Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát ez kicsit nehezebb volt, de most ami nagyon fontos, h megvan a 3 pont, igy biztos nem megy el RM, sőt, most rajtuk a teher. Talán most jót is fog tenni a válogatott meccsek miatti szünet.Gali írta:Tavaly okt. 25-én kint voltam az Alméria elleni meccsen. Akkor már az 1. félidőben beállítottuk az 5:0-ás végeredményt. Ezzel az eredménnyel ma is kiegyeznék. Ibrától és Messitől gólokat várok.
Gondolom amikor elkezdte írni akkor még nem volt kint!Sanama írta:Előtted van 4x leírva a kezdőcsapat, miért nem olvasod el?kanty írta:A mai Almeria elleni mecsről:
A győzelem megszerzése kötelező. Nem hibázhatunk, ez a hazai mecsekre hatványozottan igaz.
Szerintem nem lesz gond, 3-4 gólos gyzőzelmet várok a csapattól.
A Tridente egy kicsitt fura összeállitásban lép majd pályára. Nagy valószinűséggel Pep majd pihentetni fogja Leot, hiszen az elműlt mecseken rendre kezdő volt. Henry sem játszhat sérülése miatt. Igy tehát a Pedr-Ibrahimovic-Iniesta hármas lép majd pályára.
Messi-Ibrahimovic-Pedro.
Azért mert amikor elkezdtem irni a hszt akkor még voltak beirva. csak közbe dolgom volt s nem vettem észre, h beirtátok.Sanama írta:
Előtted van 4x leírva a kezdőcsapat, miért nem olvasod el?
Messi-Ibrahimovic-Pedro.
Előtted van 4x leírva a kezdőcsapat, miért nem olvasod el?kanty írta:A mai Almeria elleni mecsről:
A győzelem megszerzése kötelező. Nem hibázhatunk, ez a hazai mecsekre hatványozottan igaz.
Szerintem nem lesz gond, 3-4 gólos gyzőzelmet várok a csapattól.
A Tridente egy kicsitt fura összeállitásban lép majd pályára. Nagy valószinűséggel Pep majd pihentetni fogja Leot, hiszen az elműlt mecseken rendre kezdő volt. Henry sem játszhat sérülése miatt. Igy tehát a Pedr-Ibrahimovic-Iniesta hármas lép majd pályára.
Jó lenne, de én jobban kiegyeznék egy 3-0-al. Láthattuk nem lőttek olyan sok gólt eddig se, nem kéne, hogy ellenünk is betaláljanak, attól függetlenül, hogy valószínűleg az eredmény nem azon az 1 gólon dőlne el.levproff írta:Nem rossz kis kezdő!Sanama írta:VV-Alves-MArquez-Puyol-Maxwell-Sergi-Xavi-Iniesta-Pedro-Zlatan-Messi![]()
A tippem 4-1 nekünk!![]()
Nem rossz kis kezdő!Sanama írta:VV-Alves-MArquez-Puyol-Maxwell-Sergi-Xavi-Iniesta-Pedro-Zlatan-Messi
Valdés; Alves, Márquez, Puyol, Maxwell; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Ibrahimovic Pedro.danikaa10 írta:Hivatalos kezdőt valaki.![]()
Ezt hol látod? Csak mert itt a gyorshíreknél azt írták, hogy Guardiola előzetesen csak Militoval és Csigrinszkijjel nem számol. A Barca hivatalos oldalán sem láttam a keretet. Amúgy szerintem is kijár neki a pihenés (no meg az új szerződés), esetleg ha szükség van rá, csereként beszállhatna. De nehezen bírom elképzelni, hogy a padon se legyen ott.dmar írta:Te skacok, most ahogy nézem az Almeria elleni keretet, meg az eddigieket, PUYOL? ennyi volt? Miért nem játszik? Még mindig jobb, mint Marquez vagy Milito, vagy Csir... sztem.
Vagy tudtok róla valamit?
Ha nem játszik, akkor pihentetés céljából nem játszik. Márquez most tért vissza pár meccse a sérüléséből, érthető lenne, ha játszana a formába lendülése érdekében. A másik fele pedig a dolognak az, hogy ez "csak" az Eurobarca jóslata a kezdőkre. Szerintem elképzelhető az is, hogy Alves nem játszik és a helyén kap szerepet Karcsi bácsi.dmar írta:Te skacok, most ahogy nézem az Almeria elleni keretet, meg az eddigieket, PUYOL? ennyi volt? Miért nem játszik? Még mindig jobb, mint Marquez vagy Milito, vagy Csir... sztem.
Vagy tudtok róla valamit?
Valami nem stimmel ugye?danikaa10 írta:Áhh, úgy megmondtam, hogy ez a Weligton gyerek megússza.
Hát persze, mert egész meccsen rúgdalózni, meg parasztkodni lehet, de felháborodni rajta főbenjáró bűn.Mikaos írta:Na, ezt hallgassátok, ez röhej:
Tito Vilanova-t két meccsre eltiltották a bíróval való összetűzés miatt.
Nos, ez azért LOL, mert az a barom Weligton egész pontosan 0 meccses eltiltást kapott sportszerűtlen játéka ellenére.
Ha ezt az esetet összehasonlítjuk (2 meccs Tito vs. 0 meccs Weligton), akár azt is hihetnénk, hogy Tito bizonyára leharapta a bíró fejét, azért kapott ekkora büntetést.
Írásjeleket használhatnál,mert egy így háromszor el kellett olvasnom, míg megértettem, de ne vedd magadra, teljesen jó szándékkal írom:) Egyébként a kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni.Zsolti95 írta:tudja valaki hogy van-e edzés meccs napon vagy előtte való nap és ha van hol és mikor és ki lehet-e menni megnézni?
Az lenne a nyerő!Fernando az Iniesta topicba írta:Remélem Iniesta most a középpályán fog kezdeni, Henry helyén pedig Pedro.![]()