ab1daL írta:
Erről a szituról nemtudna esetleg adni vki videót?

Nagyon nagy jelenet volt. Többen írták hogy megérdemelné az aranycipőt, hát szerintem ha így folytatja egy aranylabdát is nyugodtan oda lehetne ítélni neki. Így tovább Zlatan!

Nagyon komoly amit a srác csinál. Amikor idejött kisebb sérüléssel küzdött, mégis azonnal húzóember lett. Aztán jött megint egy kellemetlen sérülés, de ez sem vette vissza a hihetetlen lendületét. Egy új csapatban, új futballkultúrába beilleszkedni nagyon nehéz még a legnagyobbaknak is, neki ez problémamentesen ment. De nem is csoda...neki sokkal jobban fekszik a mi játékunk, mint akár a Juve, akár az Inter játéka. Én így utólag sajnálom, h évekig vesztegelt Olaszországban. Ott is megmutatta párszor, h egy zseni, de sok favágó között nem tudott igazán kibontakozni.
És én is remélem, h folytatja a parádézást, és akkor jövőre ilyenkor bizony becsúszhat vmi egyéni elismerés is...akár az Aranylabda is.
A vezetőségnek voltak nagyon rosszul sikerült igazolásai is, de Ibra hatalmnas húzás. Ronaldinho óta a legnagyobb igazolásunk.