Deco #2
- Deus
- Boixos Nois
"A Barcánál számos dolog történhet, de a klub örök, s ha én elmegyek, nem dől össze a világ."
Respect Deco! Sajnálom h elmegy, de ennek így kell lennie. A foci ilyen és kész. Mindig is bírtam Deco -t, illetve most is bírom.
Ég veled Deco, köszönöm a 4 éves szolgálatod! Remélem más klubban örömöt lelsz majd!
Respect Deco! Sajnálom h elmegy, de ennek így kell lennie. A foci ilyen és kész. Mindig is bírtam Deco -t, illetve most is bírom.
Ég veled Deco, köszönöm a 4 éves szolgálatod! Remélem más klubban örömöt lelsz majd!

- miihii
- KHAL
Én spec nem naon kedveltem sosem,de ettől függetlenül nagy szerepe volt a sikereinkben,ezért hála néki!És további jó játékot,akárhova is megy.Azért ezzel a "madridista én nem leszek" szöveggel belopta magát a szívembe,így a végén 

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
Megdöbbentett a hír, pedig lehetett sejteni. Őt ésszerűségből is el lehet küldeni, mégiscsak lassan 31 éves. De attól még nagyon sajnálom, nem rajongtam érte, amikor jött, de aztán eléggé megkedveltem. Köszönjük, h anno nem a cselszkit választottad, további sok sikert...
Én egyelőre csak a werderes Diegót tudom elképzelni a helyén.
Én egyelőre csak a werderes Diegót tudom elképzelni a helyén.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy távozik, nagy kedvencem volt! Viszont igazi sportember, eszébe sem jutott a Real. Arról kár vitatkozni meg kellett volna-e tartani. Ezt majd akkor látjuk igazán, ha az utódját hozzá tudjuk majd mérni teljesítményben.
Sok sikert Deco!!!
Sok sikert Deco!!!
Szerintem azért köszönjuk meg Deconak ezt a 4 évet....a Bl címbe szerintem nagy szerepe volt...,de ha ez így alakult bele kell törödni.....a játékosok jönnek-mennek,de 1 Biztos a BARCA ÖRÖK!!!
A korszakváltás erről szól!!!Mit hitettek hogy majd edmilson meg ezquero meg gudi megy csak???Akkor maradna ugyanez a csapat!!!Deco az első vezér áldozat!!!És még nagyon érik Eto'o távozása is!!!Dinhot nap mind nap szóba hozzák valamelyik klubbal!!!!
A csapatszétverésben Deco is élen volt (mégha te nem is ebben az értelemben írtad).Rivaldo11 írta:Gratula mindenkinek, aki szétveri a csapatot. Decora nem tartunk igényt...na ja. Majd jön Lampard azt pótolja...vicc.
Meg kellett volna tartani.
Viszlát Deco, kösz mindent.
Korszakváltás van, kellenek a vezéráldozatok. Sztem fel kell pörgetni a keretet.
Valamelyest off: Egyébként nekem személyszerint teljesen mindegy, hogy kit küldenek el. Persze sokan vannak a jelenlegi keretben, akikért fájna a szívem, de a vezetőség biztos vmi koncepció alapján csinálja amit csinál. Tehát ha nem esik éppen jól, akkor is elfogadom, és majd ha esetleg kiderül, hogy rosszul döntöttek, akkor véleményezem a dolgot. Addig viszont nem égetem magam azzal, hogy még esélyük sincs bizonyítani, én már lehordom őket minden féle szr, hozzá nem értő embernek.
Majd Kaka potólja!!!
Deco megtett mindent 3szép trófeát nyert nekünk!!!
Most már mehet!!!
Deco megtett mindent 3szép trófeát nyert nekünk!!!
Most már mehet!!!
- the Legend
- Barça B
maxilopez írta:deco senemvolt jó se nem volt szép mostmár mehet is ennyi elégvolt jöhet l. gonzalez az utód aki már most klasszisokkal job nála
ez azé erös kijelentés volt már ne haragudj méghogy klaszisokkal jobb

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Gratula mindenkinek, aki szétveri a csapatot. Decora nem tartunk igényt...na ja. Majd jön Lampard azt pótolja...vicc.

Rivaldo-A Legnagyobb.
deco senemvolt jó se nem volt szép mostmár mehet is ennyi elégvolt jöhet l. gonzalez az utód aki már most klasszisokkal job nála
-
- Entrenador del Barça
Hát igen Deco. Én is csak ezt tudom mondani hogy sjanálom nekem is nagy kedvencem volt és hát őt vki vagy szereti vagy nem. Vannak akiknek nem tetszett a stílusa de azért sztem ők is elismerik hogy a világ legjobbjai közt volt. Reméljük hogy még az is lesz és szép befejező évei lesznek, de remélem nem olaszországban. Viszlát DECO!
Köszönünk mindent Deco! További sikeres éveket!

- FCBarca88
- Capitá del Barça
DECO-20!!! Köszönünk mindent!a Barca a szerelmem és Te a kedvencem:) soksikert akárhol is folytatod:)
egy kis Deco válogatás:
http://www.youtube.com/watch?v=9NFsIWf3XlE
egy kis Deco válogatás:
http://www.youtube.com/watch?v=9NFsIWf3XlE
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Szépen lassan szétszéled a Második Dream Team, ez talán így van jól.
Megvan a következő csapat Ronaldinhoja, Messi személyében, lehet mindent onnan kezdeni mint akkor, remélhetőleg hasonló eredménnyel. Ámen.
Megvan a következő csapat Ronaldinhoja, Messi személyében, lehet mindent onnan kezdeni mint akkor, remélhetőleg hasonló eredménnyel. Ámen.
Nem hiszem el...
Deco volt az egyik kedvencem...
Köszönöm Deco az elmúlt éveket!

Sempre Barca!
szerintem akkor kapna ő is egy disznófejetCapon írta:Ja ja, szipatikus volt a Realos rész, de mintha már hallottam volna valakitöl nem is olyan régen. Aztán...

-
- Jugador d'estrella
Én pont amiatt kedveltem Deco-t,amiért mások általába utálták...a stílusa miatt.Kellett egy ilyen temperamentumos sztár,mint amilyen Ő volt.Mindenkképp csak a jó pillanataira fogok emlékezni,csak azt sajnálom hogy az utoló hazai bajnokiján nem tudott méltóképp elbúcsúzni.Ennyit igazán megérdemelt volna a közönségtől azok után, amit a csapatért tett.Kár, hogy a kint lévő publikumnak csak rövid távú memóriája van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dos Santos 2008.05.15. 20:40:02-kor.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
- albicelesteX
- A Vadász
Ezzel nagyon egyet tudok érteni!!!Sokszor szidt(uk)am néhány játékost de azért a búcsú pillanat elég nehéz akármelyiktől is aki tényleg szárnyalt ezzel az Aranycsapattal!mert ez az volt!!!Köszönöm Deco!!!Sok sikert!Mindig szép emlékekkel gondolok vissza rád!!!Adios Amigo!!!ozsimiki írta:Sajnálom,hogy elmegy,és köszönök neki mindent! Tavalyi év nem róla szólt már,ahogy szinte senkiről sem,idén sérült volt elég sokat,pedig ősszel ismét jól nyomta. KÖSZÖNJÜK DECO!![]()
U.i.: azért elég fájó ez az időszak,korszakos zsenik,és Barca sztárok hagynak minket el,akiknek vmennyire egybefort a neve a BARCÁéval,és mind megszerettük őket...

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Viszlát Deco! Adios!
Mindig is a kedvenceim közzé tartozott, de tudni kell váltani...Köszönünk neked mindent!
Mindig is a kedvenceim közzé tartozott, de tudni kell váltani...Köszönünk neked mindent!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- van Bommel
- Capitá del Barça
Nekem túl flegma volt mindig. De csak felsőfokon tudok én is róla beszélni. Köszönönünk mindent!!!
- barca0417
- Entrenador del Barça
szerintem a Juvéba kéne mennie, mert ott keresnek egy középpályást Sissoko mellé a kezdőbe. és ott elkellenének a jó passzai
(meg a juve a második kedvencem
) De az Interbe is beleillene.
(meg a juve a második kedvencem

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
köszönjük deccooo.!!
olaszba folytasd!!!
(bár jobban sajnáltam bellettit)
na ez végre már tuti végre valami biztos az átigazolásoknál..
majd ha ronaldinho tesz egy ilyen nyilatkozatot akkor rábolintok de adddig semmi,
olaszba folytasd!!!
(bár jobban sajnáltam bellettit)
na ez végre már tuti végre valami biztos az átigazolásoknál..
majd ha ronaldinho tesz egy ilyen nyilatkozatot akkor rábolintok de adddig semmi,
- Capon
- Llegenda del Barça
Ja ja, szipatikus volt a Realos rész, de mintha már hallottam volna valakitöl nem is olyan régen. Aztán...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi