit drága, valamint a türelem sem tart örökké. Menjen el Angliába, neki is jobb lesz, 1-2 év még van benne a csúcson bőven, a fizetéséből és az árából pedig bőven kifizethetünk egy klasszis baloldali játékost, mert arra van szükségünk, nem Titire sajnos.
A Manchester Cityn lehet húzni egy nagyot, akár már télen, bár szerintem Ő max. az Arsenalba menne vissza. A pénz ugyanakkor elgondolkodtatná Őt is.
szeritnem mindig Samuval kéne kezdeni. 60 perc után úgyis meg lehet állapítani, h megy-e neki, avagy sem. néha még hamarabb is látható. ilyenkor le kell hozni, és Titit berakni! vagy lehet néha rotálni. 3. választás: végre valahára átállunk a 2 csatáros rendszerre. na ez lenne a legjobb, de egyben ennek van a elgkisebb esélye is...Frányó István írta:Érdekes dolgokat írtok... valaki például azzal jön, hogy ha egy profi játékost kitesznek középről a szélre, akkor ebből nem szabadna ügyet csinálni... Hát ezzel marhára nem értek egyet, egyrészt mert így sokkal messzebb került a kaputól, másrészt mert nem a kapuval szemben áll, harmadrészt mert így nem a góllövés az elsődleges feladata, hanem a kiszolgálás. De én azért az ő játékában is látok fejlődést a tavalyi évhez képest, nevezetesen, hogy mostmár ELŐRE játszik, nem csak oldalra. Csak így elég nehéz dolga lesz, ha Iniesta, meg így játszik a helyén, én is padoztatnám Pep helyében! Viszont arra kíváncsi leszek, hogy eljön e majd az a rotációs időszak, amikor Samut pihentetik, és akkor jön-éé Titi...
Felejtsük már el az Arsenal-t teljesen más szerkezetben teljesen más focit játszanak ... szeretnek és tudnak passzolni ez közös !de náluk nem kell egy kapuralövés elött az egész szakmai stábnak labdába érni....jóval egyszerübben és gyorsabban játszanak, más védekezéssel és kevesebb labdabirtsal ráadásul két ékkel !semmmi köze a Barcához.chi omega írta:szerinted az arsenal mit játszott henryval? ívelgették rá a labdát, hátha befejel egyet?lionelmessi19 írta:Henry szerintem sose fogja itt megtalálni magát. Ez sokpasszos technikás foci, ez neki nem fekszik annyira. Ahogy Guddynak se. Na nem mintha össze lehetne hasonlítani kettejüket.
Ne legyen igazam de szerintem ennél jobban nemigen fog Titi játszani nálunk, mint ahogy eddig tette.
...
Bogi63 írta:Nem az ő posztja stb...stb...ke.andy írta:Henry-t nem kéne állandóan piszkálni.
Fog ő még itt teljesíteni, de az vitathatatlan, hogy nem a posztján játszik. Életében nem játszott ott és mégis igyekszik...
Persze, lehet azt írni, hogy ennyi pénzért még jó, hogy igyekszik....
Talán ki kellen próbálni, hogy első félidőt ő tölti bent középen, a másodikat meg Eto'o... vagy esetleg fordítva.
Messire visszatérve... ha kevésbé lenne önző, akkor 5 gólt is rúghatott volna a csapat. Ha megnézitek, Henry keresi a társakat, míg Messi annyira nem... Elismerem, nagyon jól tolja a srác, de ez csapatjáték s nem egyéni...
Az elmúlt félévben igencsak elszállt Leo... a 10-es mez csak hab a tortán.
Reméljük megtalálja a talajt a lába alatt...
Már az agyamra mentek!
Ahogy látom nem egy, mégcsak nem is kettő emberke focizik itt a fórumozók közül, és mégsem gondoltok bele abba, hogy hogyha középről kitesznek egy mezei emberkét szélre, abból neki az ég világon semmi baja nem lesz. Nem hal bele, nem száradnak ki a szemei, és még a lába is a helyén marad. Egy profinak ebből ügyet csinálni erősen szégyen...
Ha nem megy neki szélen, én állítom bent sem fog. Az a baja hogy befelé kell passzolni, vagyhogy kétlábas játék helyett főleg a jobblábát használja? Na ne röhögtessen. Már bocsi, de én ezt nem érem fel ésszel.
Azt nem, viszont abszolúte rá volt építve a taktika, sokkal gyorsabban jutott el a védőktől a támadókig a labda (kp-k más szerepköre). Ráadásul nem is volt annyira feltolva a játékok, így ha kiugratták Henry-t, volt előtte terület megindulni, cselezni, és befejezni.chi omega írta:szerinted az arsenal mit játszott henryval? ívelgették rá a labdát, hátha befejel egyet?...lionelmessi19 írta:Ez sokpasszos technikás foci, ez neki nem fekszik annyira.
Ahogy Henry is nyilatkozta, a meccsek alatt is változtatják a helyüket a támadók, tehát a poszt nem lehet kifogás. Guddyról pedig nem derült ki, hogy fekszik-e neki a bajnokság, mivel Eto'o cseréje volt mindig, és Rijkaard elhibázott lépésként visszavonta a kp-ra. Ő befejező csatár, ennyi. A másik, hogy mivel kp-kat igazoltunk(Hleb, Keita), ezért simán játszhatna Iniesta a baloldalon, tavaly is tudott ott érvényesülni(ld. Lyon elleni gól), és a Gijón elleni meccsen is bizonyította, hogy egy sorral előrébb is tud nagyot játszani. Henryval max a BL-ben lephetünk meg csapatokat, egyébként nem érzem szükségét, hogy itt legyen. Nálam Krkic is előrébb van a rangsorban, meccsről meccsre fejlődik, és ő a jövő, míg Henry a múlt embere.Gyurinho írta:Azt a formát valóban nem fogja valószínüleg megtalálni de azért ahhoz képest hogy tavaly szerintem csapat játékosként nem is az eredeti posztján játszott ahhoz képest nem teljesített rosszul csak mondjuk sokan azt felejtik el mikor szidják hogy egy többszörös gólkirálytól,aranycipőstől 25 gól feletti de minimum spanyol gólkirályi címet vártak ...ez a posztjából adódóan nem jött össze neki és a sérülésekre meg hasonlókra felesleges fognia neki is....amúgy ha már itt tartunk igaz hogy Henry nagyon régen még játszott franciaoszágban a baloldalt de hát az már mikor volt+más foci más stílus....és ha már itt tartunk akkor például Eto se lenne jó a baloldalon....úgyhogy Henrytól se várjunk csodát inkább bízzunk a még több gólban......Guardiola pedig néha rotálhgatna elöl és akkor Henry is kapna lehetőséget középcsatárként(vagy szerdán vagy szombaton) és értelem szerűen a formája alapján változna a helye a következő meccsre....lionelmessi19 írta:Henry szerintem sose fogja itt megtalálni magát. Ez sokpasszos technikás foci, ez neki nem fekszik annyira. Ahogy Guddynak se. Na nem mintha össze lehetne hasonlítani kettejüket.
Ne legyen igazam de szerintem ennél jobban nemigen fog Titi játszani nálunk, mint ahogy eddig tette.