Öhm... Hát én is megszereztem...
Viszont amíg itt mindenki agyba-főbe dicséri, addig én szeretném nagyon lehúzni..
Először is: A menüje egyszerűen katasztrofális... Ronda, igénytelen, plusz egyazegyben látszik h konzol átirat - ez meg a másik, ami miatt elképesztően ronda lett a menü is.
Nah mondom, menü ide vagy oda, a játék biztos szép.. Erre mi fogad? Mutatják az Eto'ot aztán olyan ufó-feje van, hogy majdnem elsírtam magam. Xavi egyazegyben Silvinnyó, de az összes játékos grafikája kiábrándító.. Mintha a fifa99-cel nyomná az ember.. Emiatt meg a hangulata is veszít nálam a játékból, de nem tudom megérteni h egy 2005-ös (2006-os) játék hogy lehet ilyen randa.. Talán elvárható lenne legalább h negyen pixeles, meg hasonlítsanak már azok a játékosok...
Egy kép: Nem én csináltam, találtam, de screenshot, és megmutatja a lényeget..
Egy gyönyörű mez
És gyönyörű lábbelik...
- Billenyűzettel esélytelen vele játszani, látszik h az egészet konzolra tervezték, és baxxtak normálisan megcsinálni gépre..
- Következő: A játékosok mozgása. Itt is így néztem:

Nevetségesen irrealisztikus... Nem is mondok többet rá.
- Másik: Bíró: Hozzáérek a játékoshoz, le is fújja, pedig simán D-vel próbáltam elszedni a labdát.. Tisztára szétfújja a meccset..
- Mez illetve csapat kiválasztás: Óriási durva kataszrófa...
- Játékmenet: Lassú, körülményes, kontrázni 1x nem tudtam, persze lehet h bennem van a hiba. (Sőt biztos..)
- A gyep is randa lett, japánoknál úgy látszik nem nő szép fű..
All in all, számomra óriási csalódás a játék, a hsz.okból sokkal de sokkal többre számítottam. Persze nem azt mondom, hogy a Fifa istenkirály, tökéletes játék, mert abban is vannak hibák, meg azon is lenne mit javítani, de 1értelműen jobb mint a p.e.s... Számomra, sokkal.