Ellenfeleink játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.03.19. 20:55:32

Igazán kapusként szimpatikus, sportteljesítménye, vezető szelleme miatt.
Charlie
Öreg Harcos

2005.03.19. 17:22:09

legszimpatikusabb játékos: Chilavert
Hihetetlen bunkó az az ember...
C.
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2005.03.19. 16:31:56

Az én Barcán kívüli keretem így néz ki:
legideálisabb testalkatú játékos: kp: Ballack, védőnek Campbell, csatár: Ibrahimovic

legrosszabb testalkatú játékos: elhízott Ronaldo

legszimpatikusabb játékos: Del Piero, Chilavert (Overmars)

legunszimpatikusabb játékos: W. Samuel, F. Lajos

legnagyobb játékintelligenciájű játékos: Giggs

legsportszerűbb játékos: Rivaldo

legdurvább játékos: Davids, Rooney

legnagyképűbb játékos: C. Ronaldo, Rooney

legszerényebb játékos: van der Sar

leggyorsabb, robbanékonyabb játékos: Robben

legjobb "bombázó": Juninho P. (Rivaldo)

akinek a legjobb beadásai, passzai vannak: Lampard

a játékos, aki legjobban össze tudja fogni a csapatot: Cafú, Terry
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.19. 15:51:44

Jön a Chelsea-Crystal Palace meccs. Csak Király Gábor miatt leszek hajlandó végignézni azt a ruszki csapatot....
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.03.19. 15:23:55

legideálisabb testalkatú játékos: Obafemi Martins

legrosszabb testalkatú játékos: Ronaldo :!:

legszimpatikusabb játékos: Larsson

legunszimpatikusabb játékos: Luis Figo :!: :!: :!:

legnagyobb játékintelligenciájű játékos: Pavel Nedved

legsportszerűbb játékos: Paolo Maldini

legdurvább játékos: Edgar Davids

legnagyképűbb játékos: C. Ronaldo

legszerényebb játékos: Rivaldo

leggyorsabb, robbanékonyabb játékos: Arjen Robben

legjobb "bombázo": Juninho

akinek a legjobb beadásai, passzai vannak: bekem

a játékos, aki legjobban osszetudja fogni a csapatot: Chilavert
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.03.19. 15:14:24

Itt is lehetne oan szavazást csinálni, mint az FC Barcelona topicban:

legideálisabb testalkatú játékos:

legrosszabb testalkatú játékos:

legszimpatikusabb játékos:

legunszimpatikusabb játékos:

legnagyobb játékintelligenciájű játékos:

legsportszerűbb játékos:

legdurvább játékos:

legnagyképűbb játékos:

legszerényebb játékos:

leggyorsabb, robbanékonyabb játékos:

legjobb "bombázo":

akinek a legjobb beadásai, passzai vannak:

a játékos, aki legjobban osszetudja fogni a csapatot:

A szabályok: Bármien liga 1. osztályábol lehet játésost írni, DE MAGYART TILOS!!!!!!!!!!!!!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.03.04. 16:52:05

fingo most már oanokat hebreg, h imádja Madridot, nem játszana más spanyol csapatban, 100%os madridi lett belole...
Szucsrol is megvan a véleményem...
Roney tokéletesen illik az undoríto muuuuuuuuuuuuuuuuba.
Capelo...nem az a baj, h eligazolt, hanem az h mien nyilatkozat után igazolt el...
Ferdinad és Cambell ha nem igazol el, akkor nem ott tartanának ahol...
Ailton 1 érdekes ember.. :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.03.04. 10:11:56

A labdarúgás Júdásai

Örökké veletek, soha máshol, innen megyek nyugdíjba. Az elmúlt években számtalan labdarúgó szájából hangzott el az alábbi kijelentés. Később azonban a nagy ígéretek ellenére legtöbben az "ősi ellenségnél" kötöttek ki. Ezen átigazolások legfőbb mozgatórugója legtöbbször a pénz volt, mely győzött az érzelmek felett.

Firenzében kis híján polgárháborúba csapott át a szurkolók mérhetetlen dühe, amikor a városi Fiorentina kedvence, Roberto Baggio elszerződött a Juventushoz. A 90-es években az olasz válogatottban alapembernek számító Baggio többször is hangoztatta, hogy nem hagyja el a firenzei egyesületet, a torinóiak ajánlatának azonban sem ő, sem csapata nem tudott ellenállni.

Ugyancsak a Juventus a legnagyobb "ellenség" - természetesen csak a Lazio után - az olasz főváros, Roma szurkolók lakta részének. Fabio Capello, aki a 2000-2001-es szezonban bajnoki címet nyert Tottiékkal, tavaly tavasszal úgy nyilatkozott, egy csapat van, amelynek soha nem ülne a kispadjára, az pedig a Juventus. Ezek után meglepő volt, hogy a bajnokság után nem sokkal aláírt Torinóba. Az már nem tartozik a meglepetések sorába, hogy Rómában, azóta nem kívánatos személy. (A hétvégén rendezik a Roma-Juve rangadót, amelyen biztos "megtalálják" Capellot a Roma fanatikusai.)

A csapatkapitány és a féldisznó

Kicsit nyugatabbra, Spanyolországban Luis Figo 2000-es klubcseréje váltott ki hatalmas felháborodást barcelonai részről és legalább akkora örömöt Madridban. A portugál klasszist ötéves barcelonai tartózkodása alatt tiszteletbeli katalánná fogadták, szerették, istenként tisztelték, a centenáriumi évben még a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Ezek után nem volt meglepő, hogy kijelentette: Soha nem hagyom el a Barcelonát.

2000-ben aztán a Real Madrid elnöki székére pályázó Florentino Pérez bejelentette: előszerződést kötött Figóval. Ezt sokan csak PR-fogásnak gondolták, hiszen maga Figo is tagadta a tényt. Azonban nem sokkal később mégis a Real játékosa lett, mintegy negyven millió angol fontnak megfelelő összegért. (Ellenségei szerint tényleg nem akart eligazolni, csak így szerette volna feljebb tornázni a fizetését a Barcánál.) Azóta barcelonai fellépései alkalmával nem kímélik, az állandó fütty és mutogatás mellett a mobiltelefonoktól kezdve a műanyag tyúkon át, fél disznóval próbálták már megdobni.
(monnyuk az a fél disznó egy fél disznófej volt)

Német "ellenpélda"
Németországban éppen ezen esetek ellenkezője fordult elő a nyáron, amikor a Brémával bajnoki és kupa aranyat nyerő brazil Ailton már a szezon közben előszerződést kötött a Schalkéval, de már nyáron úgy fogalmazott nem érzi jól magát új csapatában. Ugyanakkor azt sem felejtette el megjegyezni, ha a Werder vezetői akkora fizetést adtak volna neki, mint az újonnan igazolt Klosénak, szívesen maradt volna.

Angliában legutóbb Wayne Rooney átigazolása után dühöngtek az Everton szurkolói. Azt talán még ők is megértik, hogy Manchesterben többszörösét keresi liverpooli fizetésének, azt viszont nehezen bocsátják meg neki, hogy eligazolása előtt többször is úgy nyilatkozott: Csak a kékek. A legutóbbi Everton-M.U. találkozón aztán ő is kapott hideget meleget, a szurkolók a transzparenseken kívül egyen pólókkal készültek, melyeket a Blue Forever felirat "díszitett".

A szigetországban egyébként is több vihart kavartak az elmúlt években a gazdagabb klubok vásárlásai. Hiába tartotta magát sokáig a válogatott védelmének közepét adó Ferdinand (Leeds) és Campbell (Tottenham), a Manchester illetve az Arsenal ajánlatával nem tudott volt klubjuk konkurálni, így a váltás mellett döntöttek. Utólag minden bizonnyal nem bánták meg. . .

Fradi-Újpest

Idehaza az Újpest szimpatizánsai Szűcs Lajost, a Fradi kapusát illetik Jézus elárulójának nevével. Szűcs - aki az ügyben nem kívánt nyilatkozni - a zöld-fehéreknél kezdte pályafutását, majd miután ott létszámfeletti lett, kisebb kitérő után Újpesten kötött ki, ahol bajnok is lett. Az akkori eufórikus hangulatban felelőtlenül "örök hűséget" fogadott az újpestieknek, hogy aztán németországi légióskodása után hazatérve a gyerekkori "nagy szerelemmel", a Fradival szerezzen további bajnoki és kupagyőzelmeket. (Index)
ennyire gerinces gyerekek is vannak a futballban. a figo lajosról van egy kép, ahol a kislányát barca-mezbe öltöztetve ölelgeti, azután azt mondta, h élete legkedvesebb, legfontosabb városa Barcelona, mert itt született a kislánya és itt van a kedvenc csapata is. utána aláírta a papírt a lap alján, amit a perez tolt elé.
de nem volt semmi az "itthoni" lajosunk sem, aki az első kisfiának 00001es számmal csináltatott újpesti baráti köri, vagy pártoló tagi tagsági zsugát, azóta már kukát is dobált az üllőin az uppe-szurkolók közé. szép dolgok ezek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
A. Gábor
Capitá del Barça

2005.03.02. 11:11:11

LG írta:Ezt be kell fejezni. Rosicky nyomába se ér Deconak, de még Iniesta is jobb. 8)
hát igen...
Rosicky talán 3 éve volt nagy sztár, de mostanra lehullott a csillaga. Akkoriban csinálhatta volna meg a karrierjét ha a Dortmundból vmi nagy klubba szerződik/pl. Barca/. De ő maradt Dortmundban.
Így járt....
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.02.21. 21:04:01

redlions írta:
Rapika írta:
redlions írta: 2001/2002es év óta nem is voltak... Ráadásul a kupákban leszerepeltek...
Ez is Rosicky miatt van... :lol:
Részese volt....
A Juvéról meg megvan a véleményem...
Csak csatlakozni tok. A mi kpnkon esélye se lenne a kezdobe kerulni. :roll: Nedvedet pedig nem lehet potolni. :?
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.02.21. 20:34:40

Rapika írta:
redlions írta: 2001/2002es év óta nem is voltak... Ráadásul a kupákban leszerepeltek...
Részese volt....
A Juvéról meg megvan a véleményem...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Rapika
Entrenador del Barça

2005.02.21. 19:35:02

Kép
Kép
Rapika
Entrenador del Barça

2005.02.21. 19:32:21

LG írta:mis.master! Te csak angol játékosokat ismersz+Rosickyt :?: :roll: Rosicky szvsz igen gyenge ahoz, h a Barcelonába játszon. Sztem biztos vmi játékbol gondolod, h nagy zsugás. :o
Annyira gyenge Rosicky,hogy épp most jelentkezett be érte a Juve,Nedved helyére szeretnék venni... :P
Kép
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2005.02.21. 17:20:24

LG írta:Ezt be kell fejezni. Rosicky nyomába se ér Deconak, de még Iniesta is jobb. 8)
Eszetlen szövegelésedet befejezhetnéd :wink:
C.
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.02.21. 16:55:39

Ezt be kell fejezni. Rosicky nyomába se ér Deconak, de még Iniesta is jobb. 8)
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.02.21. 10:45:56

Charlie írta:Jópár kulcsjátékos nélkül is nehéz játszani!
C.
De ezek csak akkor ismernék el, hogy Rosicky nagy jövő előtt áll, hogyha méilyen anyagi körlümények között is a Dortmund lenne Európa vezető klubja Rosicky segítségével.

redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.02.21. 10:44:53

Mr. Master írta:Nemtom te hogy vagy vele, de akkora adósággal, mint amekkora a BVB-nek van elég nehéz valamit is nyerni, persze mondhatnátok, hogy az anyagi stabilizációhoz trófeák kellenek, de rajtukk már szerintem csak Abramovich segíthet...
Ők csinálták (vezetők)... Ez nálunk is megvolt... Csak jött Laporta! 8)
By red
Charlie
Öreg Harcos

2005.02.21. 10:43:41

Jópár kulcsjátékos nélkül is nehéz játszani!
C.
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.02.21. 10:41:55

Nemtom te hogy vagy vele, de akkora adósággal, mint amekkora a BVB-nek van elég nehéz valamit is nyerni, persze mondhatnátok, hogy az anyagi stabilizációhoz trófeák kellenek, de rajtukk már szerintem csak Abramovich segíthet...

redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.02.21. 10:38:53

Mr. Master írta: Vágom, hogy egy szóval se mondtad. Szerintem Rosicky a képességei alapján megérdemelne egy olyan klubot, mint a Barca (szerintem). De ha ő elmegy akkor feltehetőleg a szeretett Dormund nem bajnok az elkövetkező 15-20 évben. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
2001/2002es év óta nem is voltak... Ráadásul a kupákban leszerepeltek...
By red
Charlie
Öreg Harcos

2005.02.21. 10:36:54

Nem mondtam,de nem bánnám ha nálunk ülne a kispadon mint a Dortmunban!
C.
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.02.21. 10:35:22

Charlie írta:Én nem mondtam 1 szóval se hogy most nekem kell T.R. és simán beférne,vmit félreolvastál...Én csak annyit merészeltem állítani hogy Rosicky jó játékos és még jobb lehetne ha vhova eligazolna,ami valószínűleg sztem meg fog történni a nyáron!

Nem bírom azt ha vki nem ismeri el 1 játékos képességeit még ha nem is szereti!Én elismerem hogy az a tetű zidane jól focizik vagy focizott,pedig rühellem!
C.
Vágom, hogy egy szóval se mondtad. Szerintem Rosicky a képességei alapján megérdemelne egy olyan klubot, mint a Barca (szerintem). De ha ő elmegy akkor feltehetőleg a szeretett Dormund nem bajnok az elkövetkező 15-20 évben. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.02.21. 10:33:48

Charlie írta:Én nem mondtam 1 szóval se hogy most nekem kell T.R. és simán beférne,vmit félreolvastál...Én csak annyit merészeltem állítani hogy Rosicky jó játékos és még jobb lehetne ha vhova eligazolna,ami valószínűleg sztem meg fog történni a nyáron!

Nem bírom azt ha vki nem ismeri el 1 játékos képességeit még ha nem is szereti!Én elismerem hogy az a tetű zidane jól focizik vagy focizott,pedig rühellem!
C.
Te nem! De Mr. Master igen.... :?
By red
Charlie
Öreg Harcos

2005.02.21. 10:30:58

Én nem mondtam 1 szóval se hogy most nekem kell T.R. és simán beférne,vmit félreolvastál...Én csak annyit merészeltem állítani hogy Rosicky jó játékos és még jobb lehetne ha vhova eligazolna,ami valószínűleg sztem meg fog történni a nyáron!

C.
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.02.21. 10:28:15

redlions, ezt meg se hallottam.
És különben sem Deco lenne Rosicky Cseréje, épp fordítva. Ha nem tűnt volna fel Rosicky sokkal jobban sszűr, mint Deco és sokkal kreatívabb is nála. Mellesleg jobban lő és jobban cselez. Az egyedüli rossz tulajdonsága, hogy nem nálunk játszik, mint már korább említettem.

Lezárt