A tisztesség megköveteli, hogy leírjam: Robban a hírek szerint 5-6 hetet kénytelen kihagyni sérülése miatt.ozsimiki írta:Lehet van kisebb sérülése,de az tuti,h nem amiatt teljesített úgy ahogy....
Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
-
- Az Eurobarca Anonymusa

Robben meg az év igazolása.battya írta:Ez a hsz. helyet követel magának, az év aranyköpéseibe..Jól hallottam, hogy a 36 milliós Arjen Robben csúnyán beégett? Ha jól értesültem, van Basten becserélte, majd lecserélte, annyira rossz volt.

Ez a hsz. helyet követel magának, az év aranyköpéseibe..Jól hallottam, hogy a 36 milliós Arjen Robben csúnyán beégett? Ha jól értesültem, van Basten becserélte, majd lecserélte, annyira rossz volt.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
Kaká gólja sem volt piskóta...
A Brazília csak Brazília,náluk ez az alajáték "kistúlzással"

A Brazília csak Brazília,náluk ez az alajáték "kistúlzással"

-
- Eurobarca Staff
Bazze, Robinho hogy megetette az ecuadori védőt a negyedik gól előtt nem volt semmi, így néztem 

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lehet van kisebb sérülése,de az tuti,h nem amiatt teljesített úgy ahogy....varga tamás írta:A hírek szerint megsérült, mint ahogy van der Vaart és van Persie is.ozsimiki írta:Robben tényleg nagyon szhar volt,és riporter is mondta,h ezzel "jutalmazta" Basten....
Hazai pályán![]()
Grt Robben...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
No comprendo tu pregunta! Soy ungaro pero empecino a Venezuela.Lionel85 írta:Yo soy venezoelano?el fuero írta:Hoppá!![]()
Ismét győztünkCsak az első hely lehet a cél
Különben az idei copán szerettem meg őket..
Sajnos most kikaptak az argentinoktól, de jó kis meccs lehetett az összefoglalót nézve

Forza Lazio!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A hírek szerint megsérült, mint ahogy van der Vaart és van Persie is.ozsimiki írta:Robben tényleg nagyon szhar volt,és riporter is mondta,h ezzel "jutalmazta" Basten....
Hazai pályán![]()
Grt Robben...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Robben tényleg nagyon szhar volt,és riporter is mondta,h ezzel "jutalmazta" Basten....
Hazai pályán
Grt Robben...
Hazai pályán

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem Robben beállt, majd-tőle teljesen szokatlan módon-megsérült.
Ez indokolhatta, hogy lecserélték.
Most életemben először szurkolni fogok a ruszkiknak, hogy nyerjenek. A puszipajtásaikkal nyomják majd a döntő ütközetet, csak megverik őket...

Most életemben először szurkolni fogok a ruszkiknak, hogy nyerjenek. A puszipajtásaikkal nyomják majd a döntő ütközetet, csak megverik őket...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Vigyázz, mert majd jönnek a madridisták és elmondják, hogy Robbennek eddig igenis volt egy jó 20-25 perce ebben a szezonban, amikor csereként beállva felpörgette a játékot az egyik kiscsapat ellenbarca99 írta:Jól hallottam, hogy a 36 milliós Arjen Robben csúnyán beégett? Ha jól értesültem, van Basten becserélte, majd lecserélte, annyira rossz volt.

Jól hallottam, hogy a 36 milliós Arjen Robben csúnyán beégett? Ha jól értesültem, van Basten becserélte, majd lecserélte, annyira rossz volt. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Skótok vereségén felhúztam magam...így Franciák tuti kijutnak
Görögök már kijutottak,remélem Törökök nem követik őket,több okból is! Nagy nevesincs csapat lett a szememben,ez a keret semmi pl a 2002es Vbéhez képest...ott jól is küldték.
Angolok csoportjában az Izrael-Orosz cucc dönt el mindent,ha ott győzni tudnak a ruszkik,akkor Angolok gameover....persze az Angol-Horvát sem lesz egyszerű....

Görögök már kijutottak,remélem Törökök nem követik őket,több okból is! Nagy nevesincs csapat lett a szememben,ez a keret semmi pl a 2002es Vbéhez képest...ott jól is küldték.
Angolok csoportjában az Izrael-Orosz cucc dönt el mindent,ha ott győzni tudnak a ruszkik,akkor Angolok gameover....persze az Angol-Horvát sem lesz egyszerű....

- noname
- Llegenda del Barça
Hát sztem ezzel is is buktk.ÍGy meg kell verjék az olaszokat, de ha beállnak védekezni naon nehéz az olaszoknak gólt rúgni.Frank Rijkaard írta:Gruzia-Skocia 2-0
Ugy latszik, eddig tartott a szoknyás csoda...

A Fifa egy szégyen
Csak a 3 Barcás miatt néztem meg a Francia-Litván 2-0 meccset,megérte 
79' 81'perc Henry gól
,és Abidal és Thuram is végig játszotta a meccset,ráadásul ök is nagyon jók voltak.

79' 81'perc Henry gól

SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Ugy is az olaszok ellen dől el, és ott otthon játxanakFrank Rijkaard írta:Gruzia-Skocia 2-0

Törökország_Görögország 0-1,ezzel úgy néz ki a Görögök is kijutottak 
Németország-Csehország 0-3 ('=D>')

Németország-Csehország 0-3 ('=D>')
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dali 2007.10.17. 22:40:51-kor.
SEMPRE BARCA!
-
- Capitá del Barça
Gruzia-Skocia 2-0
2.-ik percben vezetnek a Csehek a Németek ellen 
23.ik percben már 0-2 a Cseheknek

23.ik percben már 0-2 a Cseheknek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dali 2007.10.17. 21:11:42-kor.
SEMPRE BARCA!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egyébként, hogyha pedagógaliag nincs is valami hihetetlen magas színvonalon, de azért taktikailag sokkal felkészültebb a mi Várhidink, mint Rijkaard....varga tamás írta:Na, jól szurkoltam, az oroszok megverték az angolokat. Jó kis meccs volt, Medina Cantalejo kicsit besegített a Szbornajának, de az oroszok győzelme teljesen megérdemelt volt. Az angolok a vezető gól után már focizni nem is akartak. Ez a Hiddink gyerek meg újfent bizonyítja felkészültségét, zsenialitását, magas szakmai tudását - bárcsak a mi kispadunkon ülne Frankie helyén. Talán majd egyszer.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, jól szurkoltam, az oroszok megverték az angolokat. Jó kis meccs volt, Medina Cantalejo kicsit besegített a Szbornajának, de az oroszok győzelme teljesen megérdemelt volt. Az angolok a vezető gól után már focizni nem is akartak. Ez a Hiddink gyerek meg újfent bizonyítja felkészültségét, zsenialitását, magas szakmai tudását - bárcsak a mi kispadunkon ülne Frankie helyén. Talán majd egyszer.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás ne haragúdj,de te lómániás vagy,mindig azokkal jössz

Nekem nem kell magyarázkodnom,az a te melód mostanában,meg amúgy is, elég sokszor
On:
Kikaptak az Angolok,ejha....ha az oroszok nem botlanak,akkor Anglia nem jut ki az Ebére....na márcsak az kellene,h a Franciák sem

Nekem nem kell magyarázkodnom,az a te melód mostanában,meg amúgy is, elég sokszor

On:
Kikaptak az Angolok,ejha....ha az oroszok nem botlanak,akkor Anglia nem jut ki az Ebére....na márcsak az kellene,h a Franciák sem