Seria A / Coppa Italia
-
- Llegenda del Barça
sztem mostmár egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a döntéshozók, h eltusolják a dolgokat. asszem rajtuk röhögne egész európa.
de milyen érdekes, h borult a nagytudású silvio berlusconi, és egyből dőlnek a maffiás bugik is.
a bajnokság egyébként a jelen állás szerint október környékén kezdődhet, bár erről semmi biztosat nem lehet még mondani.
de milyen érdekes, h borult a nagytudású silvio berlusconi, és egyből dőlnek a maffiás bugik is.
a bajnokság egyébként a jelen állás szerint október környékén kezdődhet, bár erről semmi biztosat nem lehet még mondani.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Még tovább dagad a botrány!Már (volt)miniszterek is gyanúba keveredtek!
Melletük jó néhány ismert játékos is fogadott a meccsekre,ja és Moggi részleges beísmerő vallomást tett!Így már csak kizárják a Juvét,és a többieket,de ha a Milan bűnös,akkor min.pontlevonással kell büntetni!!!!!!!!!!!!! 

-
- Eurobarca Staff
szerintem meg éppen hogy nem!!!tavaly a Genoát 1
gyanús meccs miatt sorolták vissza az A-ból a C1-be a Juvénak már most van 6
ráadásul egy idei (juve - siena) eddig én sem hittem volna de most már úgy érzem ebből hatalmas büntetések lesznek de ha mégsem akkor tévedtem. azt meg hogy ez a sport blikkje igen csak erősnek érzem nagyon is

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
nso-n is fenn van gondolom,másfelől az ns a "sport blikkje",és szépen el kellett adni a mai számot is, tudjuk mi történik a Juve körül,de ez így már nagyon szines volt...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Eurobarca Staff
Megvettem a mai Nemzetit abban annyi van: a juvét kizárhatják csakúgy mint a fiorentinát és a Laziót a Milant pedig pontlevonással fogják súlytani. na már most ha ez így lesz akkor valószínűleg Inter Roma Palermo Chievo(bl) Milan Livorno Empoli sorren állna elő a Milan azért ilyen hátul mivel ha pontlevonás lesz az azért,mert a "büntetésnek valós hátrányt kell okoznia" azaz ha mondjuk 2v3v4 lenne akkor mehetne közvetve és közvetlenül a Bl-be és azért valljuk be nem nagy annak a valószínűsége,hogy egy Milan szintű csapat ne jusson túl a selejtezőkön ha juvét kizárják, akkor Inter lesz az idei bajnok viszont tavalyról senki sem kapja meg(erre már volt példa 1927-ben akkor egy bizonyos Torino nevű csapatról derült ki utólag hogy bundáztak és így nem tarthatták meg az aranyat.és mivel bonyolult az űgy úgy néz ki már most,hogy csúszni fog a jövő évi bajnokság kezdése mivel "addig a sport-igazságszolgáltatás összes fázisán végig kellene futnia az ügynek.kicsi az esély, hogy ez megtörténjék".érdekes ügy és a nemzeti elég részletesen ír róla akit érdekel talán még talál valahol egy két példányt
-
- Llegenda del Barça
hallottam.Boixos írta: egyébként annyira komoly a dolog, h akkorát buktak a tőzsdén a juve papírjai, h abbahagyták a forgalmazást.

tizedére csökkent az értékük.
1 Euro-t adtak a részvényekért délután.
kb annyiba kerül, mint egy tekercs wc papír.
Hát ha máshogy nem jön össze... de legalább ők nem..Boixos írta:...
a lúzer inter meg örülhet a bajnokságának, ha már lassan húsz év alatt nem sikerült másképp összehozni a bugit.![]()

-
- Llegenda del Barça
a púposokat 2-4 osztállyal sorolhatják lejjebb, de még a fio és a lazyo is csúszhat. a milannak tényleg csak pontlevonás lehet, de abból annyi is összejöhet, h a bl-t bukják.
egyébként annyira komoly a dolog, h akkorát buktak a tőzsdén a juve papírjai, h abbahagyták a forgalmazást. a játékosaik meg azt mondogatják, h annak ellenére is maradni fognak, h ha kiszórják őket a serie a-ból. persze, erre azért kiváncsi lennék, anno a fionál is csak a di livio maradt meg amikor buktak a c1-be.
a lúzer inter meg örülhet a bajnokságának, ha már lassan húsz év alatt nem sikerült másképp összehozni a bugit.

egyébként annyira komoly a dolog, h akkorát buktak a tőzsdén a juve papírjai, h abbahagyták a forgalmazást. a játékosaik meg azt mondogatják, h annak ellenére is maradni fognak, h ha kiszórják őket a serie a-ból. persze, erre azért kiváncsi lennék, anno a fionál is csak a di livio maradt meg amikor buktak a c1-be.
a lúzer inter meg örülhet a bajnokságának, ha már lassan húsz év alatt nem sikerült másképp összehozni a bugit.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Az elmúlt két év bajnoka nem lehetne az Inter,csak az ideié,a tavalyi bajnoki címet nem kapná megy egy csapat se!Egyszer már volt ilyen,hogy utólag töröltek bajnoki címet,ilyenkor senki nem kapja meg!Saviola írta:Az hatalmas lenneSilvanus írta: Az Inter lenne így az elmúlt két év bajnoka...
A Juve visszasorolására egyre nagyobb esély van!
Viszont a Milannál valószínűbb,hogy csak sima pontlevonást kapnak,de még így se indulhatnának jövőre a BL-ben!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Röhögőgörcsöt kapnék az biztosSilvanus írta:Törölhetik a Juve tavalyi, és idei bajnoki címét, és mivel a Milan is érintett a bunda botrányban mindkettő csapatot a másodosztályba taszíthatják jövőre!!!

in to exile
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Márpedig é biztos hogy visszasorolnám őket, ha be van bizonyítva, akkor nincs vita, nincs kivétel, a Milannal megcsinálták már 1x, akkor most is meg kell csinálni a Juvéval.És akkor hozhatnánk 1-2 playát, de nem is az a lényeg, hanem hogy ezt nem lehet büntetlenül hagyni.
-
- Llegenda del Barça
szerintem nem törlik az elmúlt két évet.
és nem is gondolom, hogy visszatolják őket a 3. ligába, pedig megérdmelnék.
milyen jó lenne nézni, ahogy szétszedik apró cafatokra a Juvet és a Milant...
és nem is gondolom, hogy visszatolják őket a 3. ligába, pedig megérdmelnék.
milyen jó lenne nézni, ahogy szétszedik apró cafatokra a Juvet és a Milant...
-
- Director del Fútbol
Srácok! Mai sport címlapja...?
Kemény mi?! Törölhetik a Juve tavalyi, és idei bajnoki címét, és mivel a Milan is érintett a bunda botrányban mindkettő csapatot a másodosztályba taszíthatják jövőre!!! Az Inter lenne így az elmúlt két év bajnoka...
Most kezdem csak igazán felfogni, hogy ez IGAZ IS LEHET, simán megcsinálhatják! Ez nagyon durva, ilyenre szerintem még nem is volt példa... Gondoljatok bele, ha megteszik!? Olyan játékos mozgás lesz ott, hogy az csak na!!! Mi lesz ezzel a két klubbal, Jézusom...
Arról nem beszélve, hogy ha nem is kapnak semmi büntit, akkor is ezek után ki akar odamenni?!...

Most kezdem csak igazán felfogni, hogy ez IGAZ IS LEHET, simán megcsinálhatják! Ez nagyon durva, ilyenre szerintem még nem is volt példa... Gondoljatok bele, ha megteszik!? Olyan játékos mozgás lesz ott, hogy az csak na!!! Mi lesz ezzel a két klubbal, Jézusom...
Arról nem beszélve, hogy ha nem is kapnak semmi büntit, akkor is ezek után ki akar odamenni?!...

"Més Cuen un Club"
-
- Eurobarca Staff
igaz hogy nem láttam a meccset de ha tizi volt ha nem SEMMI jelentősége nem volt sem egyik sem pedig másik csapat részére
-
Az egyik,a másik az nem + a Rómának nem adott meg egyet.Rivaldinho írta:mér sztem az nagyon 11esvoltLos Banditos írta:Milan Roma 2-1Csak gratulálhatni lehet a bírónak!
Ekkora idiótát
![]()
in to exile
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
mér sztem az [auto_cenzúra] 11esvoltLos Banditos írta:Milan Roma 2-1Csak gratulálhatni lehet a bírónak!
Ekkora idiótát
![]()
-
Milan Roma 2-1
Csak gratulálhatni lehet a bírónak!
Ekkora idiótát
A Juve meg 2-0-ra nyert ezzel megvan a 29. elsőségük a bajnokságban.

A Juve meg 2-0-ra nyert ezzel megvan a 29. elsőségük a bajnokságban.
in to exile