Barca vs. Real
-
- Jugador del Barça
Emlékezz szavaidra amikor majd 2015ben azt mndod, hogy de jó csapat volt a messiféle....mert több ilyen könnyen szerzett babér nem lesz nektek 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem kétlem hogy képes igazolni. Mindig lesznek olyan gerinctelen puhatestűek a világ futballjában, akik a pénzért mindenre kaphatóak. Ebből kifolyólag első igazolása Cr lesz.Realista24 írta:A sok sz*r után ti is vártátok a megváltást és eljött nem? akkor mi miért ne bizakodhatnánk?A 2 bajnoki cím, meg a BL nagy dolog. De Perezt úgy várjátok, mintha ezzel garantálva lenne a következő 10 év primera elsősége, meg legalább 6-7 bl serleg.
Láttátok, tudjátok Perez mire képes, úgy nem indulna el, ha nem lenne már 2 játékos a tarsolyában, ebben biztosak lehettek.
Annyira buta, agyatlan elnök, mint amilyen Perez volt, nem gyakori. Mert ahhoz hogy valaki vásároljon és csak vásároljon, nem kell más, csak pénz. De ha a szakmába szól bele-és előbb utóbb bele fog egy haszontalan igazolással-megint sírás lesz a vége. Bukott ember, és a madrid szégyene, hogy most megint megváltó lehet. Örülök hogy elindul.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ez már a múlt...-BlancoMark- írta:Érdekes,ti még odáig se jutottatok el,hogy egy ilyen "ócska" csapat szorongasson titeket.Rivaldo11 írta:A Bastürk féle Leverkusen is szorongatott a Bl döntőben.Aranylabda,Fifa év játékosa díj,köszönhet neki a Mu egy BL-t,technikája és gyorsasága miatt.a_ko_s13 írta: Nem értem, mit értetek ti sztár alatt? C.Ronaldot azért tartjátok sztárnak mert jól van zselézve a haja?
Csupán ennyi.
-
- Madridista
Akkor olvass vissza, közel se ez volt a téma..
Pff..
Pff..
HALA MADRID
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
nem volt kedvem visszaolvasni, de gondolom a tisztelt madridisták fájlalják, hogy tegnap nyertünk valamit, ezért el kell sütniük a "de nekünk van 9 Bl-ünk" dumát. szánalom. 

♥fcbarca.♥
-
- Madridista
[quote]A Bastürk féle Leverkusen is szorongatott a Bl döntőben.[/quote]
Hát igen, a BL döntő általában könnyű meccs, semmitmondó ellenféllel..
[quote]Van különbség.
Játékban meg korántsem csaptatok ti kenterbe a világot. [/quote]
Hát akkor ki csapta kenterbe???
Bayern?? Ők végül is dupláztak 2001-ben...
Milan, Manchester, München féle csapatokat kapott szét a Madrid.. 2, 3 góllal közte..
Játékban eg nem csapta kenterbe.. Játékban...
Jól van hagyjál már.. fingod nincs mit beszélsz, csak a Real elleni utálatod mondatja veled a sok marhaságot, ezért kár irkálnod..
De mind1 is a Madrid bármit csinálhat, megnyerheti 5ször egymás után a Beket, az is el lesz vitatva..
Levehetnéd a szemüveget, vagy tényleg ne írjál, ha anélkül nem megy..
Hát igen, a BL döntő általában könnyű meccs, semmitmondó ellenféllel..
[quote]Van különbség.
Játékban meg korántsem csaptatok ti kenterbe a világot. [/quote]
Hát akkor ki csapta kenterbe???

Bayern?? Ők végül is dupláztak 2001-ben...
Milan, Manchester, München féle csapatokat kapott szét a Madrid.. 2, 3 góllal közte..
Játékban eg nem csapta kenterbe.. Játékban...

Jól van hagyjál már.. fingod nincs mit beszélsz, csak a Real elleni utálatod mondatja veled a sok marhaságot, ezért kár irkálnod..
De mind1 is a Madrid bármit csinálhat, megnyerheti 5ször egymás után a Beket, az is el lesz vitatva..

Levehetnéd a szemüveget, vagy tényleg ne írjál, ha anélkül nem megy..
HALA MADRID
- -BlancoMark-
- Barça B
Érdekes,ti még odáig se jutottatok el,hogy egy ilyen "ócska" csapat szorongasson titeket.Rivaldo11 írta:A Bastürk féle Leverkusen is szorongatott a Bl döntőben.
Aranylabda,Fifa év játékosa díj,köszönhet neki a Mu egy BL-t,technikája és gyorsasága miatt.a_ko_s13 írta: Nem értem, mit értetek ti sztár alatt? C.Ronaldot azért tartjátok sztárnak mert jól van zselézve a haja?
Csupán ennyi.
-
- Jugador del Barça
A sok sz*r után ti is vártátok a megváltást és eljött nem? akkor mi miért ne bizakodhatnánk?A 2 bajnoki cím, meg a BL nagy dolog. De Perezt úgy várjátok, mintha ezzel garantálva lenne a következő 10 év primera elsősége, meg legalább 6-7 bl serleg.
Láttátok, tudjátok Perez mire képes, úgy nem indulna el, ha nem lenne már 2 játékos a tarsolyában, ebben biztosak lehettek.
Nem értem, mit értetek ti sztár alatt? C.Ronaldot azért tartjátok sztárnak mert jól van zselézve a haja?
A Real most azért gyenge, mert a keret nagy részét olyan játékosok alkotják, akiknek nem szabadna köze lennie a Real Madridhoz.(Cannavaro,Gago,Snejder,Drenthe,Heinze,Metzelder,Van der Vaart,Diarra és mondhatnék még)
Akármennyire is utálom C.Ronaldot, ha ő és a hozzá hasonlóan általatok sztárnak nevezett játékos (pl.:Kaka,Ribery,Ibrahimovic, vagy mittomén kik még) a realba igazolnak, akkor nagyon is lesz félni valónk, mert ők nem azért sztárok mert jól van zselézve a hajuk, meg narancssárga és rózsaszín cipőben fociznak.
Én örülnék ha a Real megint tele lenne a világ legjobb játékosaival, és megint méltó ellenfelei lennének a Barcának, mert higgyétek el, sokkal jobb érzés egy nagyszerű ellenfél ellen nyerni, mint egy szétesett a nevéhez méltatlan csapattal felmosni a Bernabeu gyepszőnyegét.
(Azért jó volt nézni, főleg úgy, hogy 3 realossal néztem a meccset)
Hajrá Barcelona!
A Real most azért gyenge, mert a keret nagy részét olyan játékosok alkotják, akiknek nem szabadna köze lennie a Real Madridhoz.(Cannavaro,Gago,Snejder,Drenthe,Heinze,Metzelder,Van der Vaart,Diarra és mondhatnék még)
Akármennyire is utálom C.Ronaldot, ha ő és a hozzá hasonlóan általatok sztárnak nevezett játékos (pl.:Kaka,Ribery,Ibrahimovic, vagy mittomén kik még) a realba igazolnak, akkor nagyon is lesz félni valónk, mert ők nem azért sztárok mert jól van zselézve a hajuk, meg narancssárga és rózsaszín cipőben fociznak.
Én örülnék ha a Real megint tele lenne a világ legjobb játékosaival, és megint méltó ellenfelei lennének a Barcának, mert higgyétek el, sokkal jobb érzés egy nagyszerű ellenfél ellen nyerni, mint egy szétesett a nevéhez méltatlan csapattal felmosni a Bernabeu gyepszőnyegét.
(Azért jó volt nézni, főleg úgy, hogy 3 realossal néztem a meccset)
Hajrá Barcelona!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem azt írtam, hogy csak 1.5 évig volt jó, hanem azt, addig volt igazán jó. Van különbség.
Játékban meg korántsem csaptatok ti kenterbe a világot. Ki mesélte ezt neked?
A Bastürk féle Leverkusen is szorongatott a Bl döntőben. Figo féle tiziről...persze, ha bemegy, utána ugyanúgy jött volna Zidane gólja igaz?
na ezen a ponton fejezem be.
A 2 bajnoki cím, meg a BL nagy dolog. De Perezt úgy várjátok, mintha ezzel garantálva lenne a következő 10 év primera elsősége, meg legalább 6-7 bl serleg.
Perez majd megtapasztalja, hogy más világot élünk ma már.
Játékban meg korántsem csaptatok ti kenterbe a világot. Ki mesélte ezt neked?

A 2 bajnoki cím, meg a BL nagy dolog. De Perezt úgy várjátok, mintha ezzel garantálva lenne a következő 10 év primera elsősége, meg legalább 6-7 bl serleg.
Perez majd megtapasztalja, hogy más világot élünk ma már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.05.14. 16:24:57-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Madridista
[quote]Viszont. Ha egyszer az egyik fórumon leírsz valamit, akkor nemkell idejönni és az echte ellenkezőjével (93.percben szerzett, JOGOS -szerinted mákos- góllal) dobálózni [/quote]
Pff..
És mi volt az ellenkezője??
Megérdemeltétek, hogy döntőt játszatok, még ha igen sokan a madridisták közül nem ismerik el..
Én elismerem, de!!! mocsok nagy mákkal sikerült mindezt abszolválni..
Ez is igaz.. a 2 pedig nem üti egymást.. A Madrid 2007ben megérdemelte a bajnoki címet, más dolog, hogy mindez nagy mákkal történt..
Ennyi..
Értelmezd újra.. De semmi baj.. Van ilyen.
[quote]Igen, leírom mégegyszer: Igazán jó futballt csak 1-1,5 szezonon keresztül produkáltatok. A kiégés meg igenis már 2003 tavaszán kezdetét vette. a bajnokságot még behúztátok, de korántsem simán[/quote]
LOL..
Leírhatod, max csak oltári nagy hülyeség lesz..
Akkor hogy lehet, hogy a Real Madrid 2004 tavaszáig szinte mindenkit kenterbe csapott..
10 ponttal vezette a Ligát, talpon volt a BLben, és Kupa döntőt játszott, aztán mindent leadtak 1 hónap alatt..
2003ban még nem volt problem.. Mondhatod, hogy igen, max nincs igazad..
Azt kész, nagy kaland.
Igen 3-0nál volt a Figo 11es, de ha ő azt belövi, és utána jön a Zidane gól, akkor már 3-2.. ez pedig madridi döntőt jelentett volna.
[quote]Az, hogy kit vettetek, és mennyiért, a kutyát sem érdekli. Mit sikerült összehozni? Az már inkább. [/quote]
LOL.. Hát mit? 2 bajnoki címet, meg 1 BL-t.. vagy az semmi?
Ráadásul maga a transzferek is komoly presztízst jelentettek, nem csoda, hogy már ez a barca site is Perezezik.. Figo után nem az..
(Ez nem bántás.. tény)
[quote]Irkálsz, koptatod a billentyűzetet, de egy mondattal sem tudod megcáfolni, amit írtam. [/quote]
Te komolyan elhiszed, hogy az a Madrid amely 4 egymást követő évben mindig nyert vmit, BL-t, vagy bajnokságot, igazából csak másfél évig volt jó??
Istenem. Tényleg kár ezért koptatnom a billentyűzetet.. Igazad van..

Pff..
És mi volt az ellenkezője??
Megérdemeltétek, hogy döntőt játszatok, még ha igen sokan a madridisták közül nem ismerik el..
Én elismerem, de!!! mocsok nagy mákkal sikerült mindezt abszolválni..
Ez is igaz.. a 2 pedig nem üti egymást.. A Madrid 2007ben megérdemelte a bajnoki címet, más dolog, hogy mindez nagy mákkal történt..
Ennyi..
Értelmezd újra.. De semmi baj.. Van ilyen.

[quote]Igen, leírom mégegyszer: Igazán jó futballt csak 1-1,5 szezonon keresztül produkáltatok. A kiégés meg igenis már 2003 tavaszán kezdetét vette. a bajnokságot még behúztátok, de korántsem simán[/quote]
LOL..
Leírhatod, max csak oltári nagy hülyeség lesz..
Akkor hogy lehet, hogy a Real Madrid 2004 tavaszáig szinte mindenkit kenterbe csapott..
10 ponttal vezette a Ligát, talpon volt a BLben, és Kupa döntőt játszott, aztán mindent leadtak 1 hónap alatt..
2003ban még nem volt problem.. Mondhatod, hogy igen, max nincs igazad..
Azt kész, nagy kaland.
Igen 3-0nál volt a Figo 11es, de ha ő azt belövi, és utána jön a Zidane gól, akkor már 3-2.. ez pedig madridi döntőt jelentett volna.
[quote]Az, hogy kit vettetek, és mennyiért, a kutyát sem érdekli. Mit sikerült összehozni? Az már inkább. [/quote]
LOL.. Hát mit? 2 bajnoki címet, meg 1 BL-t.. vagy az semmi?
Ráadásul maga a transzferek is komoly presztízst jelentettek, nem csoda, hogy már ez a barca site is Perezezik.. Figo után nem az..
(Ez nem bántás.. tény)
[quote]Irkálsz, koptatod a billentyűzetet, de egy mondattal sem tudod megcáfolni, amit írtam. [/quote]

Te komolyan elhiszed, hogy az a Madrid amely 4 egymást követő évben mindig nyert vmit, BL-t, vagy bajnokságot, igazából csak másfél évig volt jó??
Istenem. Tényleg kár ezért koptatnom a billentyűzetet.. Igazad van..

HALA MADRID
-
- Llegenda del Barça
a barcelona sosem verte nagydobra az igazolásokat. ez egyébként nekem sokkal szimpatikusabb, mintha hetente olvasnám a rövidhírekben, hogy ezzel+azzal egyezett meg a klub.albicelesteX írta:Szerintem tudatosan nagyneveket!És ez egy kicsit aggasztó ha azt nézem, hogy mifelénk nem hallani semmit!
1-2 poszton lehetne (és kell is) erősíteni és valószínű, hogy vannak olyan játékosok, akik mindkét klub kívánságlistáján szerepelnek. úgyhogy folytatódni fog a clasico a színfalak mögött, de kétségtelen, h nagyobb vonzerő most a barca, mint a madrid.
szvsz ha a barca idén meg akar szerezni valakit (reális áron), akkor az össze is fog jönni.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
1. Olvasd el mit írtam, és nézz utána a dolgoknak.petiamadridista írta: LoL..
Ez közel távol sem igaz..
Nagyon, de nagyon nem..
1.:
2003 tavasza inkább legyen 2004..
2.:
1-1.5 szezon?? ..
Hát ember, bocs de te nagyon nem vagy képbe...
2. Ha figo belövi a tizit, akkor sem juttok döntőbe. akkor már 3:0 ra ment a juve. De ez mellékes.
Igen, leírom mégegyszer: Igazán jó futballt csak 1-1,5 szezonon keresztül produkáltatok. A kiégés meg igenis már 2003 tavaszán kezdetét vette. a bajnokságot még behúztátok, de korántsem simán.
Az, hogy kit vettetek, és mennyiért, a kutyát sem érdekli. Mit sikerült összehozni? Az már inkább.
2 bajnoki cím, meg egy bl. Ezek a jelentős trófeák. Oké, a világkupát kifelejtettem. Az európai szuperkupa meg csak azokat érdekli, akik játszák, de oké, tény, behúztátok.
A messiásvárásotok mindenesetre röhejes.
Irkálsz, koptatod a billentyűzetet, de egy mondattal sem tudod megcáfolni, amit írtam. 2001-től jó másfél éven keresztül voltatok igazán ütősek. Ennyi.
Különben meg tökmindegy mit müvel ez a gátlástalan ember az elnöki székben nálatok. Már nem 2000-et írunk. De majd rá fog jönni ő is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.05.14. 15:41:55-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- marci.
- Jugador d'estrella
phuu..az de jó lenne!mint amikor perez volt az elnök, mert ugyanazt fogják csinálni....

ezek közül kettő biztos ,hogy jön...szerintem!CR, Clichy, Cesc meg Ribery.
ezzel én is igy vagyok.nem kell itt csodákat várni,még akkor se ha jön cé,kaka,meg ribery..az idő is nagyon fontos tényező.Nálunk van egy kész CSAPAT. Néhány posztra (bal szélső és szélső védő) kell tudatosan igazolnunk
ti mind2ben vezettek..
perez tanult a hibáiból!hogy tudatosan fognak igazolni vagy megint csak nagy neveket...

csakamadrid
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
csatarral kapcs: Eto'o helyere szerintem David Villa,Aguero a kiraly de ha netan nemsikerul megszerezni akkor Benzema is johet:D
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
10000%os vagyok ha Fabregas elhagyja a szarzenalt akkor csakis a Barcaert hagyja el!CR7nem erdekell hova megy,azt sem banom ha jo melyre elassa magat,clichy az vagany jatekos rem nem megy real margitba,Ribery meg kell nekunk kb2ev mulva,mondjuk Walcott is jol esne vagy valaki jo jobblabas szelso:Dsss meg 1jobbszelso vedo, pl Zsirkov vagy minek hivjak azt az orosz vaganygyereket vagy Lahm:D amugy Henrique mien poszton jatszik??> valaki irja meg pls:D
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem ez kajli az egész semmi valóság alapja nincs!Ráadásul 70 milla meg Eto'o! 

- Nóbi
- Capitá del Barça
Nálunk van egy kész CSAPAT. Néhány posztra (bal szélső és szélső védő) kell tudatosan igazolnunk, ahogy Laportáék ezt az elmúlt években is tették. Én nem félek, inkább bízom a jövőbenalbicelesteX írta:Szerintem tudatosan nagyneveket!És ez egy kicsit aggasztó ha azt nézem, hogy mifelénk nem hallani semmit!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
még hogy nem hallani semmitalbicelesteX írta:Szerintem tudatosan nagyneveket!És ez egy kicsit aggasztó ha azt nézem, hogy mifelénk nem hallani semmit!

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... uel-etoo-r
amúgy a real szerintem semmivel se lesz jobb, mint amikor perez volt az elnök, mert ugyanazt fogják csinálni.... a történelem ismétli önmagát

- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem tudatosan nagyneveket!És ez egy kicsit aggasztó ha azt nézem, hogy mifelénk nem hallani semmit!

- madmushroom
- Capitá del Barça
Nem is kérdés, hogy be fognak idén vásárolni. A kérdés az, hogy tudatosan fognak igazolni vagy megint csak nagy neveket...albicelesteX írta:Én megondom őszintén biztos vagyok benne nyáron bevásárol a madrid!Ez a sok sikertelen év nemzetközi szinten meg hát a bajnokságban is kiverte a biztosítékot a királyi klubnál és váltani akarnak!Biztos kiélezetteb lesz a bajnokság meg nem biztos hogy jövőre is 6-ot gurítunk a bernabeuba!De Én nem félek és állok elébe!Nálunk sem fognak tétlenkedni a vezetők!És szerintem európának is jót tesz ha a madrid felélénkül picit!Talán ők is megtudják törni majd az angol uralmat!
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- albicelesteX
- A Vadász
Én megondom őszintén biztos vagyok benne nyáron bevásárol a madrid!Ez a sok sikertelen év nemzetközi szinten meg hát a bajnokságban is kiverte a biztosítékot a királyi klubnál és váltani akarnak!Biztos kiélezetteb lesz a bajnokság meg nem biztos hogy jövőre is 6-ot gurítunk a bernabeuba!De Én nem félek és állok elébe!Nálunk sem fognak tétlenkedni a vezetők!És szerintem európának is jót tesz ha a madrid felélénkül picit!Talán ők is megtudják törni majd az angol uralmat!