Gabriel Milito
Végre felépült. Így legalább nem kell Csiga szenvedését néznem, néznünk...Elpazaroltunk 25 millát rá, mikor van egy ilyen remek védőnk is, mint Milito. Bár ezt még nem tudhatták szezon elején, de várható volt.
Tegnap a klasszikus...ma ez a remek hír...nagyon örülök hogy ez a remek játékos visszatér a csapatunkba, szerintem nagyon jó védőt kap a csapat.Le a kalappal milito előtt, hogy nem adta fel a harcot, és küzdött napról napra azért hogy ismét a világ élvonalába tartozzon.Remélem nem telik bele kis idő, és újra jó formába lendül...és le a kalappal a barcelona előtt, hogy midnenben segítették és támogatták a gyógyulását...Szép volt fiúk:)...isten hozott újra Gabi...

Visca el Barça! Visca Catalunya!
- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Úgy számoltam, hogy akkor lesz május végefelé a döntő, ha mindig odavágó, két hét múlva visszavágó, majd három hét múlva a következő meccs, két hét múlva annak a visszavágója, stb. Ha így megy, akkor május 25-én lesz a döntő, ami reális, igaz, 3 nappal a BL-döntő után, tehát ha a Barça (reméljük) mindkettőben érdekelt lesz, lehet, hogy áthelyezik majd egy héttel későbbre.Leomessi14 írta:10Messi4ever írta:OFF:Nem tudja valaki,hogy mikor es kivel jatszunk a kupaban?(Vagy mikor lesz a huzas,ha lesz)
ON
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
-
- Entrenador del Barça
ha tenyleg teljesen egeszseges akkor mar a Xerez ellen is lehet adni neki 10-15 percet ha ugy all ma meccs,vagy legkesobb a Spanyol Kupaban!10Messi4ever írta:Egészségesnek nyilvánították az orvosok! Nagyon jó hír, most már Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij és Milito is bevethető! Így tíz tengelyvariáció hozható létre.![]()
Üdv ismét, Gaby!

OFF:Nem tudja valaki,hogy mikor es kivel jatszunk a kupaban?(Vagy mikor lesz a huzas,ha lesz)

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Entrenador del Barça
bizony-bizony! ez egy nagyon jó hír. minden napra jut egy jó hír. tegnapra is10Messi4ever írta:Egészségesnek nyilvánították az orvosok! Nagyon jó hír, most már Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij és Milito is bevethető! Így tíz tengelyvariáció hozható létre.![]()
Üdv ismét, Gaby!

szeretném újra Gabit a régi formájában látni!!
- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Egészségesnek nyilvánították az orvosok! Nagyon jó hír, most már Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij és Milito is bevethető! Így tíz tengelyvariáció hozható létre.
Üdv ismét, Gaby!

Üdv ismét, Gaby!

J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
- noname
- Llegenda del Barça
Nagyon remélem h nem kezd el újra vacakolni a térde. Remek védő volt, most nincsenek nagy reményeim. Kiszámíthatatlan a dolog. Lehet h teljesen tönkremegy(mint annak idején a sorozatos sérüléseitől Edmilson), de az is lehet h magas szinten visszatér mint Xavi. Némileg azért reménykedem, mert pl Xavinak se a sebessége volt a legnagyobb erénye, ezért nem is tett neki annyira be a sérülés. Szükség lenne egy jó Militóra, mert egyelőre Csiga nem találja a helyét(bár sztem idővel megfogja), Marquez pedig messze a legrosszabb játékosunk ebben a szezonban.
A Fifa egy szégyen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Épp itt az ideje,h szegény srác teljes értékű legyen megint. Barcelonai karrierje nem a legszerencsésebb, azért bízok benne,h a sok kihagyás ellenére magas szinten tud játszani,és ezzel felejtetni saját maga számára a rengeteg kihagyást.
Ami lelkileg azért be tud tenni.
Ami lelkileg azért be tud tenni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Capon
- Llegenda del Barça
Na végre!
Én sem akarok jósolgatni de 1 év kihagyás azért nem múlik el nyom nélkül. Remélem hamar belerázódik és fel tudja venni a ritmust, bár ez nagyon nehéz lesz. Biztos rendkívül boldog lesz ha pályára léphet és ez erőt fog adni neki a továbbiakban. Éppen ezért amint tud be kéne rakni ha csak 5 percre is. Biztos sokat segítene neki lelkileg.
Én sem akarok jósolgatni de 1 év kihagyás azért nem múlik el nyom nélkül. Remélem hamar belerázódik és fel tudja venni a ritmust, bár ez nagyon nehéz lesz. Biztos rendkívül boldog lesz ha pályára léphet és ez erőt fog adni neki a továbbiakban. Éppen ezért amint tud be kéne rakni ha csak 5 percre is. Biztos sokat segítene neki lelkileg.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Végre!!! Ennek nagyon-nagyon örülök!!!
Gyerekek! Szerintem a legbölcsebb most az lenne, ha nem jósolgatnánk, hanem csak a legjobbakat remélnénk. Szorítsunk Neki, hogy vissza tudjon normálisan illeszkedni!! Hajrá Milito!!!
Gyerekek! Szerintem a legbölcsebb most az lenne, ha nem jósolgatnánk, hanem csak a legjobbakat remélnénk. Szorítsunk Neki, hogy vissza tudjon normálisan illeszkedni!! Hajrá Milito!!!
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi 
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi

„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Végre valahára! Nagyon jó érzés látni megint Barca mezben, nagyon örülök a visszatérésének!Titinho írta:Hát visszatért Milito is végre:
Komolyan mondom, hogy szokatlan rajta Barca mezt látni.569 napja nem láttam rajta mezt, eddig mindig utcai vagy edzés cuccba láttam. A tavalyi mez pl. rajta se volt.
Jó, hogy visszatért, de én sokakkal ellentétben már nem jósolok neki túl fényes jövőt. Cserejátékosnak talán jó lesz, de az alapkezdőbe én nem hiszem, hogy bekerül. Pl. egy MU ellen nem egy Milito-Piqué párossal fogunk felállni.De ez csak az én véleményem.
Üdv Gaby ismét a csapatban!
Hajrá Gabi! Remélem gyorsan formába lendül és "el is felejti" ezt a szörnyű tizensok hónapot!
- Titinho
- Director del Fútbol
Hát visszatért Milito is végre:

Komolyan mondom, hogy szokatlan rajta Barca mezt látni.
569 napja nem láttam rajta mezt, eddig mindig utcai vagy edzés cuccba láttam. A tavalyi mez pl. rajta se volt.
Jó, hogy visszatért, de én sokakkal ellentétben már nem jósolok neki túl fényes jövőt. Cserejátékosnak talán jó lesz, de az alapkezdőbe én nem hiszem, hogy bekerül. Pl. egy MU ellen nem egy Milito-Piqué párossal fogunk felállni.
De ez csak az én véleményem.

Komolyan mondom, hogy szokatlan rajta Barca mezt látni.

Jó, hogy visszatért, de én sokakkal ellentétben már nem jósolok neki túl fényes jövőt. Cserejátékosnak talán jó lesz, de az alapkezdőbe én nem hiszem, hogy bekerül. Pl. egy MU ellen nem egy Milito-Piqué párossal fogunk felállni.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Nem kötekedés, de ha valakivel, hát Piquével focizott. Egy egész idényt elvileg a Zaragozában. Szóval ismerik egymást rendesen, az biztos.Bányász írta:Piquével ugye még nem is focizott együtt...szóval ha lesz alkalma újra összeszokni a társakkal akkor én azt mondom,h fog Ő még a sérülése előtti szinten focizni.
Ettől függetlenül egyetértek, focizhat még magas szinten. Jó védőnek tartom, remélem most már felépül végre, mert nagy szükség lehet rá tényleg. Főleg ha Marquez nem jön formába, és Csiga meg marad ilyen, amilyen...

Azt valaki nem tudja, hogy regisztrálva van-é a BL-ra? Vagy majd télen, ha tényleg felépül?
Jogos...a Zaragozás korszakukat el is felejtettem...
B.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Elfelejteni biztosan nem felejtett el.
Sztem ez az egész fejben dől el.Fizikálisan meg a tudását tekintve semmi baj nem lehet vele.Csak szerintem 19 hónap után előfordulhat egy olyan,h jajj csak neh megint megsérüljek stb stb.Esetleg így kb tudat alatt figyel,h hogyan lép oda meg ilyesmik...ez talán visszavetheti.(ez a tudat alatt figyel kifejezés érdekes de nem találom a megfelelő szavakat... )
Azt mondom idő kérdése az egész.Piquével ugye még nem is focizott együtt...szóval ha lesz alkalma újra összeszokni a társakkal akkor én azt mondom,h fog Ő még a sérülése előtti szinten focizni.
Sztem ez az egész fejben dől el.Fizikálisan meg a tudását tekintve semmi baj nem lehet vele.Csak szerintem 19 hónap után előfordulhat egy olyan,h jajj csak neh megint megsérüljek stb stb.Esetleg így kb tudat alatt figyel,h hogyan lép oda meg ilyesmik...ez talán visszavetheti.(ez a tudat alatt figyel kifejezés érdekes de nem találom a megfelelő szavakat... )
Azt mondom idő kérdése az egész.Piquével ugye még nem is focizott együtt...szóval ha lesz alkalma újra összeszokni a társakkal akkor én azt mondom,h fog Ő még a sérülése előtti szinten focizni.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Sok sikert neki, én tiszta szívből drukkolok, mert nagyon jó védőnek tartom továbbra, is. Némi reményre ad okot vele kapcsolatban számomra, hogy Alessandro Nesta is bombaformában van a Milanban, holott ő is hagyott ki eleget.
Egyáltalán nem tartom eldöntött ténynek, hogy valaki csak azért felejtsen el futballozni, mert 19 hónapot kihagyott, vagy mert baj volt a térdével. Ronaldo sem felejtett el focizni.. Igaz, hogy 1998 óta gyakorlatilag 1-2 évente kiesik a térde miatt, de nézzük csak meg mit alkotott azóta a Madridban, a 2002-es VB-n és most fél lábbal a nyugdíjban a Corinthians színeiben.
Egyáltalán nem tartom eldöntött ténynek, hogy valaki csak azért felejtsen el futballozni, mert 19 hónapot kihagyott, vagy mert baj volt a térdével. Ronaldo sem felejtett el focizni.. Igaz, hogy 1998 óta gyakorlatilag 1-2 évente kiesik a térde miatt, de nézzük csak meg mit alkotott azóta a Madridban, a 2002-es VB-n és most fél lábbal a nyugdíjban a Corinthians színeiben.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- barca28
- Jugador d'estrella
Hál Istennek valami jel végre , hogy van esély..gyerünk csak így tovább...jó játékos kár lenne értee...

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

-
- Jugador del Barça
Végre jó hírek Gabi felől! Remélem újra a pályán láthatjuk őt nemsokára tétmeccsen is.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Végre látni őt A NAP képében, látni milyen boldog, ez jó jel. Nagyon várom már a visszatérését, mert szinte páratlan ez a hosszú idő, amit sérüléssel/rehabilitációval tölt, mint futballista. Tényleg, van mégegy ilyen játékos szerintetek, aki ennyit hiányzott?

Nah örülök, hogy visszatért Gabi. Hamarosan Pep is számíthat rá remélem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2009.11.18. 14:54:34-kor.
róla lenne érdemesebb beszélni mint hogy a többi védőt(Csigrinszij, Márquez) fikázzák páran...
egyre biztatóbb dolgokat lehet észrevenni; ugyan nem írnak róla semmit csak h még "sérült",
de ha néztek képeket a hivatalos honlapon az edzésekről rendre van róla kép h ott edz már a többiekkel vagy legalábbis ott van a pályán max külön edz (ezt most nem tudtam eldönteni eddig még..).
szóval én nagyon bízok benne és sztem ezzel sokan vannak még így h hamarosan láthatjuk őt újra játszani!!
nem tudom h másoknak milyan következtetésre ad okot ha látja a képeket és ott feltűnik Gabi de nekem nagyon sokat jeletett abból a szempontból h végre már ott van és h van remény...
mindenesetre érdekes szitu lesz az amikor teljesen felépül és akkor hogy fog ennyi középhátvéd megfelelő mennyiségű szerepet kapni, amikor az 5 középhátvédból 4 világklasszisnak nevezhető. persze militonak kelleni fog jó pár meccs mire visszakapja a ritmust és elveszíti a meccshiány okozta dolgokat.
Csigrinszij még nem az igazi, de fiatal és később jó lesz még ő (legalábbis én így gondolom);
Puyol akármennyire is jó védő öregszik mint mindenki más csak nála már látszódik a lassulás nem beszélve h elég sérülékennyé vált az utóbbi pár évben (nálam ő akkor is mindig alapember);
Márquez mostanában eléggé sokat hibázik de sztem ez a sérülés okozta nagy kihagyásnak és a meccshiánynak tudható be. tavaly is nagyon jól játszott az idényben. ja de sajnos ő is elég sérülékeny...
Piqué meg hát eléggé berobbant a csapatba, pedig mikor idekerült sok mindent nem vártam tőle ahhoz képest...
mindenesetre ha mindenki 100% lenne akkor nálam a milito-puyol páros lenne az elsőszámú, de mivel mindig vannak sérültek és sajnos lesznek is ill. a sok meccs miatt is kelleni fog a váltás/rotálás, ezért ez mindig változhat.
viszont hozzá kell itt még tenni h nem biztos h Milito képes lesz még olyan teljesítményre mint régen...
egyre biztatóbb dolgokat lehet észrevenni; ugyan nem írnak róla semmit csak h még "sérült",
de ha néztek képeket a hivatalos honlapon az edzésekről rendre van róla kép h ott edz már a többiekkel vagy legalábbis ott van a pályán max külön edz (ezt most nem tudtam eldönteni eddig még..).
szóval én nagyon bízok benne és sztem ezzel sokan vannak még így h hamarosan láthatjuk őt újra játszani!!
nem tudom h másoknak milyan következtetésre ad okot ha látja a képeket és ott feltűnik Gabi de nekem nagyon sokat jeletett abból a szempontból h végre már ott van és h van remény...
mindenesetre érdekes szitu lesz az amikor teljesen felépül és akkor hogy fog ennyi középhátvéd megfelelő mennyiségű szerepet kapni, amikor az 5 középhátvédból 4 világklasszisnak nevezhető. persze militonak kelleni fog jó pár meccs mire visszakapja a ritmust és elveszíti a meccshiány okozta dolgokat.
Csigrinszij még nem az igazi, de fiatal és később jó lesz még ő (legalábbis én így gondolom);
Puyol akármennyire is jó védő öregszik mint mindenki más csak nála már látszódik a lassulás nem beszélve h elég sérülékennyé vált az utóbbi pár évben (nálam ő akkor is mindig alapember);
Márquez mostanában eléggé sokat hibázik de sztem ez a sérülés okozta nagy kihagyásnak és a meccshiánynak tudható be. tavaly is nagyon jól játszott az idényben. ja de sajnos ő is elég sérülékeny...
Piqué meg hát eléggé berobbant a csapatba, pedig mikor idekerült sok mindent nem vártam tőle ahhoz képest...
mindenesetre ha mindenki 100% lenne akkor nálam a milito-puyol páros lenne az elsőszámú, de mivel mindig vannak sérültek és sajnos lesznek is ill. a sok meccs miatt is kelleni fog a váltás/rotálás, ezért ez mindig változhat.
viszont hozzá kell itt még tenni h nem biztos h Milito képes lesz még olyan teljesítményre mint régen...

Amúgy szerencsétlen Militotól valaki sajnálja a pénzt, hát nem keveset szenvedett és sokat melózott, hogy újra formába lendüljön. Meg amúgy is ez minket mit érdekel, próbáljuk meg kicsit az emberi oldaláról nézni a szitut. Nem hiányzik az a pénz sehonnan.