Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd karácsonyra meglep minket egy szabadrúgásgóllalCharlie írta:eszter21 írta:DE tud, csak izgul, mert nagyok az elvárások vele szemben és egy picit mellé megy. Edzésen berúgja.Enrique írta: Az van h Ronnie nem tud szabadot lőni... Vagy elfelejtette... Vagy nem jön össze neki... Vagy nem tom...![]()
Meccsen se ártana,1szer legalább.
C.
eszter21 írta:DE tud, csak izgul, mert nagyok az elvárások vele szemben és egy picit mellé megy. Edzésen berúgja.Enrique írta:Az van h Ronnie nem tud szabadot lőni... Vagy elfelejtette... Vagy nem jön össze neki... Vagy nem tom...eszter21 írta: Mi van? Szerintem nem is volt olyan rossz a szabadrúgása...![]()
DE tud, csak izgul, mert nagyok az elvárások vele szemben és egy picit mellé megy. Edzésen berúgja.Enrique írta:Az van h Ronnie nem tud szabadot lőni... Vagy elfelejtette... Vagy nem jön össze neki... Vagy nem tom...eszter21 írta:Mi van? Szerintem nem is volt olyan rossz a szabadrúgása...Enrique írta: De hát ha ez van....![]()
![]()
Az van h Ronnie nem tud szabadot lőni... Vagy elfelejtette... Vagy nem jön össze neki... Vagy nem tom...eszter21 írta:Mi van? Szerintem nem is volt olyan rossz a szabadrúgása...Enrique írta:De hát ha ez van....eszter21 írta: Nagyon vicces...![]()
Mi van? Szerintem nem is volt olyan rossz a szabadrúgása...Enrique írta:De hát ha ez van....eszter21 írta:Nagyon vicces...Enrique írta:A Tóth Norbert nevű újpesti kollégája megtaníthatná a szabadot Ronnienak...![]()
Szerencsére ez nem fordulhatott elő,mert a mi elnökünket Laportanak hívják,nem Pereznek.Charlie írta:Nem gonoxságból írtam,de jól mondod hogy hány meccsen játszott jól és rosszabbul.Ronaldinho-t én is bírom,gondoljátok el,anno Bekem jön hozzánk és Ronaldinho megy a reálba.Huhhhhh,durva.redlions írta:Szeretem Ronnie-t! A kedvencem! De nem vakít el a rózsaszín köd!
2-3 meccsen játszott jól, jó páron átlagosan, de sajnos nem kevés a negatív is...
C.
Nem gonoxságból írtam,de jól mondod hogy hány meccsen játszott jól és rosszabbul.Ronaldinho-t én is bírom,gondoljátok el,anno Bekem jön hozzánk és Ronaldinho megy a reálba.Huhhhhh,durva.redlions írta:Szeretem Ronnie-t! A kedvencem! De nem vakít el a rózsaszín köd!
2-3 meccsen játszott jól, jó páron átlagosan, de sajnos nem kevés a negatív is...
Engem sajnos elvakít a rózsaszín köd! Imádom, szerintem a világ legjobb játékosa. Mindenhol őt istenítem, tele van a képeivel a szobám...redlions írta:Szeretem Ronnie-t! A kedvencem! De nem vakít el a rózsaszín köd!
Eszter aki sose próbálja megvédeni Ronaldinhoteszter21 írta:Nem annyira ment fölé... Jó gyakorolni fogja, szerintem ő is látja, h nem ártana...redlions írta:Nem ásom el! De gyakorolja többet azokat a k#rva szabadrúgásokat!!!Lassan már hülyét kapok, hogy gyenge v. sz@r v. a kaput jócskán elkerüli a szabadrúgás.
Nem annyira ment fölé... Jó gyakorolni fogja, szerintem ő is látja, h nem ártana...redlions írta:Nem ásom el! De gyakorolja többet azokat a k#rva szabadrúgásokat!!!Lassan már hülyét kapok, hogy gyenge v. sz@r v. a kaput jócskán elkerüli a szabadrúgás.
Tud ő szabadrúgást lőni, csak mostanában valahogy nem jön össze...Enrique írta:Mintha egyszerűen elfelejtette volna... Hihetetlen...redlions írta:Ma rosszul játszott.Istenem! Valaki tanítsa meg újra szabadrúgást lőni!