Bocs, hogy nem az aktuális dolgokkal kezdem, de még nem reagáltam a hozzászólásaimra adott válaszokra, pedig nagyon szeretnék.
Leszögezném, hogy nem én hoztam elő a témát, de ha már feljött, akkor hozzászóltam.
@bojankrkic27: szerintem is inkább a 11 emberrel védekező csapatok ellen fogjuk jobban érezni azt a sok előnyét, ami van Eto'o-val szemben.
@ozsimiki, @gergo9, @LG: Látom nem nagyon fogtátok fel, hogy mit mondtam. Eto'o a szerintem legfontosabb dologban volt jobb a svédnél, minden másban Ibra. És a legfontosabb dolgot ne úgy tessék érteni, hogy góllövés, vagy passzolás, hanem azokat a dolgokat, amik szükségesek a góllövéshez, passzoláshoz, megjátszhatósághoz, meg minden egyébhez, amit mi látunk (vagy nem látunk...

)
@Bestbarca, @Rivaldo11: (nem biztos, hogy pontosan azt írtátok mind2-n, amire reagálok, de nincs kedvem nagyon részleteibe menve mindenkinek válaszolnom, mert akkor írnék legalább 350 sort.

És ha jól értem, akkor kb ugyanazt mondtátok. ) Többé kevésbé egyet is tudok érteni veletek, de azt kérdem én, hogy hogy lehet, hogy egyszerre 4 embernek romlik a formája és erre semmilyen hatással sincs az ottani emberváltásnak? Nem csak rá kenem az egészet, de szerepet játszik benne.
@Mikaos: Itt keresendő talán a kulcs a gálákhoz: hogy a többiek is megszokják azt, amit jobban lehet a svéddel, mint az elődjével. Csak egyelőre még nincs meg bennük az, és lehet hogy sose lesz olyan szinten kiemelkedő, mint volt Samuval, mert nem jön ki úgy esetleg a zsenialitásuk, de attól még lehetnek elképesztően jók. Még kell alkalmazkodni egymáshoz, ha ez meglesz, akkor jó lesz, mert tényleg kismillió dologban hozott javulást Ibra.
És akkor a mai meccsről: jó volt, adott nem1 szép labdát, veszélyes is volt a kapura, csak azt bánom, hogy sokszor nagyon szépen megcsinálja a cselt, be is fűzi a védőt, de annyira jól sikerült a trükk, hogy ő maga sem tud olyan gyorsan megfordulni, hogy előnyösebb helyzetbe kerüljön.

Ezt persze nem róhatom fel neki, elvégre 8 méter magas.

Azért remélem fog gólt lőni a klub vb-n, hisz megérdemelné.