Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaaah értem akkor nézem neten.CFirpo3 írta:Nem, csak csúsztatva adja a TV. A meccs 22:00-kor kezdődik.abreu írta:Állítólag a mai meccs késve, csak 22:45kor kezdődik
barca0417 írta:Abidal azért nincs a csapatban mert még sérült? mert már a többiekkel edzett legutóbb...láttam a hivatalos oldalon képeket az edzésről.
Amúgy szerintem, a 4 meccs közül a Villareal ellen lesz a legnehezbb dolgunk. megérzés....
Talán azért játszunk 2 védekező felfogású kp-vel, hogy a Sevilla csatárai és középpályásai ne mászkáljanak annyira szabadon?manuel írta:Ez a Pep által kihirdetett kezdő 11 már ott megbukott én nálam hogy Touré és Keita a két lassú emberke egyszerre kezd a középályán.Én szivesebben láttam volna Busquetset az egyikőjük helyett mivel hogy gyorsabban mozog mint a két vkp.Ezértsem értem azt hogy mi a fenénnek két Vd-k pályással játszani pont most egy ilyen ellenfél ellen mint a Sevilla.
![]()
Azt megremélem hogy csak tréfának szántátok hogy Hleb kezdő lesz,mert amit eddig mutatott az egy.... már bocsánat a kifejezésért (de egy Forintott nemér).
Szerintem a főoldalon a cikkben leírt felállásra gondolt a legény.MichaaBee írta:Manuel! WTF? Milyen kezdőről dumálsz, ill. hol a 'túróba' olvastad?![]()
![]()
Pep dönt, nekem az a véleményem.palesz77 írta:szerintem ma így kéne felállni:....
Vélemények?
Piqué és Cáceres nem fog középen együtt játszani az tuti. Sztem Cáceres jó ötlet lehet , mert elvileg gyors, de sztem nem fog kezdeni. Kanouté miatt Piqué kezd majd az tuti, ugye nem kell ecsetelnem h miért?palesz77 írta:szerintem ma így kéne felállni:
-------------Valdes--------------
-----Caceres--Pique------Puyol
Alves--------Busquets----------
-------Xavi--------------Touré--
Messi------------------------Hleb
---------------Eto'o--------------
véleményem szerint Alves megint szabadabb ugye, de kell a 2 védekező (is) stílusú középpályás, nem szabad Xavinak hátrébb mennie ennyire, Getafe ellen is így tett... elől, szerintem nincs kérdés, max Hleb, de aki látta a Sporting eleni meccset szerintem megért. amúgy azért cacerest raknám kezdőbe, mert a sevillának sok a gyors embere, és ő őket tudná részben fogni, Pique meg a beívelések miatt, Puyol meg lenyűgöz a balszélen
Vélemények?
én még Afellay játékát is szeretem nézni, de NEM EGY SEVILLA_BARCA HELYETTxbalix írta:Kíváncsi vok h hány embert ültet a képernyő elé a PSV meccs. Sztem max Dzsudzsák miatt nézi meg vki, ha egyáltalán játszani fog... :S Na mind1 akkor is cumizzon le az egész sport TV!!!
mindenki másképp csinálja...Messa írta:Én viszont sokkal jobban szeretek úgy meccset nézni, hogy nem akad, jó minőség, és rendes képernyő nagyságba megy.MichaaBee írta: én maradok a netes verziónálnem tudok meccset nézni úgy, h nem élőben megy.
![]()
Én viszont sokkal jobban szeretek úgy meccset nézni, hogy nem akad, jó minőség, és rendes képernyő nagyságba megy.MichaaBee írta:én maradok a netes verziónálMessa írta:Hihetetlen, hogy a nap rangadóját megint 1 félidőnyi csúszással adják, 1 ... Heerenveen-PSV meccs miatt...![]()
Meg fogom várni így is, de ez már akkor is pofátlanság.nem tudok meccset nézni úgy, h nem élőben megy.
![]()
aztán az lesz a vége, h a 85. percben 2-0-ás péesvé vezetésnél behozzák bálász cucákot!szajko írta:Én azért se nézem meg tv-beMegnézem inkább neten, és Dzsudzsák miatt csúsztatni egy ekkora meccset. Csesszék meg
![]()