róla lenne érdemesebb beszélni mint hogy a többi védőt(Csigrinszij, Márquez) fikázzák páran...
egyre biztatóbb dolgokat lehet észrevenni; ugyan nem írnak róla semmit csak h még "sérült",
de ha néztek képeket a hivatalos honlapon az edzésekről rendre van róla kép h ott edz már a többiekkel vagy legalábbis ott van a pályán max külön edz (ezt most nem tudtam eldönteni eddig még..).
szóval én nagyon bízok benne és sztem ezzel sokan vannak még így h hamarosan láthatjuk őt újra játszani!!
nem tudom h másoknak milyan következtetésre ad okot ha látja a képeket és ott feltűnik Gabi de nekem nagyon sokat jeletett abból a szempontból h végre már ott van és h van remény...
mindenesetre érdekes szitu lesz az amikor teljesen felépül és akkor hogy fog ennyi középhátvéd megfelelő mennyiségű szerepet kapni, amikor az 5 középhátvédból 4 világklasszisnak nevezhető. persze militonak kelleni fog jó pár meccs mire visszakapja a ritmust és elveszíti a meccshiány okozta dolgokat.
Csigrinszij még nem az igazi, de fiatal és később jó lesz még ő (legalábbis én így gondolom);
Puyol akármennyire is jó védő öregszik mint mindenki más csak nála már látszódik a lassulás nem beszélve h elég sérülékennyé vált az utóbbi pár évben (nálam ő akkor is mindig alapember);
Márquez mostanában eléggé sokat hibázik de sztem ez a sérülés okozta nagy kihagyásnak és a meccshiánynak tudható be. tavaly is nagyon jól játszott az idényben. ja de sajnos ő is elég sérülékeny...
Piqué meg hát eléggé berobbant a csapatba, pedig mikor idekerült sok mindent nem vártam tőle ahhoz képest...
mindenesetre ha mindenki 100% lenne akkor nálam a milito-puyol páros lenne az elsőszámú, de mivel mindig vannak sérültek és sajnos lesznek is ill. a sok meccs miatt is kelleni fog a váltás/rotálás, ezért ez mindig változhat.
viszont hozzá kell itt még tenni h nem biztos h Milito képes lesz még olyan teljesítményre mint régen...