Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Itt Henry a téma, nem pedig az, hogy milyen új edzőre van szükségprogman07 írta: Kellene a barcába egy olyan edző, aki remek taktikailag, és meg lenne oldva a problémátok. Sztem Guardiola kiküldte őket azzal, hogy "Messi te vagy a világ legjobbja, Xavi te voltál az Eb legjobbja, Abidal, Alves ti 50 millát értek együtt, Henry te pár éve voltál a világ legjobbja, Eto'o nálad nincs jobb csatár jelenleg sehol...menjetek aztán oldjátok meg, rúgjatok pár gólt meg játszatok szépen." Azok aztán azt hitték hogy a puszta jelenlétük elég a győzelemhez. Vki hibás, de tuti nem a játékosok.
De sztem az Arsenal után nem menne más csapatba Angliában.MQuC írta:Hozzászólva a cikkhez:
Télen el kell adni szerintemBár kedvelem a játékát, de, 31 éves. Kicsit ő is játszott itt, mint Henke, de a ManCity az a csapat jelenleg, vagyis megvannak azok a vezetői, akik képesek még talán bőven áron felül is megvásárolni Titit.
neki kell, de láthatólag nem tud. egyszerűen nem az a posztja, és ennyi. ettől függetlenül általában nem játszik rosszul, persze most tényleg mindenki vacak volt.LG írta:De akkor is neki kell a csapathoz alkalmazkodnia, és nem forditva. A meccs után most nem kritizálom, legalábbis külön nem, mert az egész csapat ugy ahogy fos volt, senkit nem akarok kiemelni.
Na ez TELJESEN rátapintott a lényegre. Legutóbb mikor volt jó formában? 05/06-os szezonban. Miért? mert még volt hova beindulnia. Mikor volt élete legjobb formájában? 02-05, amikor az Arsenal kontrázott rendesen, és a csapatoknak nem volt idejük beállni védekezni (szal terület volt bőven).mypeter írta:Megint bebizonyosodott: ha nem kap területet, nem tud játszani.
Off: ne írd már le ennyiszer...én egyszer nem írtam le,pedig nem volt nagy gondom Frankkel (ill tudtam,h egyáltalán nem csak neki köszönhető a gyengébb cucc), majd pont olyna írja le,aki szívből örült,h elment.Varga Tamás írta: Ezért kár volt elküldeni Franket.
Eto'o és Henry nem fér meg egy csapatban. Nagy hiba volt ide hozni... Főleg 30 évesen.ozsimiki írta:Okés,idejött tavaly,okés egy klasszistól nehéz elvárni,h illeszkedjen be,okés nem 100%ig az ő posztja,okés sérült volt egy ideig előtte,okés,minden okés.
Idén többet várok tőle jóval mint tavaly,ez is okés,mai teljesítménye pedig nagyon nem az. Jobb jövőt Henry,nem szívleltem régebben,nem akarom azt hinni,h idejött levezetni,cáfolj meg te franciaaaaa
Eddig lehet h van aki nemjátszik jól, de mindenki hajt.Drukker írta:Remélem ma rúg egy-két gólt;)![]()
![]()