ne szivass már. egész meccsen változtatta a helyét, többször is csatárt játszott és egy csomó gólt lőtt szabadból, tizenegyesből és beívelésekből. a BL döntőben sem a balszélső poszton futkosott a góljánál, sőt a Roma ellen sem annál a hatalmas fejesnél. mindegy, higgy amit aakarsz.Varga Tamás írta: Ez mekkora egy hülyeség, rég láttam ekkora marhaságot.
Céronaldó a meccsek 95%-ban szélsőként játszott. A legtöbbször a balon, de megfordult a jobb szélen is.
Thierry Henry
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
-
- Llegenda del Barça
Én úgy emlékszek, hogy voltak itt fogadkozások arra vonatkozóan, hogy türelmesek leszünk, és majd jópár bajnoki után minősítünk, évvégén esetleg ítélkezünk. Ehhez képest megint zérótoleranciánál tartunk, lejátszott bajnoki nélkül...Idényeleji forma, új edző...ilyenek szóba sem jönnek, csak hogy neki brrrr 20 gólt kell lőni balszélen. Ennyit ott úgysem fog...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem butaság, hanem valóság, és igazság. Csakhát az igazság fájdalmas, ezért nem ismerik el.depth írta:Én már akkor le se írom a véleményem, egyezik ezzel. Az meg, h CR -t hoztad fel Varga Tamás ugye tudod, h a legnagyobb butaság?Maxi írta:
Kérlek magyarázzd el miért vársz 20 gólt Henrytól balszélső poszton, de nehogy azt mondd, hogy mert 24 misi volt.Mert ennyi erővel Messi se ér annyit mert nem lő jobbszélsőként 20 gólt.Kicsit morbid összehasonlítás de valahogy felkéne már fognod, hogy nem fog Henry 20 gól fölött rúgni mivel Eto'o a CSATÁR nem Ő!
De nem vitatkozom mivel a múltkor megmondtad, hogy sose szeretted és nem is fogod.mondjuk én vagyok a hülye...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez mekkora egy hülyeség, rég láttam ekkora marhaságot.palesz77 írta:A mu meccsek felénél CR nem szélső volt, hanem az első ember, CSATÁR. ne csak nézz láss isVarga Tamás írta:Mexi!
Csak egy név az elméleted hatástalanítására: CR.
Köszi.
Régebbi példákat nem hozok, mert még azzal jönnétek, hogy az már az atomkorban volt.
Céronaldó a meccsek 95%-ban szélsőként játszott. A legtöbbször a balon, de megfordult a jobb szélen is.

-
- Entrenador del Barça
Igen, csak 1 azaz egy név.Ne is mondj régebbi példát mert nem igen tudsz olyat aki szélsőként lőtt ennyit.Plussz akkoriban nem igen voltak ilyen bunkeres csapatok.Varga Tamás írta:Mexi!
Köszi.
Régebbi példákat nem hozok, mert még azzal jönnétek, hogy az már az atomkorban volt.
És elég valőszinű, hogy nem lesz CR-nek még csak közel ahsonló szezonja sem gólrugás ügyileg.Erre meg megkapja méltó jutalmát, az aranylabdát.
Forca Barca
- palesz77
A mu meccsek felénél CR nem szélső volt, hanem az első ember, CSATÁR. ne csak nézz láss isVarga Tamás írta:Mexi!
Köszi.

Én már akkor le se írom a véleményem, egyezik ezzel. Az meg, h CR -t hoztad fel Varga Tamás ugye tudod, h a legnagyobb butaság?Maxi írta:
Kérlek magyarázzd el miért vársz 20 gólt Henrytól balszélső poszton, de nehogy azt mondd, hogy mert 24 misi volt.Mert ennyi erővel Messi se ér annyit mert nem lő jobbszélsőként 20 gólt.Kicsit morbid összehasonlítás de valahogy felkéne már fognod, hogy nem fog Henry 20 gól fölött rúgni mivel Eto'o a CSATÁR nem Ő!
De nem vitatkozom mivel a múltkor megmondtad, hogy sose szeretted és nem is fogod.mondjuk én vagyok a hülye...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mexi!
Köszi.
Köszi.

-
- Llegenda del Barça
fölösleges ezer oldalon keresztül ezen vitatkozni.
anri azt mondta tavaly, h a sérülése hátráltatta és egyébként is szr volt a kedve a családi problémái miatt. ezek a szituk úgy tudom megoldódtak, innentől lehet bizonyítani. ha így sem megy a bugi, akkor el lehet adni a readingnek, a boronak v akárkinek.
de egy mostani meccs után (v akár HÁROM mostani meccs után) sztem kár kóstolgatni.
a bajnokság majd a legtöbb kérdésre választ fog adni.
anri azt mondta tavaly, h a sérülése hátráltatta és egyébként is szr volt a kedve a családi problémái miatt. ezek a szituk úgy tudom megoldódtak, innentől lehet bizonyítani. ha így sem megy a bugi, akkor el lehet adni a readingnek, a boronak v akárkinek.
de egy mostani meccs után (v akár HÁROM mostani meccs után) sztem kár kóstolgatni.
a bajnokság majd a legtöbb kérdésre választ fog adni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Henry tavaly szó szerint szenvedett a baloldalon.
Ezen a nyáron végig arra várt, hogy Eto'o lelépjen, ez a számitása nem jött be, illetve nyilván nehezen viseli, hogy neki kell szélre mennie, ha kezdő akar lenni.
Továbbra is komoly magánéleti problémái vannak, ezúttal a lányát fenyegették meg...
Nem akarom előre leirni, de nem megoldás baloldalra, illetve tartok attól, már soha nem lesz csúcsformában.
Ezen a nyáron végig arra várt, hogy Eto'o lelépjen, ez a számitása nem jött be, illetve nyilván nehezen viseli, hogy neki kell szélre mennie, ha kezdő akar lenni.
Továbbra is komoly magánéleti problémái vannak, ezúttal a lányát fenyegették meg...
Nem akarom előre leirni, de nem megoldás baloldalra, illetve tartok attól, már soha nem lesz csúcsformában.
-
- Entrenador del Barça
Bagoly mondja...Varga Tamás írta:Mester, taníts! Hisz te olyan tökéletes vagy, nagy tudású, és fenomenális.chi omega írta: "Egy idény alatt nulla volt ott a teljesítménye"
tudod mi a nulla teljesítmény? amit mondjuk edmilson nyújtott.
vagy amit te produkálsz ezen a fórumon.
Szerk.:Nem csak neked szólt a kis szösszenetem, hanem minden Henry ellenzőnek.Felkéne már fogni, hogy sose lesz az Arsenalos Henry aki volt,mivel nem is csatárt játszik és itt Ő "csak" egy a sok közül!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maxi 2008.08.27. 19:08:50-kor.
Forca Barca
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Ebben teljesen egyetetértek, már most látszott a felkészülési meccseken, hogy ugyanazt a rossz teljesítményt nyújta, mint az idényben . Henry is elmondta, hogy neki a középcsatár az igazi posztja, de Eto'o onnan kirobbanthatatlan.Varga Tamás írta:Henry mint balszélső?
Az év vicce, kész röhej.
De, tudom: én hülye vagyok, és hozzá nem értő.
Egy idény alatt nulla volt ott a teljesítménye, majd az idén megmutatja.
Kiváncsi leszek.
Ti csak reménykedjetek.
- palesz77
volt már olyan veled, hogy egyezett v.kivel a véleményed és nem kritizáltál senkit sem 1 hsz-ben. mióta itt vagyok te csak kritizálsz mindenkit, nem idegesíted magad néha?Varga Tamás írta:Mester, taníts! Hisz te olyan tökéletes vagy, nagy tudású, és fenomenális.chi omega írta: "Egy idény alatt nulla volt ott a teljesítménye"
Mindkenkink megvan a maga véleménye. 31 évesen te sem tudnál úgy futni mint pl 4-5 éve. Igaza van Tamásnak nem csinált valami húdesokat azért a "sok" pénzért. Majd megmutatja, ha nem akkor nem hiszem hogy Pep számítani fog rá. Az igaz hogy tegnap jól játszott a többiekhez képest de az előző meccseken nem mutatott sokat... Én nem szidni akarom Henryt mert fantasztikus játékos csak nem az elmúlt időbe.
Ha 20 gólt fog rúgni elismerem én is
Ha 20 gólt fog rúgni elismerem én is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2008.08.27. 18:44:58-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mester, taníts! Hisz te olyan tökéletes vagy, nagy tudású, és fenomenális.chi omega írta: "Egy idény alatt nulla volt ott a teljesítménye"

"Egy idény alatt nulla volt ott a teljesítménye"Varga Tamás írta:Henry mint balszélső?
Az év vicce, kész röhej.
Kiváncsi leszek.
Ti csak reménykedjetek.
Ja, meg örüljetek, hogy tegnap fantasztikusat játszott. Persze, vakok között félszemű a király.
Nem ide való, csak ezt az elvakultak, és a Junta Directíva tagjai nem látják, vagy nem akarják látni.
Hogy a véleményem megváltozzon, 20 bajnoki gólt szeretnék látni. Ez a minimális elvárás. Sérülés nélkül, persze.
Balszélen 20 gól? Ne már... Még ha 10 gól 10 ass, azt mondom, természetesen. Ronaldinho is csak egyszer lőtt 20 felett, úgy hogy ő volt a pontrúgófelelős.
Think...
Think...

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én is ezt szeretném, de érződik, hogy nem a baloldal az ő helye. Így nem fog 20 gólt rúgni. Persze lehet középcsatárként sem rúgna...Varga Tamás írta:Henry mint balszélső?
Hogy a véleményem megváltozzon, 20 bajnoki gólt szeretnék látni. Ez a minimális elvárás. Sérülés nélkül, persze.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Henry mint balszélső?
Az év vicce, kész röhej.
Kiváncsi leszek.
Ti csak reménykedjetek.
Ja, meg örüljetek, hogy tegnap fantasztikusat játszott. Persze, vakok között félszemű a király.
Nem ide való, csak ezt az elvakultak, és a Junta Directíva tagjai nem látják, vagy nem akarják látni.
Az év vicce, kész röhej.
Kiváncsi leszek.
Ti csak reménykedjetek.

- palesz77
interjúk, barátok, edzők, család, kisebb videók. én is láttam, az egész életét végigköveti, nem rosszsocio66 írta:de ez egy komoly film?kudu írta:Nemrég töltöttem le ezt a filmet:
Cristiano Ronaldo Aki mert nagyot álmodni
ha kell esetleg megkereshetem a torrent filet
vagy csak egy hosszabb videó?
vagy egy pályafutását bemutató film interjúkkal?

de ez egy komoly film?kudu írta:Nemrég töltöttem le ezt a filmet:
vagy csak egy hosszabb videó?
vagy egy pályafutását bemutató film interjúkkal?
Nemrég töltöttem le ezt a filmet:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Ezt gondolom nem ebbe a topicba kéne írni hanem az "Távkapcsoló a kézben" - Internetes meccsnézés topicban