Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért azt jegyezzük meg, hogy még nagyon a szezon elején járunk simán belelendülhet Titi is, ez a kamu sérülés meg baromság, tényleg fájt Henry lába.mess2009 írta:Már a meccs előtt írtam, hogy Henryvel komoly bajok vannak!, most középen is ugyanúgy befuccsolt mint bal, vagy jobbszélen!
ez azért is nagyon gáz mert így csonka a csatársor és előbb, utóbb ráfázunk! mellesleg sztem, a mostani sérülése kamu mostmár talán Pep is megelégelte a bénaságát!
a kis pedro persze még nem egy csodacsatár, de most is jobban mozgott Henrynél! (azzal együtt, ahogy mondtam egyelőre ő még nem "a" megoldás)
amúgy a mit a Malagáról és a bíróról írtok, max. egyetértek, és ha ennyien egyformán látjuk azt remélem talán az illetékeseknek is feltűnt valami!!
Sajna teljesen igazad van, minden mondat helytálló!herlius írta:Gusztustalan. Ez az egy szó jellemzi az egész meccset, az ellenféltől kezdve, a közönségen át, a bíróval bezárólag. A végén már csak azon imádkoztam, nehogy eltörjék valakinek a lábát ezek a gyökerek. Hihetetlen, hogy spanyol bajnoki meccsen ilyen undorító "játékot" kell nézzen az ember. A Malaga egyetlen percig nem akart folyamatos, focinak nevezhető produkciót nyújtani, kezdettől fogva csak a rombolás és az ellenfél megsemmisítése volt az egyetlen taktikai elem a játékukban. Összejött nekik. Sikerült megússzák egy elfogadható vereséggel, bár a helyzetek és a játéktudás alapján ma kb. 5-6 gól volt a reális különbség a két csapat között. Na persze a bíró elvtárs ténykedését is érdemes megemlíteni, aki legalább 2 tizenegyessel és 1 kiállítással maradt adós. Több mint bosszantó. A lényeg viszont a 3 pont és az megvan. Remélem tavasszal fölmossák a pályát a fiúk ezekkel a mocskokkal.
Még mérget nem vennék rá, hogy megússza!danikaa10 írta: De sajnos ez már nem az első, hogy ilyen balf*sz sporival van dolgunk.
Nem biztos, hogy megdicsérik a működését, szerintem is kritikán aluli volt!![]()
Nem csodálom, hogy nehozta be Pep Iniestát, nehogy rásérüljön.
Én is azt gondolom azért hagyta a padon nehogy valamelyik idióta szétrúgja vagy rácsússzon szeretetből!
A legszomorúbb, hogy Wellington (vagy hogy írják) szinte bztos megússza eltiltás nélkül.
Hát az első félidőben elég pontatlan volt, igaz, hogy a 2.ra sokat javult, de én az egész meccset figyelembe véve értékeltem, és tény nem ez volt a legjobb meccse.chi omega írta:lehet más meccset néztünk, de xavi szerintem zseniális volt, hihetetlen megoldásai voltak megint.danikaa10 írta:2-0 lett. Lehetett volna 5-0 is ha megadják a 3 jogos 11-esünket. Ez a meccs a szánalom és a vicc kategóriába írható, ez a bíró meg, te jó ég, kutyám jobban levezette volna ezt a meccset. De sajnos ez már nem az első, hogy ilyen balf*sz sporival van dolgunk.
Xavi nem ma játszotta élete meccsét de elfogadható volt, Messi se teljesen tudott kibonatkozni bár ilyen darálók közt nem is csoda, Ibrának megvan sorozatban az 5. gólja is, Piqué nagy formában. Nem csodálom, hogy nehozta be Pep Iniestát, nehogy rásérüljön.
A legszomorúbb, hogy Wellington (vagy hogy írják) szinte bztos megússza eltiltás nélkül. Összességében nem volt rossz meccs, ha figyelembe vesszük, hogy a talaj borzalmas volt, a 3 pont meg van lehet készülni a BL meccsre.
Semmiben nem is volt jobb.Zsolti írta:fordítsuk meg a kérdést........Pedro miben volt jobb az "értékelhetetlen" Heny-nál??? ja tudom..mert saját nevelés..Sanama írta:Egy kérdés !!!
Pedro miben volt rosszabb, mint Henry már hetek óta?![]()
Eddig legalább volt bal oldalunk..jött onnan pár jó beadás,meg összjáték,ma nem volt..
lehet más meccset néztünk, de xavi szerintem zseniális volt, hihetetlen megoldásai voltak megint.danikaa10 írta:2-0 lett. Lehetett volna 5-0 is ha megadják a 3 jogos 11-esünket. Ez a meccs a szánalom és a vicc kategóriába írható, ez a bíró meg, te jó ég, kutyám jobban levezette volna ezt a meccset. De sajnos ez már nem az első, hogy ilyen balf*sz sporival van dolgunk.
Xavi nem ma játszotta élete meccsét de elfogadható volt, Messi se teljesen tudott kibonatkozni bár ilyen darálók közt nem is csoda, Ibrának megvan sorozatban az 5. gólja is, Piqué nagy formában. Nem csodálom, hogy nehozta be Pep Iniestát, nehogy rásérüljön.
A legszomorúbb, hogy Wellington (vagy hogy írják) szinte bztos megússza eltiltás nélkül. Összességében nem volt rossz meccs, ha figyelembe vesszük, hogy a talaj borzalmas volt, a 3 pont meg van lehet készülni a BL meccsre.
Semmiben.Sanama írta:Egy kérdés !!!
Pedro miben volt rosszabb, mint Henry már hetek óta?
fordítsuk meg a kérdést........Pedro miben volt jobb az "értékelhetetlen" Heny-nál??? ja tudom..mert saját nevelés..Sanama írta:Egy kérdés !!!
semmiben. nem volt annyira vészes ma szerintem Pedro, bár nem is lehetett látni semmi extrát tőle, de láttam idén már rosszabb teljesítményt is Pedrotól.Sanama írta:Egy kérdés !!!
Egészen konkrétan semmiben. Pont ezt mondtam a meccs alatt: nem a legnagyobb érvágás lesz, ha a francia kidől, mert semmivel sem mutatott többet, mint a szintén gyengén játszó Pedro. Nem fogjuk érezni a különbséget sajnos.Sanama írta:Egy kérdés !!!
majd akkor lehet elkezdei aggódni,ha pontokkal fogják vezetni..gólarány füst...úgysem az számít a végelszámolásnál...különben is. Hol van méga vége?maister6000cm3 írta:Nem vagyok semmi jónak elrontója, de mivel a Margit 3-0 ra nyert, így gólaránnyal vezetik a bajnokságot