2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha nem, akkor ügyesen titkolja.Mikaos írta:Szerintetek Ibra beilleszkedett már?![]()
Azt nem tudom,hogy mennyire illeszkedett be,de az biztos,hogy nagyon jó úton van és nagyon alázatosan végzi a feladatát.Mikaos írta:Minden meccsre tartogat valamit Ibra.
Remélem, a BL-ben is betalál. Ott kicsit gyengébb a mérlege, mint a bajnokságban![]()
Szerintetek Ibra beilleszkedett már?![]()
ez annyira így van és olyan régóta vártam már erreMikaos írta:Így van. Ibra a világ legjobb csatára, és ezt most végre tudja is bizonyítani, mert megfelelő helyen van.LG írta:A vezetőségnek voltak nagyon rosszul sikerült igazolásai is, de Ibra hatalmnas húzás. Ronaldinho óta a legnagyobb igazolásunk.
Így van. Ibra a világ legjobb csatára, és ezt most végre tudja is bizonyítani, mert megfelelő helyen van.LG írta:A vezetőségnek voltak nagyon rosszul sikerült igazolásai is, de Ibra hatalmnas húzás. Ronaldinho óta a legnagyobb igazolásunk.
Nagyon komoly amit a srác csinál. Amikor idejött kisebb sérüléssel küzdött, mégis azonnal húzóember lett. Aztán jött megint egy kellemetlen sérülés, de ez sem vette vissza a hihetetlen lendületét. Egy új csapatban, új futballkultúrába beilleszkedni nagyon nehéz még a legnagyobbaknak is, neki ez problémamentesen ment. De nem is csoda...neki sokkal jobban fekszik a mi játékunk, mint akár a Juve, akár az Inter játéka. Én így utólag sajnálom, h évekig vesztegelt Olaszországban. Ott is megmutatta párszor, h egy zseni, de sok favágó között nem tudott igazán kibontakozni.ab1daL írta: Erről a szituról nemtudna esetleg adni vki videót?Nagyon nagy jelenet volt. Többen írták hogy megérdemelné az aranycipőt, hát szerintem ha így folytatja egy aranylabdát is nyugodtan oda lehetne ítélni neki. Így tovább Zlatan!
- khmmm, - amennyire türelmem engedte visszaolvastam- , DE! csak nekem tünt fel továbbá ezen az oldalon??:
Nem az,de én meg nem mondom hogy milyen pontosanlevproff írta:http://www.youtube.com/watch?v=YHA0xplG4JY&NR=1
A kapu mögött nem egy magyar zászló van?
jaja... köszi a felvilágosítást.. csak a jó videó ritka kincs... épp azért mert annyi van mint a sár nehéz megtalálni a legjobbakat..don gamper írta:
jútyube.... sose fogy el!