Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudtommal Abidal ott sincs, mivel személyes okok miatt távol van.messiacsaszar írta:Igen, ennél jobb kezdő nincsen!Azt hittem hogy Pep megin abidalt teszi be mexvell helyet, de most néztem, nem!
Ezzel a csapattal nyernünk kell!
Az imáink meghallgattattak.Fecooo írta:a megerősített kezdő megegyezik a Sport által közölttel, szóval hihetetlen, de igaz: Keita zsinórban kétszer nem kezdő!![]()
Annak én is örülök,hogy Keita nem játszik(ismét,legalábbis kezdőként),mert a tavalyi szezonból az őszi része jól sikerült de a tavaszi:no comment.lui1698 írta:Ez a kezdő állandósulhatna is akár erre a szezonra.LM10 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol Maxwell, Xavi, Busquets Iniesta,Pedro, Messi Villa.
Keita sokat játszott tavaly, rászolgált a pihenőre.
Ez a kezdő állandósulhatna is akár erre a szezonra.LM10 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol Maxwell, Xavi, Busquets Iniesta,Pedro, Messi Villa.
nem tom van 1 oan érzésem hogy megismételjük a pani elleni meccset:P jaj csak igazam legyen:DLM10 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol Maxwell, Xavi, Busquets Iniesta,Pedro, Messi Villa.
Nem hiszem el, Keita zsinorban 2x nem kezdő![]()
![]()
SPORT.ES
Szerintem mikor Maxwell játszott élt a lehetőséggel.Nálam Ő lenne a kezdő mindig!Lionel85 írta:"Imám" meghallgatásra talált és Abidal pihen minimum egy meccset. Most ennek kellett történnie, remélem Maxwell élni fog a lehetőséggel!
A Madrid nehéz falat lesz, de nem lehetetlen. A tavalyi vereségért vissza kell vágni!
VISCA EL BARCA!!!
A te csaladodhoz mi koze van abidalnakLM10 írta:Ha jól értem a SPORT szerint Abidal családi okom miatt nem játszik az Atma ellen.
V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Villa-Iniesta.
Lehetetlen, hogy Keita zsinorban 2 meccset ne játszon![]()
Ilyenkor szokott Iniesta fent játszani.
Idegenben egyáltalán nem tartanám rossz ötletnek ezt a kezdőt...sőt, ez így szerintem a legjobb lenne. Meg kell erősíteni a középpályát Keita-val vagy Mascherano-val, s akkor Iniesta szabadabb lehet egy fokkal. Nem kell 3 csatárral nekimenni az Atlético-nak idegenben, elég lesz a 2.LM10 írta:Ha jól értem a SPORT szerint Abidal családi okom miatt nem játszik az Atma ellen.
V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Villa-Iniesta.
Lehetetlen, hogy Keita zsinorban 2 meccset ne játszon![]()
Ilyenkor szokott Iniesta fent játszani.