Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is az fcbarcelona.cat-ról, azaz a hivatalos oldalról tudtam meg először, és majdnem leszédültem a székről.Los Banditos írta:Én az fcbarcelona.com-ról, és az elmundoról szedem a kezdőket. Nem a eurobarcáról másoltam be, meglehet nézni az időkülönbséget.![]()
fcb.com--ott hamarabb volthome írta:de ez honna szedtétek le?
igen, közben látom h mégis igaz a hír... hát ugygondolom h ez a mai meccs így sima vereség lesz.. gyönyörű Rijkaard...varga tamás írta:De igen: VV - Puyol, Milito, Márquez, Abidal - Yaya, Xavi, Gudjózsi - Iniesta, Eto'o, Messi.Ronaldinho&Barca írta:Csere lesz???? az kizárt...
De igen: VV - Puyol, Milito, Márquez, Abidal - Yaya, Xavi, Gudjózsi - Iniesta, Eto'o, Messi.Ronaldinho&Barca írta:Csere lesz???? az kizárt...
De ide mér nem másoltad be?Szandi írta:Amúgy meg már rég elküldtem de mind1, csak Vt nem nézi meg szal...
Szandi nyelv?Szandi írta:Közben mást is csináltam héjó! Türelmetlen fazonok! Ja és ez nem szakszerű fordítás, hanem Szandi nyelv!
Danka00792 írta:Mint mondtam megismétlen, ird be ide, és mindenki láthatja. (Egyébként én sem vok a türelmesség mintapéldánya)