Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha nagyon akarnák most is tudnának 2 félidőt .... csak nincs értelme.. annyit adnak amennyit kell és ez így van jólCapon írta:Látványosan fejlődik a csapat játéka és a csodás megoldások sem hiányoznak. Pár meccs és már mindkét félidőt végig tudjuk majd így játszani. Jönnek a gólok is nem panaszkodhatunk. Egy szóval BravóÍgy tovább és a címvédéseinkre is lesz reális esély.
Hivatalos ketzdő!ElBartimaeus írta:Ez már biztos? Vagy csak tipp? Mert ez az a kezdő, amit nagyon nem szívesen látnék, vagyis sok helyen különbözik attól, amit szeretnék látni.danko94 írta:Kezdő: Valdés ; Alves, Puyol Piqué Abidal;Xavi Busquets Keita; Messi Ibrahimovic Henry![]()
Piqué?danko94 írta:Kezdő: Valdés ; Alves, Puyol Piqué Abidal;Xavi Busquets Keita; Messi Ibrahimovic Henry![]()
Touré miért nm jáccik??? 7végén is pihentVagy sérült?
Én se értem.danko94 írta:Kezdő: Valdés ; Alves, Puyol Piqué Abidal;Xavi Busquets Keita; Messi Ibrahimovic Henry![]()
Touré miért nm jáccik??? 7végén is pihentVagy sérült?
Ez már biztos? Vagy csak tipp? Mert ez az a kezdő, amit nagyon nem szívesen látnék, vagyis sok helyen különbözik attól, amit szeretnék látni.danko94 írta:Kezdő: Valdés ; Alves, Puyol Piqué Abidal;Xavi Busquets Keita; Messi Ibrahimovic Henry![]()
A Santanderbe készülő keret: Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Chygrynskiy, Maxwell, Abidal, Sergio Busquets, Touré Yaya, Xavi, Keita, Iniesta, Pedro, Messi, Ibrahimovic, Henry és Jeffren.Perrero írta:messi nincs a keretbenPITBULL írta:Hát ez lenne az én kezdőcsapatom ha Pep mester helyében lennék![]()
Valdes.Dani.Puyol.Csiga.Maxwell.Xavi.Keita.Busquets.Ibra.Messi.és én..na jo vicc volt..Henry![]()
![]()
véleményetek esetleg?![]()
![]()
Fernando írta:Az én kezdőm:
Valdés,- Puyol, Piqué, Csigrinszkij, Abidal,- Touré, Xavi, Iniesta,- Henry, Ibrahimovic, Pedro
Ohh az eggyik legütősebb kezdő a Recing ellen hétközbe..Nem rossz,nem rosszpokemon77 írta:
Szerintem Iniesta kezdeni fog.
Valdes-Alves, Puyol, Csihrinszkij, Abidal- Xavi, Touré, Iniesta- Messi, Ibrahimovic, Henry
kovinho írta:A tavalyi meccsből ítélve nehéz esténk lesz, főleg ha igazak azok a hírek, hogy Messi nem játszik. Iniesta pedig még biztos nem fog kezdeni, szóval érdekes lesz. Henrique játékára még kíváncsi leszek, mit tud vajon a Barça ellen.
Az én kezdőm:
Valdés - Alvés, Puyol, Csigrinkszkij, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Pedro, Henry, Ibrahimovics.
Annak az embernek mindig van valami baja.danikaa10 írta:Eddig én sem értettem, hogy Ini mi a fenéért nem kezd, de most, hogy láttam, hogy Van Nistelrooy visszaértül, beláttam, hogy tényleg nem éri meg kockáztatni, persze Ruud öregebb is de hát akkor is.
50-et?Sanama írta:Akkor 70et... Annyit sem bír még szerintem.Fernando írta:Azért mert kezd nem feltétlenül kell végigjátszania a meccset
Akkor 70et... Annyit sem bír még szerintem.Fernando írta:Azért mert kezd nem feltétlenül kell végigjátszania a meccsetSanama írta:Szerintem Iniesta nem fog kezdeni, ha előző meccsen is csak a 2.félidő középen jött, 3nap alatt nem javult annyit ,hogy 90percet bírjon,de persze nagyon örülnék ha kezdene.