Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
egy öszhajú szemüveges csávó volt az áldozatMorminho írta:Keelhaul írta:remélem perezt verték![]()
![]()
![]()
Ehh, de nagy népszerűségnek örvend perec
Keelhaul írta:remélem perezt verték
Valóban nincs semmi esélyünk, remélem nálunk is lesz zsepilengetés, mint anno nálatok. Talán az segít.Morminho írta:Most mondjátok, h Ronaldo jobb mint Eto'o! Nem csinált semmit a dagi maMondjuk a sérülés is közrejátszhatott ebben, de nagyon rég láttam ilyen gyengének! Nem tudom, de ha a reál így folytatja akkor... Az érdekes adat, h amikro a reál bajnok lett legutoljára, akkor az egész évben kapott ki ötször, idén meg 12 meccs alatt ötször
Ha annyira meg akarod nézni, ahogy a Barca legyőzött egy másodikligás színvonalú kiscsapatot, akkorbazsa007 írta:én meg itt csendben megőrülök!!! ááááááááá![]()
![]()
![]()
mé' nincs itthon sport1![]()
![]()
![]()
mindig az ilyen meccseket nem látom!![]()
komolyan mondom meg.ő.rü.lök!
egyébként meg grat! a csapatnak!
Força Barça
Persze,hogy nem fognak megtapsolni egy sima gólt,de ha egy olyan játékos játszana nálatok,mint Ronaldinho,akkor őt Barcelona-ban is megtapsolnák!BECKS23 írta:Ma a Barca jobb volt a Madridnal, es megerdemelten gyoztetk. Es hat Ronaldinho az Ronaldinho. Minden ketseget kizaroan o a vilag legjobbja es nalatok jatszik. Ma csapatkent gyoztetek, de ha Roni balovi azt a hatalmas ziccert maskent is alakulhatott volna, de nem lotte... Igy hat a gyozelmetek teljesen megerdemelt, de a madridi kozonseg tapsa Ronaldinho 2. golja utan... Kivancsi lennek h Barcelonaban mikor fognak megtapsoni egy Madridi golt, ugy ahogy ezt ma tette a m adridi kozonseg... Szep mecs volt, es nem a biro dontotte el, ami nem is lett volna melto az El Classikohoz
HALA MADRID'''
GO DAVE'''
Most ezt minek kellett?barcakiraly írta:De nem nagypofájú!!!(eddig mégolinho írta:Én Realos vok, de gratu Barca.barcakiraly írta:Van egy olyan érzésem hogy most nagyon meg fognak fogyatkozni a nagypofájú Madridisták az oldalon!)
És nőnek a csalódottakbarcakiraly írta:Van egy olyan érzésem hogy most nagyon meg fognak fogyatkozni a nagypofájú Madridisták az oldalon!
Nem is értem, kire célozhatsz, egyet láttam eddig, de azt hálisten kimoderáltákbarcakiraly írta:Van egy olyan érzésem hogy most nagyon meg fognak fogyatkozni a nagypofájú Madridisták az oldalon!
Hmmm,milyen értelmes madridisták vanna.Úgy szánom az ilyeneket....Badi írta:köszönjüktotal90(antibarca) írta:HALA MADRID! A REAL MADRID A LEGJOBB CSAPAT A VILÁGON! Very Happy Very Happy MA BEZÚZZUK A BARCELONAT ÉS TI MÚRHATTOK HAZA KATALÓNIÁBA!![]()
Szerintem te nem is vagy nagy pofájú!!! Elég rendesnek tűnsz, reméljük így marad! És gondolom nem rád értette hanem a nagypofájúakraolinho írta:Én Realos vok, de gratu Barca.barcakiraly írta:Van egy olyan érzésem hogy most nagyon meg fognak fogyatkozni a nagypofájú Madridisták az oldalon!