Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.12.15. 18:57:23

Victor_Valdes írta: Bojan inkább amolyan középcsatár féle nem?
Igen, de valakit mégis kell a helyére tenni... és talán lehet belőle olyan 'közép'-csatárt csinálni mint Messiből.. ő is csatár volt, és mégis most amolyan előkészítő ember... mert egyértelmű h valaki kell a helyére R10-nek, és az a jólcselező Bojan lehet, akár.. ha picit megerősödik, és akar is egyáltalán azon a poszton játszani
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.15. 18:57:06

Középcsatár, de az összes Barca támadó egy kaptafára készül: kicsi, gyors és jól cselez. Éppen ezért lehet, hogy megállná ott is a helyét. Meg Dinho is játszott már középcsatárt.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.15. 18:52:29

Rivaldinho írta:Én rhynn ezen 'firkálmányával' teljesen egyet értek.. mert abszolút objektívan írta loe a dolgokat.. nem úgy mint egy szurkoló, hanem mint egy független újságíró, aki egy Barca-vezető fejével gondolkodik... Ha Roni elmegy, kellé egy nagy név h helyre tegye a mérleget.. ennyiről szól a cikk... máűsik h nem említett két nevet, akik sztem fontosak lettek volna : C.R. (már ha Kaka-t is megemlítetted akkor őt is meg lehetne) és Bojan-t... tehetségesebb mint Dos santos, erről azért már megbizonyosodhattunk, és talán emgerősödve, Roni posztján 1-2 év múlva olyan életveszélyes lehet mint most Messi...
Bojan inkább amolyan középcsatár féle nem?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.12.15. 18:46:49

Én rhynn ezen 'firkálmányával' teljesen egyet értek.. mert abszolút objektívan írta loe a dolgokat.. nem úgy mint egy szurkoló, hanem mint egy független újságíró, aki egy Barca-vezető fejével gondolkodik... Ha Roni elmegy, kellé egy nagy név h helyre tegye a mérleget.. ennyiről szól a cikk... máűsik h nem említett két nevet, akik sztem fontosak lettek volna : C.R. (már ha Kaka-t is megemlítetted akkor őt is meg lehetne) és Bojan-t... tehetségesebb mint Dos santos, erről azért már megbizonyosodhattunk, és talán emgerősödve, Roni posztján 1-2 év múlva olyan életveszélyes lehet mint most Messi...
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.15. 18:14:50

Szidhatjuk ezt a politikát, persze, nem jó, már-már rabszolgakereskedelemről van szó, a különbség annyit, hogy itt fizetnek azért, hogy túlhajtanak, majd 45-50 évesen már nincs egy ép gonolatod sem a tolószékben. (oké, ez kcisit túlzás, de a sok vitamin, dopping, stb. ilyen hatással lesz a mostani generációra. Dárdai Pali nyilatkozta kb egy éve, hogy a Werder elleni meccs után simán felrakták a csapatot az infúzióra, hogy a folyadékot pótolják. Nem hiszme, hogy ez a legegészségesebb. Lásd. a sok keresztszalag meg lábközépcsont-sérülést.)

Ettől függetlenül a klubvezetőket a csapat sikere mellett jobban fogja foglalkoztatni, hogy mennyi a profit. A Real akkor nyert két BLt, amikor pár év alatt kb 500 millió eurós adósságot halmozott össze, más kérdés, hogy ezt a spanyol kormány szépen eltüntette. A szurkolók szerették a csapatot, de a csapat tönkrement. Ez az a kor, amikor Figo, Zidane, Ronaldo érkezett.

Meg kell tartani Ronaldinhot, de csak az ésszerű határokon belül.

És ez független az én véleményemtől. Akármennyire szidtok engem, attól még ez lesz a döntések hátterében. A döntések még mindig a golfpályákon dőlnek el.
Rhynnblog:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.15. 18:01:44

Grege véleményével azonosulni tudok. Nyaranta kárhoztatjuk a Real igazolási politikáját, rhynn kolléga pedig ugyanezeket az elveket vallja, és magyarázza nekünk. Pénzügyi szempontok is fontosak, azokat is figyelembe kell venni, de nem lehetnek kizárólagosak. Sőt, ha ezt vesszük figyelembe R10 pénzügyileg biztos többet hozott a Barca konyhájára, mint amennyit elvitt. Ennyit a pénzügyekről.
Kép
Grege
Capitá del Barça

2007.12.15. 17:57:39

rhynn írta: Az pedig, hogy 955 olvasóból mindösszesen 4-5 támad, mutatja, hogy vannak olyan emberek, akik el tudják fogadni más véleményét is.

Az, hogy 24 éves vagy és van négy diplomád, nem jelent semmit. Ugyanúgy szurkolóként állsz a dolgokhoz, ahogy fórum hozzászólásaimban én is.

A hozzászólás pedig éppenhogy jó, 955 olvasó már elolvasta a cikket, ezek jó része lehet, hogy nem is tudott a blogról, a figyelemfelkeltés sikerült. Ha valaki ismeri a blog cikkeimet, s nem tetszett neki, minden bizonnyal bezárta az ablakot.

A cikk nem az oldalon jelent meg, csak egy előzetest tartalmazott.
Természetesen ti dolgotok, ti csináljátok a honlapot, de kompromisszum, ha pl. más színben jelennek meg az ilyen hidetések a cikkek között, ha a Labdarúgás cím helyére odaírod, h Blog, vagy érdekesség, vagy mit tudom én.
Az, h 955 emberből hány írja meg a véleményét, azért ne indítson téged se komolyabb következtetésekre, biztos a soknak tetszet, valszeg soknak nem, de mindig csak az emberek kis része írja le a kritikáját, pláne, ha negatív.

Mind1, tényleg jó, h energiát áldozol ebbe, mert ezzel több lesz a honlap is, csak sztm jobbat tesz a honlapnak, ha megvan az elkülönítés, de ahogy az elején is írtam, a ti dolgotok, a mienk a véleményezés...

u.i.:az a tény, h vki szurkolóként van itt a honlapon, a szövegértésére még nincs hatással, ezért nem kéne ilyennel támadnod itt azokat, akik kritizálnak
zozinho
Barça B

2007.12.15. 17:57:03

"Ha pedig nem azt szeretnéd, hogy pénzügyileg, számokkal állítsák össze kedvenc csapatodat, tudom javasolni a Curling nevű sportot, ott talán még nem erről van szó. A futballban igen. Kb azóta, amióta a Tottenham Hotspur elérte, hogy a játékosai eszközként kerüljenek bele a költségvetésbe, piaci értéken. Ugyanúgy lehet amortizálni őket, van könyv szerinti értékük, piaci értékük, stb."

Hát rhynn, én most fejeztem be veled a vitát. Ha ezt komolyan írtad,akkor csak sajnálni tudlak, h neked ez a játék csak ennyit jelent. Emiatt nem fogjuk megérteni egymást.csak annyit tudok mondani neked: Barcelona-més que un számvitel óra
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.15. 17:47:34

zozinho írta:Kedves Rhynn!

Ami meg a szövegértési képességeket illeti, nemcsak nekünk van vele problémánk, de neked is...
A hangsúly nem a hitelességen van!!!(bár tleg nagyon pletykarovat,de jól van, ez blog, lehet szubjektív.Nem ez a LÉNYEG!)
Ami engem felháborít az az amit Varga Tomi is leírt: Itt nem arról van szó h Dinhoval mi lesz, javul-e majd, el kéne- e adni, hanem te is, és a hozzászólók is: Ronaldinho már el is van adva, kit érdekel már, nézzük ki jön a helyére!És kb olyan szinten,h hú, az 20 éves noname,még semmit sem bizonyított gyerek milyen jó playa, még az fm-ben is wonderkidnek írják!
Az egésznek a körítése a lényeg! Ő nem egy liter tej aminek a megvételét, eladását csak gazdaságilag elemezzük!Ne legyünk már madrid!
A cikk azt mutatja be, hogy ha eladjuk Ronniet, akkor milyen megoldások vannak.
Lampard lenne a 20 éves noname? Az FM-ben jó játékosokat (Agüero, Dzsudzsák, stb.) nem említettem, csak olyan játékosokat, akik felmerülhetnének ezen a poszton.
Írtunk (köztük én is) rengeteg cikket arról, hogy Ronaldinho miylen formában van, ha még egyet írnék, az felesleges ismétlés lenne.
Ha pedig nem azt szeretnéd, hogy pénzügyileg, számokkal állítsák össze kedvenc csapatodat, tudom javasolni a Curling nevű sportot, ott talán még nem erről van szó. A futballban igen. Kb azóta, amióta a Tottenham Hotspur elérte, hogy a játékosai eszközként kerüljenek bele a költségvetésbe, piaci értéken. Ugyanúgy lehet amortizálni őket, van könyv szerinti értékük, piaci értékük, stb.
Rhynnblog:
cruyff
Entrenador del Barça

2007.12.15. 17:45:15

Már bocsánat, de én semmi olyat nem olvastam ebben a cikkben, ami bárkire is bántó lenne. Még mindig nem igazán értem mi ez a felhajtás körülötte. Aki ismeri a hsz-eimet ezen a fórumon, az tudja, hogy én mindig megvédtem Ronaldinhot és a mai napig nem értek egyet az eladásával. Ennek ellenére nem pörgetett fel a blog. Ez egy egyéni véleményt tükröz, tele van spekulációval. A magam részéről nem értek egyet vele, főleg a "lehetséges alternatívák" felsorolását éreztem támadhatónak. (R10 tökéletesen helyettesíthető Iniestával balszélsőként és ennyi.) Nem kell dollármilliókat költeni. Roni esetében viszont - gondolom észrevettétek - ennél azért többről van szó. Ő egy kivételes adottságú játékos, csak tudni kellene kezelni. Henk tudta, Frank nem. Ha már mindenképpen mennie kellene valakinek... De most tényleg nem értem mi a nagy összezördülés oka. Talán a Valencia és reál elleni derbi előtt mindenki kissé feszültebb az átlagosnál. :wink:
VISCA EL BARCA!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.15. 17:42:33

Ha az indexen ki lehet rakni az NST nem kicsit elfogult cikkeit, egy-egy cikk ide is kimehet szerintem.

a what if jellegű írások, bár hazánkban nem túl ismertek, angolszász kultúrkörben a popkultúra ill. az írásos média fontos részét képezik. Ha mindenki így reagálna rájuk, az emberiség szegényebb lenne pl. P.K. Dick Man on the High Castle (Az ember a fellegvárban?) című könyével, ami szerintem az egyik jegjobb a témában.

A vita pedig szintén egy olyan dolog, ami itthon arról szól, hogy porba alázzuk a másikat, máshol meg a vélemények ütközéséről. El kell viselni, hogy más vélemények is vannak.

Az pedig, hogy 955 olvasóból mindösszesen 4-5 támad, mutatja, hogy vannak olyan emberek, akik el tudják fogadni más véleményét is.

Az, hogy 24 éves vagy és van négy diplomád, nem jelent semmit. Ugyanúgy szurkolóként állsz a dolgokhoz, ahogy fórum hozzászólásaimban én is.

A hozzászólás pedig éppenhogy jó, 955 olvasó már elolvasta a cikket, ezek jó része lehet, hogy nem is tudott a blogról, a figyelemfelkeltés sikerült. Ha valaki ismeri a blog cikkeimet, s nem tetszett neki, minden bizonnyal bezárta az ablakot.

Semmit sem kötelező elolvasni, nem erőltetjük rád, nem múlik az életed rajta. De ha már valaki egy óráját rászánja egy ilyen cikk leírásába, az a minimum, hogy nem fikázzuk, akkor, ha nem tetszik a véleménye.

Szivesen várom a másik oldal bemutatását is, itt a lehetőség, hogy az eurobarca.hu blogjában kifejtsd véleményedet, nem tudom, miért nem élsz vele. (vonatkozik ez mindenkire).

A cikk nem az oldalon jelent meg, csak egy előzetest tartalmazott.
Rhynnblog:
zozinho
Barça B

2007.12.15. 17:32:42

Kedves Rhynn!

"A többi pedig feltevés, egy mi lenne ha cikk.
Ha már ennyire hiteltelenséget, stb. emlegettek, írjátok le, melyik állítás nem stimmel ezek közül. Smile

Sajnos az eurobarcának nincs módja arra, hogy szövegértési képességeket javítson, ez nem rajtunk áll."

Először is, Grege-vel teljesen egyetértek. Hivatkozol arra, h ez csak blog és ezért lehet szubjektív. akkor ne legyen a hírek között. Amikor leírtam a problémáimat vele kapcsolatban, akkor végig cikként említettem, erre utalva.

Ami meg a szövegértési képességeket illeti, nemcsak nekünk van vele problémánk, de neked is...
A hangsúly nem a hitelességen van!!!(bár tleg nagyon pletykarovat,de jól van, ez blog, lehet szubjektív.Nem ez a LÉNYEG!)
Ami engem felháborít az az amit Varga Tomi is leírt: Itt nem arról van szó h Dinhoval mi lesz, javul-e majd, el kéne- e adni, hanem te is, és a hozzászólók is: Ronaldinho már el is van adva, kit érdekel már, nézzük ki jön a helyére!És kb olyan szinten,h hú, az 20 éves noname,még semmit sem bizonyított gyerek milyen jó playa, még az fm-ben is wonderkidnek írják!
Az egésznek a körítése a lényeg! Ő nem egy liter tej aminek a megvételét, eladását csak gazdaságilag elemezzük!Ne legyünk már madrid!
Grege
Capitá del Barça

2007.12.15. 17:25:59

rhynn írta:
A cikk továbbra is tényszerű. Nem állított semmit , ami nem igaz (ha igen, várom az ellenbizonyítást), kellően objektív is volt. És ismétlem, nem azt írtam, hogy Ronaldinhot holnap eladjuk.
(Bár olasz barátom tegnap már ünnepelte, hogy megy a Milanba, mert ottani megbízható oldalak írták...)
A blogbejegyzés cím pedig erősen irónikus volt,nem azt jelenti, hogy én pl. eladnám Ronaldinhot. A másik blogbejegyzésben (amit időrendileg előbb írtam) szintén nincs semmi arról, hogy Ronaldinhot eladták.

Javasolnék egy kis olvasást, miután a szövegértés kurzust sikerült elvégezni.

Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is.

Az irónia szó ógörög eredetű, a „színlelt szerénykedés, tettetés, kertelés, tudatlanságot színlelő kérdezgetés” jelentésű εἰρωνεία (eiróneia) az εἴρων (eirón) „tudatlanságot színlelve kérdező személy, színlelő” szóból képzett elvont főnév. Ez az eljárás Szókratész egyik kedvelt retorikai eszköze volt.

Az ironikus jelentés nem feltétlenül magától értetődő, néha tragikus, néha humoros jelentést ad az eredeti közlésnek. Richard Rorty kortárs amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megőrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra.

A nevetségesség forrása az irónia. A látszólagos magasztalás mögött megítélés, elmarasztalás bújik meg, melyet a szövegkörnyezet leplez le.

Az irónia nem az a hely, ahol az irónok élnek.

Az elmúlt napomban ez volt az első máshonnan átvett állítás, ez a wikipédiáról van.
Nem hiszem, hogy vissza kéne támadnod, főleg ilyenekkel, amikor azt sem tudod, milyen szintű emberekkel vitatkozol, nem csak 13 éves suhancok olvassák az oldalt...
Mondom ezt főleg úgy, hogy nem is a cikkedet támadtam, hanem az új "reklámozási" módot, miszerint a cikkek között is megemlítitek, és azt hiszem ez verte ki a biztosítékot Tamásnál is, ez pedig sztm belátható a te oldaladról is.

Másrészről, akkor én is okítalak téged picit. Attól, hogy nincs az elemzésedben hamis tényállítás, még nyugodtan elferdítheti a valóságot. Elég csak annyit tenni, hogy nem teszel említést a másik lehetőségől, nem teszel arról említést, hogy éppen ugyanannyi cikk jelenik meg arról is, hogy marad a Barcában, hogy a klub részéről mindenki ezt nyilatkozza, hogy a játékos és ügynöke is ezt mondja, hogy mostanában az utóbbi 3-4 meccset tekintve javul a játéka...

Hát, te ezt a hibát követted el, ugyanazt, melyet manapság nagyon sok sajtóorgánum elkövet, csak az egyik oldalt mutatja be, ezért lesz annyi radikális ember az országban, ez is ferdítés, nemcsak az, ha azt mondod, h Ronnie jövő héten eligazol.
Továbbra is no offence!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.15. 17:22:40

Egy olyan cikk, amely feltételezések tömkelegén alapszik, az nem lehet tényszerű. Mert a feltételezések mióta tények? Ha nekem ezt megmagyarázod rhynn, akkor felteszem a kezem! A HA a nincsnek a sógora - ahogy édesapám szokta volt mondani.
És még valami: Magyarországon hogy lehet kis betűvel írni az ország nevét, amely tulajdonnévnek minősül a magyar nyelvtan helyesírási szabályai szerint.
Kép
home
Jugador d'estrella

2007.12.15. 17:22:38

nem csak benne...hanem mindenki másban aki egyetért vele?
nem csak benne...hanem mindenkiben aki nem te vagy?
:-k
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.12.15. 17:20:13

Na most már ekkora felhajtás után én is elolvasom azt a ki :oops: szott blogbejegyzést... :lol:
VISCA EL BARCA!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.15. 17:20:12

Örülök, hogy a 2000. bejegyzésed ilyen szép volt :)

Nem csak benned van a hiba, ebben biztos vagyok. (gyengébbek kedvéért, ez is írónia).
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.15. 17:18:08

Grege írta:Szerintem a hangsúly azon van, hogy a blogban lehetnek vélemények, de acikkek legyenek tényszerűek, ne keveredjenek, ne hirdessük a cikkek helyén a blogbejegyzéseket, mert ha a naiv felhasználó (ÉN) feljövök szokásos körömre a honlapra, és meglátom a cikkek helyén ezt az írást, akkor összeszahrom magam, hogy ennyire lemaradtam volna, aztán utána következő reakcióként felhúzom magam, hogy miért kell, ilyenekkel ijesztgetni, pont akkor, amikor a barca drukkerek közel 70% minimum abban reménykedik, h a javulása folytatódik...

Válasszuk el legalább a két dolgot, akit Rhynn véleménye érdekel, megtalálja a blogot, ahogy eddig is megtaláltuk, de acikkeknél ne reklámozzátok, ha megoldható!
Köszi!
A cikk továbbra is tényszerű. Nem állított semmit , ami nem igaz (ha igen, várom az ellenbizonyítást), kellően objektív is volt. És ismétlem, nem azt írtam, hogy Ronaldinhot holnap eladjuk.
(Bár olasz barátom tegnap már ünnepelte, hogy megy a Milanba, mert ottani megbízható oldalak írták...)
A blogbejegyzés cím pedig erősen irónikus volt,nem azt jelenti, hogy én pl. eladnám Ronaldinhot. A másik blogbejegyzésben (amit időrendileg előbb írtam) szintén nincs semmi arról, hogy Ronaldinhot eladták.

Javasolnék egy kis olvasást, miután a szövegértés kurzust sikerült elvégezni.

Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is.

Az irónia szó ógörög eredetű, a „színlelt szerénykedés, tettetés, kertelés, tudatlanságot színlelő kérdezgetés” jelentésű εἰρωνεία (eiróneia) az εἴρων (eirón) „tudatlanságot színlelve kérdező személy, színlelő” szóból képzett elvont főnév. Ez az eljárás Szókratész egyik kedvelt retorikai eszköze volt.

Az ironikus jelentés nem feltétlenül magától értetődő, néha tragikus, néha humoros jelentést ad az eredeti közlésnek. Richard Rorty kortárs amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megőrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra.

A nevetségesség forrása az irónia. A látszólagos magasztalás mögött megítélés, elmarasztalás bújik meg, melyet a szövegkörnyezet leplez le.

Az irónia nem az a hely, ahol az irónok élnek.

Az elmúlt napomban ez volt az első máshonnan átvett állítás, ez a wikipédiáról van.
Rhynnblog:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.15. 17:15:34

rhynn: szövegértési problémáim nincsenek, ezt bizonyítja a jeles osztályzatú magyar érettsélgim, a diplomám is, meg aztán tucatnyi könyvet elolvastam már életemben, ezernyi rejtvényt megfejtettem már. Olvasni tudok, meg is értem az olvasottakat. Bármennyire is próbálod bemagyarázni, hogy szellemileg visszamaradott vagyok. Így a sértő megjegyzéseket tartogasd magadnak. Én semmi sértőt a személyedre nem írtam, Te sem tedd. Ha megkérhetlek. Ha a véleményem ennyire szíven ütött, az nem az én problémám. Ettől még a cikked tartalmával azonosulni nem tudok. És ahogy olvasom, nem vagyok egyedül. Akkor talán, nemcsak bennem van a hiba.
Ha pedig ezzel a cikkel akartad felhívni a figyelmünket a blogra, hát nem jó cikket választottál.
A véleményem pedig nem az egész szerkesztőségnek szólt, még csak nem is rhynn kolléga személyének, hanem ennek az egy cikknek. Ha rhynn kolléga nem bírja a kritikát, ne vágjon bele ilyesmibe.
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.15. 17:12:40

dehonesztáló max az, ha magyarországon kisbetűvel írod a neved.
Egyébként a válaszom azon mondata kb annyira volt személyeskedő, mint a te egyész hozzászólásod, s kb. annyit is foglalkozott a témával.
Rhynnblog:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.15. 17:08:50

És még valami. A honlap szerkesztőinek egy blogbejegyzést nem biztos, hogy hivatalos cikként fel kéne tüntetniük a honlapon, hiszen a blog erősem szubjektív tárgyú. És mint ilyen, az objektivitást nagy mértékben nélkülözi, ami azért egy jelentős követelmény a cikkek irányába.
Ebben különbözik grecki vagy Taibi írásaitól. Az ő írásaikban is megvan a szubjektivitás, de a lényeg a valós tényeken nyugszik, és a témát minden oldalról körüljárja.
rhynn cikkét egy olvasatban, egy esetben tudtam volna elfogadni. Ha felteszi a kérdést: mi legyen Ronnie-val? Vannak-e érvek az eladása mellett? Tud-e még örömet szerezni nekünk, Barca-szurkolóknak? Teljesítménye javuló tendenciát mutat-e? Ha eladnánk, akkor ki az/kik azok, akik/k szóba jöhetnek? De nem úgy, hogy abból indul ki, hogy R10-t el kell adni, aztán ki jön helyette. Na, ez az, ami nálam kiverte a biztosítékot. És értékelhető magyarázatot nem olvastam rá. Csak ilyen dehonesztáló megjegyzést, hogy "sajna, nekem is az a nevem, mint neked". Mintha valami sorozatgyilkos, vagy gyermekmolesztáló lennék, akinek a neve negatív megjegyzésekre adna okot rhynn-nel szemben is.
Kép
Grege
Capitá del Barça

2007.12.15. 17:08:23

Szerintem a hangsúly azon van, hogy a blogban lehetnek vélemények, de acikkek legyenek tényszerűek, ne keveredjenek, ne hirdessük a cikkek helyén a blogbejegyzéseket, mert ha a naiv felhasználó (ÉN) feljövök szokásos körömre a honlapra, és meglátom a cikkek helyén ezt az írást, akkor összeszahrom magam, hogy ennyire lemaradtam volna, aztán utána következő reakcióként felhúzom magam, hogy miért kell, ilyenekkel ijesztgetni, pont akkor, amikor a barca drukkerek közel 70% minimum abban reménykedik, h a javulása folytatódik...

Válasszuk el legalább a két dolgot, akit Rhynn véleménye érdekel, megtalálja a blogot, ahogy eddig is megtaláltuk, de acikkeknél ne reklámozzátok, ha megoldható!
Köszi!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.15. 17:06:51

Egy kérdés az utólsó hozzászólóknak.

Hogy lehet hitelességről beszélni egy olyan cikkben, ahol nincs állítás?

A cikket meg én raktam ki az oldalra, hogy esetleg olyanok is észre vegyék, hogy van blog, akik eddig nem tették. Sokan vannak.

Ismét magamat idézem.

A napokban egyre inkább arról lehet olvasgatni, hogy Ronaldinho minden bizonnyal távozik a télen, de legkésõbb nyáron. Ha objektívek vagyunk, láthatjuk, hogy Dinho a 2006-os VB óta megerõsödött, rengeteget kondizik, viszont lelassult, játéka megkomolyodott. Bizonyos posztokon ez kifejezetten elõny lenne, de az õ általa egyedülállóan, talán csak Messi által játszott poszton ez hatalmas hátrány.

Ebben az állítások vastaggal ki vannak szedve.

A többi pedig feltevés, egy mi lenne ha cikk.
Ha már ennyire hiteltelenséget, stb. emlegettek, írjátok le, melyik állítás nem stimmel ezek közül. :)

Sajnos az eurobarcának nincs módja arra, hogy szövegértési képességeket javítson, ez nem rajtunk áll.
Rhynnblog:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.15. 16:57:55

rhynn írta:
varga tamás írta:rhynn cikke a mai blogon teljesen értelmetlen, alapja kb. 0%. ...
Kérem, mellőzni az ilyen jellegű, minden alapot nélkülöző, színvonaltalan irományokat. Nem méltó az eurobarca.hu szintjéhez.
Köszönöm!
Kedves névrokonom (igen, sajnos ugyanúgy hívnak mindkettőnket)!
Nem hiszem, hogy minden alapot nélkülöz a blogbejegyzésem, annak ellenére, hogy te esetleg nem szeretnéd.
Az, hogy mi eurobarca szintű iromány, azt szerencsére nem te döntöd el, hanem Iván ill. a blog esetében szerény személyem. Egyébként a blognak a modern internetes médiumban pontosan a véleményformálás a szerepe, nem pedig feltétlenül a hitelesség. Éppen ezért blogbejegyzéseket pl. egy diplomamunkánál vagy magasabb szintű kutatásnál nem használhatsz fel. Ugyanakkor az egész témában van valami valóságalap, s minden esetben igyekszem a legmagasabb szinvonalon megírni bejegyzéseimet. Ivánnal ellentétben nem vagyok zsurnaliszta, a futballgazdaságban viszont otthon vagyok, jobban, mint a fórumozók 99%-a, erről papírom is van :)
Úgyhogy kérlek, a továbbiakban az "értelmetlen", "színvonaltalan", stb. kifejezéseket légyszives mellőzd a jellemzésből.
1. hogy kinek mi a neve, azt a szüleinek köszönheti. Én büszke vagyok a nevemre. Hogy téged is így hívnak, nem érdekel.
2. ebben az országban sok embernek sokmindenről van papírja, de nem biztos, hogy ért hozzá.
3. a cikk valóságalapját továbbra sem látom, nem látom a tényeket, amelyek ezt alátámasztanák. Mert attól, hogy a Marca vagy más orgánum erről cikkezett, azt ugye nem vehetjük primer forrásnak.
4. ennyi erővel akkor, az összes blogbejegyzést meg kellene jelentetni a honlapon, mert milyen alapon kivételeznek veled e cikket olvasva.
5. továbbra is tartom: a cikked tartalma alacsony színvonalú, ilyen gyenge eresztést még nem olvastam. A leírt nevek pedig max. elpirulásra valók, de komolyan venni őket nem lehet (pár kivételtől eltekintve). Ott van pl. Fabregas: vele kapcsolatban Txiki kerek-perec kijelentette, hogy visszahozatala kizárható, mert amikor elment döntött: a Barca nem kellett neki. Ez a nyilatkozat az eurobarcán is olvasható volt.
6. és nem kellene kioktató hangnemet használnod, semmi okod sincsen rá. Leírtam a véleményem, mint ahogy a jövőben is le fogom írni. A kritikát pedig illendő elviselni, ha már ilyesmire adod a fejed.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.15. 16:55:30

Vito is írta, hogy MINDEN ELLEKNEZŐ HÍRESZTELÉSSEL SZEMBEN, NEM EZEN A FÓRUMON DŐLNEK EL AZ FC BARCELONA FUTBALLSZAKOSZTÁLYÁNAK ÉS EGYES MUNKAVÁLLALÓINAK A DOLGAI!
pláne nem egy magánvéleményekre fenntartott, tehát nem hivatalos hírügynökségi forrásként működő blog bejegyzése miatt.
sőt, ha horváth ferenc, vagy farkas norbert mondogatná ezt, valszeg arra is igen magas ívben szaarnának azok, akik ezekben a dolgokban döntenek. már ha egyáltalán eljut hozzájuk az ilyesmi.

próbáljuk már meg a helyükön kezelni a cuccokat!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt