Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ha Oddo még a Lazióban mutatott teljesítményét hozná Münchenben, szerintem simán padra kerülne a német.baguvixXx írta:Oddo nem szorítja ki a kezdőből Lahm-ot ebben biztos vagyok!
Nem is baj oda illik Lahm ,abba a csapatba ,nem Spanyolországba ,szvsz.baguvixXx írta:Oddo nem szorítja ki a kezdőből Lahm-ot ebben biztos vagyok!
Lahm meg 2012-ig hosszabbított a Bayern-nel ... Ne kösseteke bele Wikipediáról van
Elég nagy a keret? Jönnek a sérülések, és akkor majd meglátjuk, hogy elég nagy(bárcsak ne jönnének persze).Gyurinho írta:CSerének mi szükség van rá??? Elég nagy a keret szerintem így is amúgy meg cserének ott vannak a fiatalok ...fcbarcelonazsombi írta:Ha olvasnád is amit írtam akkor esetleg értelmezhetnéd, hogy nem pont rá van szükségünk de hasznos lehetne. 30 éves nem 40 éves játékos szóval még lehetne egy pár jó éve. Amúgy a svéd elég jól érzi magát a pályán több részén is. Cserének jó lenne.
Szerintem tavaly vagy azelőtt nagyobb volt de mind1.Gyurinho írta:CSerének mi szükség van rá??? Elég nagy a keret szerintem így is amúgy meg cserének ott vannak a fiatalok ...
CSerének mi szükség van rá??? Elég nagy a keret szerintem így is amúgy meg cserének ott vannak a fiatalok ...fcbarcelonazsombi írta:Ha olvasnád is amit írtam akkor esetleg értelmezhetnéd, hogy nem pont rá van szükségünk de hasznos lehetne. 30 éves nem 40 éves játékos szóval még lehetne egy pár jó éve. Amúgy a svéd elég jól érzi magát a pályán több részén is. Cserének jó lenne.
Szerintem valahogy Lahm nem való ide nem azért mert német csak szerintem a játékstílusa a BAyernbe illik ide nem....ingyen nyilván megérné de erre szerintem nem kerül sor.MichaaBee írta:Még a nyár elején volt róla szó, hogy jobbhátvédnek Lahmot igazoljuk, ha nem jön össze Alvés. Erre a fő érvelés az volt, hogy a német szélsőnek 2009-ben lejár a szerződése! Nos, tudtommal ennek meghosszabbítására eddig nem került még sor. Ha ingyen igazolhatóvá válna, úgy mindenképpen megérné leigazolni (sőt, akkor inkább bűn lenne NEM leigazolni), de még ha fizetni is kellene érte, szerintem úgyis jó befektetés volna. Sylvinho, ha minden igaz év végén visszavonul. Abidal 2008-as teljesítményével eddig nem győzött meg, sokkal jobban tetszett, amit 2007 őszén produkált. Ha valami oknál fogva tovább tartana nála ez a hullámvölgy, úgy igen nagy szükségünk lehet egy balszélső védőre. Az sem elhanyagolható, hogy Lahm leigazolásával még Alvésnek is biztosítani lehetne egy minőségi cserét.
Vélemények?
Nem kötekedni akarok de Ljungberg jobboldali középpályás ...szerintem ide nem kell igazolni de amúgy is te szerinted kit tudna kiszorítani a középpályánkról???.....padra meg szerintem felesleges egy 30 éves játékos....anno Ljungberg az Arsenalban csillogott azóta szerintem leszállóágban van...épp ezért nincs rá szükségünk szerintem.fcbarcelonazsombi írta:Ljunberg nagyon szívesen megnézném nálunk igaz nem fiatal. Nekem nagyon vékonynak tűnik a középpályánk. Habár nem pont egy olyan játékos kéne, mint a svéd de azért így is hasznunkra lehetne.
barca99 írta: Őszintén, szerinted érdekel, hogy melyik topicba írogatnak? Ha hiszed, ha nem, azért van 500 topic, hogy mindennek legyen helye. Azért van fórumajánló, azért világít a sárga "lámpa", hogy észre lehessen venni, ahová írnak.
Tehát még mindig nem értem miért te háborodsz fel. Háborodojon fel az a moderátor, akinek munkát csináltatok. Meg ezzel a hsz-el én.
Ha egy hónappal ezelőtt valaki megkérdezi hogy lesz-e Robinho a City játékosa,ugyanezt feleltem volna...CFirpo3 írta: Tuti, hogy nem megy oda el.
Ez azért nem igaz mert szerintem a karrierje miatt ment el. És meg lehet nézni hova jutott... A Barcelonában sokkal kevesebb esélye lett volna mert itt sokkal jobb középpályások voltak/vannak mint az ArsenalbaGyurinho írta:JA én is kiváncsi vagyok, és szerintem VAN az a pénz amiért meggondolja magát ....BArcából is a pénz miatt ment el...akkor meg ne prédikáljon pont ő.....mr. írta:Cesc Fabregas azt nyilatkozta hogy nem akarja tönkretenni a karrierjét azzal hogy a Manchester Citybe szerződik sok pénzért... Erre nagyon kíváncsi leszek
Tuti, hogy nem megy oda el.socio66 írta:Remélem is. De szerintem van az a pénz...sajnosmr. írta:Cesc Fabregas azt nyilatkozta hogy nem akarja tönkretenni a karrierjét azzal hogy a Manchester Citybe szerződik sok pénzért... Erre nagyon kíváncsi leszek
JA én is kiváncsi vagyok, és szerintem VAN az a pénz amiért meggondolja magát ....BArcából is a pénz miatt ment el...akkor meg ne prédikáljon pont ő.....mr. írta:Cesc Fabregas azt nyilatkozta hogy nem akarja tönkretenni a karrierjét azzal hogy a Manchester Citybe szerződik sok pénzért... Erre nagyon kíváncsi leszek
Remélem is. De szerintem van az a pénz...sajnosmr. írta:Cesc Fabregas azt nyilatkozta hogy nem akarja tönkretenni a karrierjét azzal hogy a Manchester Citybe szerződik sok pénzért... Erre nagyon kíváncsi leszek