Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hallottam.Boixos írta: egyébként annyira komoly a dolog, h akkorát buktak a tőzsdén a juve papírjai, h abbahagyták a forgalmazást.
Hát ha máshogy nem jön össze... de legalább ők nem..Boixos írta:...
a lúzer inter meg örülhet a bajnokságának, ha már lassan húsz év alatt nem sikerült másképp összehozni a bugit.![]()
Az elmúlt két év bajnoka nem lehetne az Inter,csak az ideié,a tavalyi bajnoki címet nem kapná megy egy csapat se!Egyszer már volt ilyen,hogy utólag töröltek bajnoki címet,ilyenkor senki nem kapja meg!Saviola írta:Az hatalmas lenneSilvanus írta: Az Inter lenne így az elmúlt két év bajnoka...
Röhögőgörcsöt kapnék az biztosSilvanus írta:Törölhetik a Juve tavalyi, és idei bajnoki címét, és mivel a Milan is érintett a bunda botrányban mindkettő csapatot a másodosztályba taszíthatják jövőre!!!
Az egyik,a másik az nem + a Rómának nem adott meg egyet.Rivaldinho írta:mér sztem az nagyon 11esvoltLos Banditos írta:Milan Roma 2-1Csak gratulálhatni lehet a bírónak!
Ekkora idiótát
![]()
mér sztem az [auto_cenzúra] 11esvoltLos Banditos írta:Milan Roma 2-1Csak gratulálhatni lehet a bírónak!
Ekkora idiótát
![]()