Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, erre is emlékszem. Bár, ebben - azon a meccsen sem - nem volt igaza Hajdú B.-nek, Oleguerrel kapcsolatban, igen.Ronaldinho&Barca írta:Tamás: Még BL idézethet hozzálehet tenni hogy "Valdes után Oleguer a 2. leggyengébb része a csapatnak" ha nemis pontos de én emlékszem egy ilyen idézetre és van benne valami szerintem...
Ebben az évben az olasznak se nagyon sikerült összehoznia egy-két épkézláb beadást, pedig Messi távollétében többször megjátszották. A védekezést megoldotta, erre Oli is képes volt idén amikor játszott.Varga Tamás írta:Azért, Zambrottával egy szinten emlegetni Oleguert költői túlzás, vagy értékítéletbeli hiba. Oleguer sosem játszott olyan szinten a Barcelonában, mint azt tette az olasz. És én még sem a vezetőktől, sem Zambrottától nem hallottam, hogy kifejezte volna távozási szándékát. Oleguer messze van a Barcelona szintjétől, én nagyon boldog lennék, ha elmenne.![]()
![]()
akkor nem ugyanazt a Zambrottát láttuk.Míg Zambrotta kioszt pár gólpasszt és a játéka véleményem szerint össze se lehet hasonlítani a kis lámáéval.
Megint túloztok, cö cö...Ronaldinho&Barca írta: Voltpár jó meccse, de amit csinál azt énis megtudnám csinálni ilyen szinten ez kevés..
Zene füleimnek .Az idei szezonban jelentősen visszaestek Oleguer Presas lehetőségei a játékra, s ha ez így folytatódik a továbbiakban is, könnyen elképzelhető, hogy a katalán hátvéd veszi a sátorfáját a Camp Nouból. „Sem a klubnak, sem nekem nem áll érdekemben, hogy úgy maradjak a csapat játékosa, hogy nem játszom" - magyarázta a védő a szerdai sajtótájékoztatóján, aki iránt állítólag a Lazio is érdeklődik Olaszországból. Oleguer ezen kívül hangsúlyozta, hogy ebben a kérdésben nem csak ő fog dönteni, hanem közösen határoznák meg a jövőt a klubbal karöltve.
Igen, ez tipikusan a költői kérdés ellentettje.kapitány írta:az a nagy kérdés, hogy miért volt itt eddig????
Ezen én is, és ráadásúl 2 csapat is! És az egyik a tavalyi 3. Lazio! Most rosszul szerepelnek, de alapjában véve jó kiscsapat. Én tuti nem vinném el Oleguer-t a helyükben! A Wolsburg-ba meg jól be tudna illeszkedni, tekintettel, hogy bármilyen rossz is Barcelónában, ott alapból jobb lenne bármelyik védőnél!Replay írta:én még mindig azon szarok be, hogy van olyan csapat, akinek kell Presas.
Pedig idén voltak jo meccsei, év elején. Meg sajnos nélküle sem lettünk jobbak.Ilúvatar írta:inkább évente 1x...dodes írta:Nem háborodok fel.
Csak legalább 1 hónapban 1-szer lépjen pályára aztán semmi gond.
Tisztelem Oleguert a hazszeretetéért és tény,h neki megtiszteltetés itt játszani,de ez azért túlzás.Van annyira becsületes és szereti annyira a barcát,h a csapat érdekeit szem előtt tartva ő sem akar ilyen áron a kezdőbe kerülni,hiszen tudja,h rosszabb játékos mint Zambrotta.dodes írta:én olegeurt jobban szeretem mint zambrottát
ö legalább nem akar elmenni!!!!!
é n inkább oleguert jobban szeretené ma kezdöbe látni, mint zambrottát
úristen... van fogalmad arról, hogy mi a foci lényege? sztem inkább ne a focit nézzél, hanem pókémont...dodes írta:én olegeurt jobban szeretem mint zambrottát
ő legalább nem akar elmenni!!!!!
én inkább oleguert jobban szeretené ma kezdöbe látni, mint zambrottát