Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, persze erre nem lehet alapozni nyilván, de meg kell próbálni, hátha... Ha meg valaki menni akar, akkor meg kell kérni az árát és mást hozni a helyére. Ha mondjuk Benzemát, Nasrit hozzuk ide, akiknek a tojáshéj rajta van még a fenekükön, akkor azok max 4-5 év és lépnek jó eséllyel, de kivételek mindig van, ahogy te is mondtad.visca el barca írta:persze, persze kivétel mindig is volt, van és lesz is. de erre nem lehet építeni hogy van 4 db 20 éves szupertehetségünk, aztán ők 10 évig fogják ontani a gólokat barca mezme (pedig szép lenne:D)Csak a Barca! írta:Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.
én többnyire a realitás talaján maradok, s így mondom azt, hogy akármennyire fáj, messi és bojan sem valószínű, hogy a barcából fognak visszavonulni...
Jól beszélsz,.....en is utálom a Reált de Villa-ra nem gondolom hogy szükség lennebarcalonapeti írta:benzemát a barcába és alvest keitát meg villát mielöt nem késö mert elhálászák ellölünk barcás vagyok és nem szégyen utálni fogom a reált amig csak élek
Már megint okos emberek a fórumon. Nem baj vitassuk meg, h ki a szánalmas, mert szerintem- és erről szól a hsz-a Barca tökölése miatt nem tud versenyre kelni, a Reaál-Inter-Cselszkíj stb.-velmusti írta:en a szanalmast arra ertettem h az aki ezt leirta meg komolyan is gondolta... En ien hueseget sose alitanek! (tudom en is canna potlasara wettek!)
persze, persze kivétel mindig is volt, van és lesz is. de erre nem lehet építeni hogy van 4 db 20 éves szupertehetségünk, aztán ők 10 évig fogják ontani a gólokat barca mezme (pedig szép lenne:D)Csak a Barca! írta:Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.
Mondj egy olyan játékost, akit azért vettünk meg, hogy ne a barcába játszon!!!A Real csak erre gyur... csak oan jatekosokat wesz akik nekik nem is kellene csak azert weszik meg h megwegyek a barca elol.. =)) szanalmas!
A Real csak erre gyur... csak oan jatekosokat wesz akik nekik nem is kellene csak azert weszik meg h megwegyek a barca elol.. =)) szanalmas!Real meg azt a taktikát alkalmazza, h direkt megveszi a Barca elől a számára nem annyira, de a Barci számára perspektívikus játékosokat.
Jajjdeszívesen látnám Cech-t a Barca kapujában. nopersze nem 50 miskáértTitinho írta:Na akkor nézzük a legfrissebb híreket, pletykákat:
El MundoDeportivo
A másik spanyol lap szerint a Chelsea-től nyáron sorra távozhatnak a sztárjátékosok. Közöttük van: Petr Cech, Ricardo Carvalho, Michael Essien, Frank Lampard, Didier Drogba.
Ők azok akik távozhatnak, de konkrétan nem merült fel egyik neve sem a Barcával kapcsolatban, csak megemlítik, hogy a Barca is figyelni fogja az eseményeket a Chelsea körül. Egyébként Cech szívesen jönne, csak eszméletlen drága lenne. Abramovics 48 millió €-ban állapította meg az árát.
Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.visca el barca írta:te is tudod, jól, hogy ha megveszünk egy 20 éves szupertehetséget, azt 30 éves koráig lehetetlen itt tartatni. A saját nevelést talán (Puyol, VV, Xavi, Iniesta), de a többit sztem lehetetlen..LG írta:Nem akartam Etoo topicját tovább offolni...
szerintem meg az, hogy Nálad Touré és Eto'o padozikRio Buscape írta:Szánalmas amit a Barca művel mostanság...
Rio Buscape írta: Kezdő:
Kapus: Valdes
Védők: Alves, Puyol, Milito, Abidal
Középpálya: Keita, Iniesta, Lucho
Csatárok: Messi, Villa, Silva
Etoo-t rotációba játszatná Villával, mindketten tudnak a szélen is játszani, akár a bal akár a jobb szélen is...
CSerék: Jorquera, Piqué, Coloccini, Xavi, Touré, Sylvinho, Etoo, Bojan,
Ha Etoo mégis elmenne, amit naon nem szeretnék, akkor Villa mellé szívesen látnám Palacio-t
te is tudod, jól, hogy ha megveszünk egy 20 éves szupertehetséget, azt 30 éves koráig lehetetlen itt tartatni. A saját nevelést talán (Puyol, VV, Xavi, Iniesta), de a többit sztem lehetetlen..LG írta:Nem akartam Etoo topicját tovább offolni...