Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, tud mink2 oldalon játxani, de sztem most balra texi Schuster, nem Puyol oldaláraÁkocka írta:Nem értelek. Szerintem a másik szélső védőnk problémája lesz Robinho. Bár annyira nem vágom a Madrid taktikját.LG írta:Hát azért Abidal inkább mint SilvaRobinhotol szerintem kapna rendesen, viszont Abidal elég kemény és jo védő, h birjon vele.
Nem értelek. Szerintem a másik szélső védőnk problémája lesz Robinho. Bár annyira nem vágom a Madrid taktikját.LG írta:Hát azért Abidal inkább mint SilvaRobinhotol szerintem kapna rendesen, viszont Abidal elég kemény és jo védő, h birjon vele.
28 lesz márciusban.Fernando írta:JóöregBányász írta:Ronaldinhot mindenki visszasírja...nem csak mi Barcasok de szerintem a világon mindenki...!És ez így van rendjén!
De ez olyan rossz...mindenki temeti,mindenki arról beszél,hogy milyen volt!
A legroszabb az egészben,hogy egy csomó ilyen hozzászólásban hálátlanságot érzek!
"Ronaldinho már nem kell menjen" kb így....!
De könyörgöm,hihetetlenül sokat ksözönhetünk neki!Már életében legenda...![]()
És bár egyre kevésbé hiszek benne,örökké remélni fogom,h láthatjuk újra csúcsformában focizni!
Bárcsak a Barcaban tenné ezt a jóöreg....25-26 éves
És LESZ MÉG JOSZEZONJA A BARCÁBAN.
JóöregBányász írta:Ronaldinhot mindenki visszasírja...nem csak mi Barcasok de szerintem a világon mindenki...!És ez így van rendjén!
De ez olyan rossz...mindenki temeti,mindenki arról beszél,hogy milyen volt!
A legroszabb az egészben,hogy egy csomó ilyen hozzászólásban hálátlanságot érzek!
"Ronaldinho már nem kell menjen" kb így....!
De könyörgöm,hihetetlenül sokat ksözönhetünk neki!Már életében legenda...![]()
És bár egyre kevésbé hiszek benne,örökké remélni fogom,h láthatjuk újra csúcsformában focizni!
Bárcsak a Barcaban tenné ezt a jóöreg....