Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilúvatar írta:DETTÓ!!!gekkodan írta:Ezeket a képeket nézve, azért kicsit sajnálom a csávót. Nagyon régen elzavartam volna, csak búcsúzáskor előjönnek a szép emlékek és az ember egy idő után csak a jóra emlékszik majd. Számomra felejthetetlen marad a Chelsea kiejtése és a BL-győzelem. Életem legszebb sportélményei között voltak. És ebben Rijkaardnak óriási szerepe volt. Sajnálom, hogy a végére kifulladt és így kell elköszönnünk, szebb lett volna 5 év mulva még 4 címmel a zsebünkben és a csúcson.
De sajnos az utóbbi 2 év miatt nem volt más lehetőség, távoznia kell. Sok sikert neki!
valahogy mégis megsajnáltam, ahogy néztem a videókat... meglepett...
DETTÓ!!!gekkodan írta:Ezeket a képeket nézve, azért kicsit sajnálom a csávót. Nagyon régen elzavartam volna, csak búcsúzáskor előjönnek a szép emlékek és az ember egy idő után csak a jóra emlékszik majd. Számomra felejthetetlen marad a Chelsea kiejtése és a BL-győzelem. Életem legszebb sportélményei között voltak. És ebben Rijkaardnak óriási szerepe volt. Sajnálom, hogy a végére kifulladt és így kell elköszönnünk, szebb lett volna 5 év mulva még 4 címmel a zsebünkben és a csúcson.
De sajnos az utóbbi 2 év miatt nem volt más lehetőség, távoznia kell. Sok sikert neki!
ezek szerint még mindig érdekli azért a barca. sajnálom hogy elment, ráadásul most a chelsea másodedzőjeReplay írta:Ten Cate a Sky Sports-nak adott interjújában nagyon dühös volt a játékosokra a Clásico-n és szánalmasnak nevezte a teljesitményüket.
Szerinte a játékosoknak túl nagy az egója, hiányzik a vágy a jó játékra.
Ezért kell egy nagyot takarítani nyáron. Az edző az első lépés, de itt komoly átalakítás kell a keretben is.Replay írta:Ten Cate a Sky Sports-nak adott interjújában nagyon dühös volt a játékosokra a Clásico-n és szánalmasnak nevezte a teljesitményüket.
Szerinte a játékosoknak túl nagy az egója, hiányzik a vágy a jó játékra.
pontosabban, összesen 21 pontot hoztunk a madridon....az első évében volt olyan időszaka a bajnokságnak, h 21 pont volt köztünk és a madrid között...
szerintem nem fognak kapkodni érte! és ilyen sikereket amit nálunk elért egy jo darabig nem is fog elérni senkivel...(jo kor volt jo helyenlionelmessi19 írta:Szerintem rengeteg klub örömmel fogadná, és nem lepődnék meg azon ha egy nagy klub élén kötne ki.Adam04 írta:Valyon melyik csapatnál kap új állást szerintetek?
Slither írta:Lol. A fórumos csajok többsége megköszörnte Frank munkáját, a többiek meg csak örülnek hogy végre elmegy.
Szerintem rengeteg klub örömmel fogadná, és nem lepődnék meg azon ha egy nagy klub élén kötne ki.Adam04 írta:Valyon melyik csapatnál kap új állást szerintetek?