Élő közvetítések 07/08
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
én már pozítivan állok hozzá ,ezt a sazr évet nagyon gyorsan el kell felejteni és bizni a jövőbe mert ha jó igazolnak akko ez a jövő legjobb Barcájal ehet
hát gondolom burrul megy is megvenni az új veyront, mert ahogy nézem a farzsebe kicsit húzza le a gatyáját...Pavel írta:Eddig is tudtam, hogy a spanyol bírók sz**ok, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna. Mindkét gól ajándék volt. És nem nekünk.
-
- Director del Fútbol
4-0ra vezetünk szemkápráztató játékkalRonaldinho&Barca írta:üdvözlet srácok, most értem haza, mondana valaki egy állást és helyzetet?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2008.05.07. 22:33:29-kor.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Pepének az nem volt sárga
?érdekes dolgok ezek...de mind1,oda-vissza $z@r a bíró....
mi meg ultra $z@rok vagyunk sajnos...ennél jövőre csak jobb lehet...

mi meg ultra $z@rok vagyunk sajnos...ennél jövőre csak jobb lehet...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
üdvözlet srácok, most értem haza, mondana valaki egy állást és helyzetet? 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Director del Fútbol
Én neten nézem jobban mondva néztem milyen Ivánról van szó????Mihu írta:Én csak szegény Ivánt sajnálomÉletében először, és ki tudja, lehet hogy utoljára van bent a Sport1-en, és pont ilyen meccsen...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az első gólnál a forró srác odarúgott Marqueznek, a másodiknál semmi nem előzte meg a szabit. Ettől függetlenül egy kalap sz*r a csapat, ezen Guardiola csak javíthat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
atya ég azt a gólt hányx fogják ismételni ?
mi volt benne oan különleges 

persze, mert a saját kapunk előtt passzolgatunk, haláli lazán...kapitány írta:ez még nagyon csúnya is lehet...még az elsőben szépíteni kellene, de nem úgy néz ki, hogy ez menni fog.
ez még nagyon csúnya is lehet...még az elsőben szépíteni kellene, de nem úgy néz ki, hogy ez menni fog.
eeeez igen. tv kikapcsolva...Messi-t faragja Heinze, még nézni sem bírom.
a madrid egyedül játszika pályán, néha valdes szól bele, a szerencsétlenkedéseivel. ez szánalom
a madrid egyedül játszika pályán, néha valdes szól bele, a szerencsétlenkedéseivel. ez szánalom

most is csak csodálkozom néhány emberen itt a fórumon 
barca: lesz ez jobb is ..

barca: lesz ez jobb is ..
- Messi-#19
- Capitá del Barça
vale ellen elpazaroltuk A gólokat ide meg nem maradt
am grat a madridnak nyert két classicot lefizetett sporival

messibe benne van az ideg

am grat a madridnak nyert két classicot lefizetett sporival

messibe benne van az ideg

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-#19 2008.05.07. 22:23:23-kor.

Més que un club
nem csak valdes hanem az egész védelem trágya,ezt mindenki láthatja:S
czaki