2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nalátod!albicelesteX írta:Nem baj hogy nem játszott!Azt se bánnám ha nem is játszana többet itt!Én kritizálom és tartom is magam hozzá!Ugyan olyan [auto_cenzúra] lett volna ma mint a többiek!
osztom...nekem sem hiányzott...ozsimiki írta:Nekem nem baj,hogy nem játszott, eddigi teljesítménye alapján semmivel sem rukkolt volna elő ezen a meccsen.
Én spec. tartom magam a dologhoz, de azért hozzászokhattunk h akadnak következetlen emberek.G-Jay írta:Most azért úgy igen halkan megkérdezném, olvasva a többi topikot, hogy miért is probléma h nem játszott Henry? Eddig mindenki azt szerette volna, ha nem játszik. Hát nem játszott. Innentől kezdve nem vágom hogy mivan veletek..
G.
A felkészülési meccseken azért igencsak parádézott a csapat, de Titi nem igazán hintette a gólokat akkor sem. Unalmas már hogy állandóan szapulnom kell, de csak várunk arra hogy formába lendüljön, mindhiába. Még a válogattottban is csak szökőévente eredményes, szerintem nemsokára ott is a csrepadra szorul.mr. írta:Én akkor fogok véleményt alkotni ha Henry gyengébb lesz mint maga a csapat de ez most nem így van... az egész csapat úgy ahogy van gyenge Henryval együtt
Hát az biztos, hgy nem Rijkaard kérte. Laporta álma volt., hogy egyszer itt játszon.MichaaBee írta:Rijkaard kérésére igazoltákIdén Pep mondta, hogy Henry-ra és Bojanra különösen számít. Ehhez képest...
Pontosan....én se mindig Henry-t szólnám le azzal hogy nem rúg elég gólt bla bla bla....ez hülyeség Eto miatt ez nem Henry dolga csak ha egyedül vagy vagy kontrázik vagy középre húz....de hát Henry nem önző ezért inkább passzol sokszor ami miatt szerintem nagyon is szimpatikus és a baloldalt hasznosan de nem gólerősen focizik...ez szerintem nem baj...CFirpo3 írta:Azzal nincs baj, hogy leigazolták. Az a baj, hogy rossz helyen játszatják. csatárként többre lenne képes. csak hát, minek igazolták le, ha nem ott játszatják ahol kéne?
1. Persze, Seva is Mourinho kérésére ment a Chelsea-beMichaaBee írta:Rijkaard kérésére igazoltákIdén Pep mondta, hogy Henry-ra és Bojanra különösen számít. Ehhez képest...