Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.05.14. 17:40:12

CaRTeR írta:
Megveheti Kakát nekünk van Iniestánk. Megveheti C. Ronaldot nekünk ott van Leo.
azért van egy kis különbség ezek között a játékosok között... de mind1
Igen, érzésem szerint Iniesta sokkal jobb, mint Kaká. A Ronaldo-Messi párost nem tudom eldönteni.
CaRTeR
Barça C

2009.05.14. 17:36:43

Megveheti Kakát nekünk van Iniestánk. Megveheti C. Ronaldot nekünk ott van Leo.
azért van egy kis különbség ezek között a játékosok között... de mind1
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.14. 17:36:10

Nem értem, a madridistáknak miért az eurobarcán kell megbeszélni Pérez elnök munkásságát. 2006-ban tüzes vassal zavarták el, most meg megváltót látnak benne. lelkük rajta. Én örülök a vén kappannak.
Nem hinném, hogy erről itt kellene diskurálni, ezt a célt szolgálja a madridista.hu.
A kedves Barca-szurkolók meg örüljenek a katalánok sikereinek - amiről Madridban csak sóvárognak. Hogy a szép játékról ne is beszéljünk!

FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
EsoxXxl
Barça B

2009.05.14. 17:18:24

Lassan már több madridista lesz itt, mint Barcás...értem én, hogy ezen a Madridon nincs nagyon mit nézni, de attól még nem kell átmenni a szomszéd kertjébe letaposni a szépen nyíló virágokat. Írhattok akármit, a jelenlegi Barca és a Manchester United ma a világ legjobb 2 együttese, a real pedig közel sincs azon a szinten, mint Európa top csapatai.
Oké oké, hogy jön Perez, de ha nagy sansz is van rá, hogy ő lesz az elnök, még nem biztos. De jól teszitek, csak pozitívan.
Egyébként legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy egy "újonc" edzővel és "drasztikus" változtatások nélkül idáig el fogunk jutni. Reménykedtem, hogy jobb lesz a csapat és legalább egy címet begyűjtünk, ennyi. Úgy néz ki, a szezon vége előtt már 2 címet is magáénak tudhat a Barca, és az sem kis szó, hogy a BL-döntőben is ott lesz. Ha real szurkoló lennék - ami soha nem fog bekövetkezni, mivel vallom a következőket: "Csajt, autót, ruhát akármikor válthatsz, de klubot soha"-, mint Faterom, akkor én sem tulajdonítanék nagy jelentőséget ezeknek a győzelmeknek, és azt hangoztatnám, hogy nem lesz ez mindig így, DE mivel arról a csapatról van szó, akinek szurkolok, ezért számomra ezek a győzelmek "nagyon sokmindennél többet érnek"...sőt...(a csapat pedig leírhatatlan). Megtudlak benneteket érteni, viszont soha nem fogok átmenni a madridsta.hu-ra osztani a realosokat. Van különbség.
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.05.14. 17:16:44

Nem hiszem, hogy lenne mitől tartani az "isteni" Pereztől.
Vehet játékosokat, attól mi nem leszünk gyengébbek.

Megveheti Xabi Alonsot nekünk ott van Xavi.
Megveheti Kakát nekünk van Iniestánk.
Megveheti C. Ronaldot nekünk ott van Leo.
És sorolhatnám.

Ráadásul nyáron sztem csak erősödni fog a keretünk.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
petiamadridista
Madridista

2009.05.14. 17:04:07

"Már nem írom le újra. Olvass.
Annyira jó elnök volt, hogy szakmailag megalapozatlan döntések sorozatát produkálta.
Ehhez nem kell semmit hozzátenni. "

Én olvassak?? :lol:
Komolyan?
Jó.. hol írtam, hogy jó elnök volt?? Éjjel sem ezt írtam.. Sőt!.. pont az ellenkezőjét..

gazdasági fellendülés, és a galaktikusok pedig az ő érdeme..
Az egy dolog, hogy vonzó volt a csapat, mert ez tény, de ettől még gazdaságilag nem állt valami ékesen.
És a mega igazolásokhoz pedig igenis pénzre volt szükség, amit Perez teremtett meg, és óriási presztízst szerzett magának és a Real Madridnak..
Szakmailag 2003 után bukott meg..
Nem is vitatja senki..
Én még azt sem, hogy jó elnök volt-e vagy sem..
Nem nekem kell olvasni..
[/quote]
HALA MADRID
TZS
Capitá del Barça

2009.05.14. 17:03:44

Kralo írta:Lehet én emlékszem rosszul, de Perez bácsit a madridisták a hátuk közepére se kívánták, és nagy fellélegzés volt amikor eltűnt a pénzével együtt. A posztra igazolás, és a csapatépítés kicsit sem érdekelte Akkoriban a Reklám Madrid, a kirakatcsapat nem gúnynévként funkcionált, hanem ténymegállapításként.
Most meg várják, mint a megváltót. Érdekes. :roll:
Így igaz.
Most meg várják, hogy 2-3 nagy igazolással/igazolástól elverik az egész világot.
És mi pedig majd állítólag ismét sírni fogunk. :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TZS 2009.05.14. 17:04:43-kor.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Kralo
Entrenador del Barça

2009.05.14. 17:01:53

Lehet én emlékszem rosszul, de Perez bácsit a madridisták a hátuk közepére se kívánták, és nagy fellélegzés volt amikor eltűnt a pénzével együtt. A posztra igazolás, és a csapatépítés kicsit sem érdekelte Akkoriban a Reklám Madrid, a kirakatcsapat nem gúnynévként funkcionált, hanem ténymegállapításként.
Most meg várják, mint a megváltót. Érdekes. :roll:
petiamadridista
Madridista

2009.05.14. 16:59:03

"Ha nem volt pénz miből szerzett annyi lét"

Eladta az edzőközpontot, majd felajánlotta az érkező Figo marketing értékének jelentős hányadát, a Telefonica(?) nevű cégnek..

Az érkező játékosok pedig mindig csak növelték a bevételek, egy új világsztár focista, nem csak kiadásokkal jár.

Ennyi.

"Lehet hogy a leggazdagabb klub, de hamar csődbe mennek ilyen igazolás politikával.
Ahelyett, hogy valaha is fektetnének legalább némi munkát, a Real Castillába."

Egy játékos nem csak a kiadásokat jelenti..
2: A Castilla egy vicc.. Onnan senki sem fog kikerülni.. Közel sem olyan jó mint a Barca utánpótlása..
Tehát, rövid távú sikereket nem lehet velük elérni..

Perez pedig hozni fog majd sztárokat..
Ettől nem kell félni..

Ha baj lesz, még pedig lehet, akkor az nem a kereten fo múlni..
ennyi.
HALA MADRID
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.14. 16:55:12

petiamadridista írta: Kiváló transzfereket hozott létre, úgy 2003ig..
Fantasztikus játékosokat igazolt, akkor olyat tett le az asztalra amit azóta se, és előtte se senki.
Már nem írom le újra. Olvass.
Annyira jó elnök volt, hogy szakmailag megalapozatlan döntések sorozatát produkálta.
Ehhez nem kell semmit hozzátenni.
Jó lenne, ha tisztában lennél a dolgokkal, mert így még az értelmes vita is nehéz veled. A madrid 2000-ben mint friss Bl győztes, volt annyira vonzó, hogy Perez pénzével megtámogatva a klasszisokat magához vonzza. Ebből az jön, hogy Pereznek "csak" a pénzt kellett adnia, hisz a csapat vonzó volt, és ez nagyon fontos dolog.
Olvass, tanulj, és nézz utána a dolgoknak. Mert a hsz-eid alapján egyfolytában azt kell gondolnom, hogy nem emlékszel semmire.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.05.14. 16:54:45

fcbarca0827 írta:
Ebdon Lake írta:
Realista24 írta: Látom még nem heverted ki Figo-t...sajnálom.
Annyira agyatlan nem lehetett, ha Figo-t, Zidane-t, Ronaldot-t le tudta igazolni, aztán persze belehalt a szépségbe.
De szólok ismét, fogtok ti jövőre sírni.
Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi Alonsot :D
Haver, nem CéRoni-ra gondolt. Hanem az "igazi" Ronaldo-ra... :shock: :wink:
Tudom. Nem azért írjam, hanem a síros részhez írtam
TZS
Capitá del Barça

2009.05.14. 16:53:54

Rivaldo11 írta: Nem. Perez nem a szépségbe halt bele. Abba halt bele, hogy egymás után vette írdatlan összegekért a 30 körüli sztárokat, akikkel ideig-óráig valóban sikeres volt, de akik aztán egyszerre kezdtek kiégni-Raúllal együtt, és emiatt akkora válság keletkezett, hogy évekig kellett takarítani utána. ezért írtam, hogy agyatlan volt.
Amúgy kösz hogy szólsz a sírásról, veszek majd zsepit.
Nem kell izgulni akkor. Majd megint összehozza jól a dolgokat ideig-óráig, aztán lehet ismét takarítani Madridban. :lol:
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.05.14. 16:53:45

-BlancoMark- írta:
Ebdon Lake írta:Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi Alonsot
Csak tudod Peti Pérezről beszélt,Ronaldót meg Calderón próbálta megszerezni... :wink:
De sztem ezt te se gondolod komolyan, hogy ennyi embert vesztek a nyáron.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.05.14. 16:53:02

Ebdon Lake írta:
Realista24 írta: Látom még nem heverted ki Figo-t...sajnálom.
Annyira agyatlan nem lehetett, ha Figo-t, Zidane-t, Ronaldot-t le tudta igazolni, aztán persze belehalt a szépségbe.
Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi Alonsot :D
Haver, nem CéRoni-ra gondolt. Hanem az "igazi" Ronaldo-ra... :shock: :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.14. 16:52:33

Ebdon Lake írta:Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi Alonsot :D
Szerintem teljesen komolyan gondolják, és ez szomorú.
Majd megbánják amikor el kell adni az edzőközpontot csak, hogy tudják fedezni a játékosokat.
Lehet hogy a leggazdagabb klub, de hamar csődbe mennek ilyen igazolás politikával.
Ahelyett, hogy valaha is fektetnének legalább némi munkát, a Real Castillába.

Ami pedig a Realos bajtársunkat illeti. Elég kétségbe esettnek tűnsz, ahogyan fenyegetsz. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2009.05.14. 16:55:08-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.14. 16:51:03

Realista24 írta:
Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz.
Látom még nem heverted ki Figo-t...sajnálom.
Nem. Perez nem a szépségbe halt bele. Abba halt bele, hogy egymás után vette írdatlan összegekért a 30 körüli sztárokat, akikkel ideig-óráig valóban sikeres volt, de akik aztán egyszerre kezdtek kiégni-Raúllal együtt, és emiatt akkora válság keletkezett, hogy évekig kellett takarítani utána. ezért írtam, hogy agyatlan volt.
Amúgy kösz hogy szólsz a sírásról, veszek majd zsepit.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-BlancoMark-
Barça B

2009.05.14. 16:50:53

Ebdon Lake írta:Ez jó vicc volt. Jót nevettem. Egy magyarázatot is dobhatnál. Ha jól tudom tavaly a Real nem tudta megszerezni Ronaldot. Sztem azt ti sem gondoljátok komolyan, hogy egyszerre akkor leigazolják Ronaldot, Kakát, Silvát, Villát, Fabregast és Xabi Alonsot
Csak tudod Realista24 Pérezről beszélt,Ronaldót meg Calderón próbálta megszerezni... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -BlancoMark- 2009.05.14. 16:53:04-kor.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.05.14. 16:50:10

petiamadridista írta:
Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz
Megint csak azt tudom, mondani, hogy fogalmad sincs miket firkálgatsz össze - vissza..
Perez nem volt jó elnök!!.. Szerintem, ezt én így kijelentem.. (Mint ahogy éjjel írtam is)
De!!!
Ne hogy már, ilyen jelzőkbe essünk kérem..
A focihoz összességében hülye volt.. ezt is aláírom..

De hogy vásárolni könnyű dolog,..
Az a baj, hogy amikor Perez elnök lett, Madridban minden volt csak pénz nem..
Szóval erről a hszről kb ennyit...
Kiváló transzfereket hozott létre, úgy 2003ig..
Fantasztikus játékosokat igazolt, akkor olyat tett le az asztalra amit azóta se, és előtte se senki..
Ezt pedig nem lehet elvitatni tőle, mint ahogy azt sem, hogy a 2000es évek eleji Madrid egy világverő alakulat volt..

Perez rendkívüli változásokat hozott úgy en bloc az egész foci világában, főleg gazdasági szempontokból..
De aztán eltolta, és megbukott..
De az érdemeit idiótaság lenne elvitatni..
Ha nem volt pénz miből szerzett annyi lét. Annyit tudok, hogy eladták a közvetítések jogát... De érzésem szerint ez nem elegendő Beckhamre, Figora, Zidane-ra, Ronaldora és a többi emberre
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.05.14. 16:47:45

Realista24 írta:
Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz.
petiamadridista
Madridista

2009.05.14. 16:45:55

[quote] Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz [/quote]

Megint csak azt tudom, mondani, hogy fogalmad sincs miket firkálgatsz össze - vissza..
Perez nem volt jó elnök!!.. Szerintem, ezt én így kijelentem.. (Mint ahogy éjjel írtam is)
De!!!
Ne hogy már, ilyen jelzőkbe essünk kérem..
A focihoz összességében hülye volt.. ezt is aláírom..

De hogy vásárolni könnyű dolog,..
Az a baj, hogy amikor Perez elnök lett, Madridban minden volt csak pénz nem..
Szóval erről a hszről kb ennyit...
Kiváló transzfereket hozott létre, úgy 2003ig..
Fantasztikus játékosokat igazolt, akkor olyat tett le az asztalra amit azóta se, és előtte se senki..
Ezt pedig nem lehet elvitatni tőle, mint ahogy azt sem, hogy a 2000es évek eleji Madrid egy világverő alakulat volt..

Perez rendkívüli változásokat hozott úgy en bloc az egész foci világában, főleg gazdasági szempontokból..
De aztán eltolta, és megbukott..
De az érdemeit idiótaság lenne elvitatni..
HALA MADRID
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.14. 16:45:37

petiamadridista írta:
A Bastürk féle Leverkusen is szorongatott a Bl döntőben.
Hát igen, a BL döntő általában könnyű meccs, semmitmondó ellenféllel..
Van különbség.
Játékban meg korántsem csaptatok ti kenterbe a világot.
Hát akkor ki csapta kenterbe??? :lol: :lol:
Bayern?? Ők végül is dupláztak 2001-ben...

Milan, Manchester, München féle csapatokat kapott szét a Madrid.. 2, 3 góllal közte..
Játékban eg nem csapta kenterbe.. Játékban... :lol: :lol:
Jól van hagyjál már.. fingod nincs mit beszélsz, csak a Real elleni utálatod mondatja veled a sok marhaságot, ezért kár irkálnod..
De mind1 is a Madrid bármit csinálhat, megnyerheti 5ször egymás után a Beket, az is el lesz vitatva..
:lol:
Levehetnéd a szemüveget, vagy tényleg ne írjál, ha anélkül nem megy..
Nem tudom hány éves lehettél akkoriban, de kérd meg a felnőtteket, meséljenek arról az időszakról.
Játékban szétkaptátok a világot 2000-től 2004-ig. Igen, hát persze. :lol:
Nem az a vita tárgya, hogy jók voltatok-e. Hanem az, hogy Perez a pénzével meddig tudta egyértelműen a világ legjobb csapatává emelni a madridot. Erre céloztam azzal, hogy szerintem 1.5 év volt az igazán kiemelkedő. Ha te erre azt mondod, hogy 4 évig, akkor inkább nem vitázok, mert semmi értelme.
Reméltem, hogy nem kell külön kitérnem rá, de csak nem akartad megérteni. Bár ilyen szezon után megértem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.05.14. 16:45:15

-BlancoMark- írta:
bojanfan írta:nem volt kedvem visszaolvasni, de gondolom a tisztelt madridisták fájlalják, hogy tegnap nyertünk valamit, ezért el kell sütniük a "de nekünk van 9 Bl-ünk" dumát. szánalom.
Egyszer sem volt megemlítve.
Különben örülök a Barca sikerének,így legalább nem lesz olyan keserű a szájízük a BL döntő után. :lol:
Ez egy tipikus madridi beszólás akart lenni, de azt ne felejtsd el, hogy a Real 5 éve nem jutott be a BL negyeddöntőbe "mókamester". A Real Union csapatát meg remélem nem kell említenem nektek...
TZS
Capitá del Barça

2009.05.14. 16:44:37

Realista24 írta: De szólok ismét, fogtok ti jövőre sírni.
Ezt magyarázd már el, hogy miért fogunk sírni??
Nagyon érdekelne ez az ismételt meglátásod!
Tipikus madridi.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TZS 2009.05.14. 16:51:22-kor.
Kép
Realista24
Jugador del Barça

2009.05.14. 16:37:51

-BlancoMark-
Barça B

2009.05.14. 16:35:30

bojanfan írta:nem volt kedvem visszaolvasni, de gondolom a tisztelt madridisták fájlalják, hogy tegnap nyertünk valamit, ezért el kell sütniük a "de nekünk van 9 Bl-ünk" dumát. szánalom.
Egyszer sem volt megemlítve.
Különben örülök a Barca sikerének,így legalább nem lesz olyan keserű a szájízük a BL döntő után. :lol:
Lezárt