Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még vmi olyasmi,h elpöccinti a labdát a játékos elől,nálam az S v D gombCharlie írta:Rövid ideig?!Alig érek hozzá azt a Ramblason landol a labda mindig...Na jó majd próbálkozom
![]()
Másik idióta kérdés!
Becsúszó szerelésen kívül,mien van még?Ya,és meik gombbal![]()
![]()
![]()
C.
Ha ott futsz az ellenfél mellett akkor nyomogasd a Shift-et akkor próbálkozik belépni elé és elvenni a labdát!!Charlie írta:Rövid ideig?!Alig érek hozzá azt a Ramblason landol a labda mindig...Na jó majd próbálkozom
![]()
Másik idióta kérdés!
Becsúszó szerelésen kívül,mien van még?Ya,és meik gombbal![]()
![]()
![]()
C.
Rövid ideig nyomd a gombot..Charlie írta:Segítsetek,tudom szerencsétlen vok,de 2éve nem játszottam focis játékkal,és msot feltelepítettem a PES5-t,minden jó,persze még elég gyengén megy,na de a lövéseknél segítsen már valaki,okés meikkel lövöm el meg iesmi,csak az zavar hogy távolról egyfolytában felbombázza az égbe,közelről is,mert sokáig felfut az a kis piros sávocska,mit kéne tenni hogy leszorítsa?! Rem nagyjából érthető mit szeretnékBocsánat attól aki hülyének néz...
C.
Ne tartsd olyan sokáig nyomva a lövés gombot. Bővebbet én se nagyon tudok, mert ez az első PES-emCharlie írta:Segítsetek,tudom szerencsétlen vok,de 2éve nem játszottam focis játékkal,és msot feltelepítettem a PES5-t,minden jó,persze még elég gyengén megy,na de a lövéseknél segítsen már valaki,okés meikkel lövöm el meg iesmi,csak az zavar hogy távolról egyfolytában felbombázza az égbe,közelről is,mert sokáig felfut az a kis piros sávocska,mit kéne tenni hogy leszorítsa?! Rem nagyjából érthető mit szeretnékBocsánat attól aki hülyének néz...
C.
Kösz Maxi, köszi barcakirályBarcaboy!!! írta:Nagyon király a vidi...A zene is kumma jó!Kluivertinho írta:Nah srácok tudom h 3:15 van és nem is boldogítalak titeket tovább a [auto_cenzúra] vidijeimmel de ezt az egyet még feltöltöttem![]()
![]()
![]()
http://rapidshare.de/files/8119544/PES_5.wmv.html
![]()
Nagyon király a vidi...A zene is kumma jó!Kluivertinho írta:Nah srácok tudom h 3:15 van és nem is boldogítalak titeket tovább a [auto_cenzúra] vidijeimmel de ezt az egyet még feltöltöttem![]()
![]()
![]()
Pár hsz-szel lejjebb leírtam barcakiralynak, hogy szerintem mi a probléma. Nézd meg, hátha segít...balboa7 írta:...Segítség kéne!!!![]()
...Valami probléma van a kedvenc játékommal!!!![]()
![]()
...Mielőtt elkezdenék egy meccset, a felállás beállításnál, leáll a játék...az XP behasal, és semmit nemtok vele csinálni, csak RESET...![]()
...valakinek volt/van ilyen problémája???
Látom ezt is leszedték már 9en...Vélemény?Vagy le vagyok szarva?Kluivertinho írta:Nah srácok tudom h 3:15 van és nem is boldogítalak titeket tovább a [auto_cenzúra] vidijeimmel de ezt az egyet még feltöltöttem![]()
![]()
![]()
Asszem, tudom a megoldást. Töltsd le a a 3D Analyzer nevű programot, majd ha elindítottad, kattints a SELECT-re, válaszd ki a PES5.exe-fájlt (amit megcrackeltél), a megjelenő képernyőn tegyél pipát a "FORCE SW TNL" és az "EMULATE TNL CAPS" feliratokhoz, majd klikk a RUN-ra, és így elvileg menni fog.barcakiraly írta:AZ mért van hogy amikor el akarom indítani bejön 3 kép és utána feketeség?Segítsen vki!!
A teljes játékra gondolsz? Ahhoz próbálkozz fájlcserélőn, pl. bcdc++. Onnan biztosan le tudod szedni.2P. írta:HONNAN LEHET KETÖLTENI INGYEN ? NEM TUDTOK VALAMI JÓ LINKET? KÖSZI
Innen letöltheted:barcakiraly írta:Nem tudna valaki adni hozzá crack-et?
Nagyon kéne.