Gabriel Milito

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
szajko
Director del Fútbol

2009.11.30. 17:00:41

Végre felépült. Így legalább nem kell Csiga szenvedését néznem, néznünk...Elpazaroltunk 25 millát rá, mikor van egy ilyen remek védőnk is, mint Milito. Bár ezt még nem tudhatták szezon elején, de várható volt.
yozsoo
Barça B

2009.11.30. 16:49:33

Tegnap a klasszikus...ma ez a remek hír...nagyon örülök hogy ez a remek játékos visszatér a csapatunkba, szerintem nagyon jó védőt kap a csapat.Le a kalappal milito előtt, hogy nem adta fel a harcot, és küzdött napról napra azért hogy ismét a világ élvonalába tartozzon.Remélem nem telik bele kis idő, és újra jó formába lendül...és le a kalappal a barcelona előtt, hogy midnenben segítették és támogatták a gyógyulását...Szép volt fiúk:)...isten hozott újra Gabi...
Kép
Visca el Barça! Visca Catalunya!
hau30
Capitá del Barça

2009.11.30. 14:04:32

Isten hozott újra a csapatban! :D
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.30. 14:02:43

Leomessi14 írta:
10Messi4ever írta:OFF:Nem tudja valaki,hogy mikor es kivel jatszunk a kupaban?(Vagy mikor lesz a huzas,ha lesz) :P
Úgy számoltam, hogy akkor lesz május végefelé a döntő, ha mindig odavágó, két hét múlva visszavágó, majd három hét múlva a következő meccs, két hét múlva annak a visszavágója, stb. Ha így megy, akkor május 25-én lesz a döntő, ami reális, igaz, 3 nappal a BL-döntő után, tehát ha a Barça (reméljük) mindkettőben érdekelt lesz, lehet, hogy áthelyezik majd egy héttel későbbre.

ON
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.11.30. 13:46:38

10Messi4ever írta:Egészségesnek nyilvánították az orvosok! Nagyon jó hír, most már Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij és Milito is bevethető! Így tíz tengelyvariáció hozható létre. :)

Üdv ismét, Gaby! :D
ha tenyleg teljesen egeszseges akkor mar a Xerez ellen is lehet adni neki 10-15 percet ha ugy all ma meccs,vagy legkesobb a Spanyol Kupaban! :D

OFF:Nem tudja valaki,hogy mikor es kivel jatszunk a kupaban?(Vagy mikor lesz a huzas,ha lesz) :P
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.30. 12:55:29

10Messi4ever írta:Egészségesnek nyilvánították az orvosok! Nagyon jó hír, most már Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij és Milito is bevethető! Így tíz tengelyvariáció hozható létre. :)

bizony-bizony! ez egy nagyon jó hír. minden napra jut egy jó hír. tegnapra is :lol: , meg már is. de3 mára 2 is, mert ha jól emlékszem, akkor Márquez aláírja új szerződését.

szeretném újra Gabit a régi formájában látni!!
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.30. 12:47:07

Egészségesnek nyilvánították az orvosok! Nagyon jó hír, most már Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij és Milito is bevethető! Így tíz tengelyvariáció hozható létre. :)

J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
noname
Llegenda del Barça

2009.11.20. 09:12:31

Nagyon remélem h nem kezd el újra vacakolni a térde. Remek védő volt, most nincsenek nagy reményeim. Kiszámíthatatlan a dolog. Lehet h teljesen tönkremegy(mint annak idején a sorozatos sérüléseitől Edmilson), de az is lehet h magas szinten visszatér mint Xavi. Némileg azért reménykedem, mert pl Xavinak se a sebessége volt a legnagyobb erénye, ezért nem is tett neki annyira be a sérülés. Szükség lenne egy jó Militóra, mert egyelőre Csiga nem találja a helyét(bár sztem idővel megfogja), Marquez pedig messze a legrosszabb játékosunk ebben a szezonban.
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.19. 01:09:40

Épp itt az ideje,h szegény srác teljes értékű legyen megint. Barcelonai karrierje nem a legszerencsésebb, azért bízok benne,h a sok kihagyás ellenére magas szinten tud játszani,és ezzel felejtetni saját maga számára a rengeteg kihagyást.

Ami lelkileg azért be tud tenni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.18. 22:33:18

itt egy videó a mai meccsről:

link

igaz, hogy csak egy gól van benne, de ami ennél is fontosabb, hogy láthatjuk Militot focizni :lol: 8)
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.18. 22:17:06

Na végre!
Én sem akarok jósolgatni de 1 év kihagyás azért nem múlik el nyom nélkül. Remélem hamar belerázódik és fel tudja venni a ritmust, bár ez nagyon nehéz lesz. Biztos rendkívül boldog lesz ha pályára léphet és ez erőt fog adni neki a továbbiakban. Éppen ezért amint tud be kéne rakni ha csak 5 percre is. Biztos sokat segítene neki lelkileg.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
breywol
Jugador del Barça

2009.11.18. 18:29:19

Végre!!! Ennek nagyon-nagyon örülök!!!

Gyerekek! Szerintem a legbölcsebb most az lenne, ha nem jósolgatnánk, hanem csak a legjobbakat remélnénk. Szorítsunk Neki, hogy vissza tudjon normálisan illeszkedni!! Hajrá Milito!!!
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.11.18. 18:14:06

Titinho írta:Hát visszatért Milito is végre:

Kép

Komolyan mondom, hogy szokatlan rajta Barca mezt látni. :D 569 napja nem láttam rajta mezt, eddig mindig utcai vagy edzés cuccba láttam. A tavalyi mez pl. rajta se volt.

Jó, hogy visszatért, de én sokakkal ellentétben már nem jósolok neki túl fényes jövőt. Cserejátékosnak talán jó lesz, de az alapkezdőbe én nem hiszem, hogy bekerül. Pl. egy MU ellen nem egy Milito-Piqué párossal fogunk felállni. :wink: De ez csak az én véleményem.

Üdv Gaby ismét a csapatban!
Végre valahára! Nagyon jó érzés látni megint Barca mezben, nagyon örülök a visszatérésének!

Hajrá Gabi! Remélem gyorsan formába lendül és "el is felejti" ezt a szörnyű tizensok hónapot!
Titinho
Director del Fútbol

2009.11.18. 15:24:15

Hát visszatért Milito is végre:

Kép

Komolyan mondom, hogy szokatlan rajta Barca mezt látni. :D 569 napja nem láttam rajta mezt, eddig mindig utcai vagy edzés cuccba láttam. A tavalyi mez pl. rajta se volt.

Jó, hogy visszatért, de én sokakkal ellentétben már nem jósolok neki túl fényes jövőt. Cserejátékosnak talán jó lesz, de az alapkezdőbe én nem hiszem, hogy bekerül. Pl. egy MU ellen nem egy Milito-Piqué párossal fogunk felállni. :wink: De ez csak az én véleményem.

Üdv Gaby ismét a csapatban!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
johdepp
Jugador d'estrella

2009.11.18. 15:18:47

Bányász írta:Piquével ugye még nem is focizott együtt...szóval ha lesz alkalma újra összeszokni a társakkal akkor én azt mondom,h fog Ő még a sérülése előtti szinten focizni.
Nem kötekedés, de ha valakivel, hát Piquével focizott. Egy egész idényt elvileg a Zaragozában. Szóval ismerik egymást rendesen, az biztos.
Ettől függetlenül egyetértek, focizhat még magas szinten. Jó védőnek tartom, remélem most már felépül végre, mert nagy szükség lehet rá tényleg. Főleg ha Marquez nem jön formába, és Csiga meg marad ilyen, amilyen... :roll:
Azt valaki nem tudja, hogy regisztrálva van-é a BL-ra? Vagy majd télen, ha tényleg felépül?

Jogos...a Zaragozás korszakukat el is felejtettem...
B.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.11.18. 15:06:46

Elfelejteni biztosan nem felejtett el.

Sztem ez az egész fejben dől el.Fizikálisan meg a tudását tekintve semmi baj nem lehet vele.Csak szerintem 19 hónap után előfordulhat egy olyan,h jajj csak neh megint megsérüljek stb stb.Esetleg így kb tudat alatt figyel,h hogyan lép oda meg ilyesmik...ez talán visszavetheti.(ez a tudat alatt figyel kifejezés érdekes de nem találom a megfelelő szavakat... )

Azt mondom idő kérdése az egész.Piquével ugye még nem is focizott együtt...szóval ha lesz alkalma újra összeszokni a társakkal akkor én azt mondom,h fog Ő még a sérülése előtti szinten focizni.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2009.11.18. 14:57:09

Sok sikert neki, én tiszta szívből drukkolok, mert nagyon jó védőnek tartom továbbra, is. Némi reményre ad okot vele kapcsolatban számomra, hogy Alessandro Nesta is bombaformában van a Milanban, holott ő is hagyott ki eleget.

Egyáltalán nem tartom eldöntött ténynek, hogy valaki csak azért felejtsen el futballozni, mert 19 hónapot kihagyott, vagy mert baj volt a térdével. Ronaldo sem felejtett el focizni.. Igaz, hogy 1998 óta gyakorlatilag 1-2 évente kiesik a térde miatt, de nézzük csak meg mit alkotott azóta a Madridban, a 2002-es VB-n és most fél lábbal a nyugdíjban a Corinthians színeiben.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.18. 14:42:59

Hál Istennek valami jel végre , hogy van esély..gyerünk csak így tovább...jó játékos kár lenne értee... :!: :!:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
chrisnagy13
Jugador del Barça

2009.11.18. 14:33:38

Végre jó hírek Gabi felől! Remélem újra a pályán láthatjuk őt nemsokára tétmeccsen is.
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.17. 20:39:22

Végre látni őt A NAP képében, látni milyen boldog, ez jó jel. Nagyon várom már a visszatérését, mert szinte páratlan ez a hosszú idő, amit sérüléssel/rehabilitációval tölt, mint futballista. Tényleg, van mégegy ilyen játékos szerintetek, aki ennyit hiányzott?
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2009.11.17. 16:22:18

Nah örülök, hogy visszatért Gabi. Hamarosan Pep is számíthat rá remélem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2009.11.18. 14:54:34-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.11.17. 16:03:32

mikorra is várható, hogy Milito újra játszani fog januárban?
currahee
Jugador d'estrella

2009.11.02. 21:31:45

róla lenne érdemesebb beszélni mint hogy a többi védőt(Csigrinszij, Márquez) fikázzák páran...

egyre biztatóbb dolgokat lehet észrevenni; ugyan nem írnak róla semmit csak h még "sérült",
de ha néztek képeket a hivatalos honlapon az edzésekről rendre van róla kép h ott edz már a többiekkel vagy legalábbis ott van a pályán max külön edz (ezt most nem tudtam eldönteni eddig még..).

szóval én nagyon bízok benne és sztem ezzel sokan vannak még így h hamarosan láthatjuk őt újra játszani!!
nem tudom h másoknak milyan következtetésre ad okot ha látja a képeket és ott feltűnik Gabi de nekem nagyon sokat jeletett abból a szempontból h végre már ott van és h van remény...

mindenesetre érdekes szitu lesz az amikor teljesen felépül és akkor hogy fog ennyi középhátvéd megfelelő mennyiségű szerepet kapni, amikor az 5 középhátvédból 4 világklasszisnak nevezhető. persze militonak kelleni fog jó pár meccs mire visszakapja a ritmust és elveszíti a meccshiány okozta dolgokat.
Csigrinszij még nem az igazi, de fiatal és később jó lesz még ő (legalábbis én így gondolom);
Puyol akármennyire is jó védő öregszik mint mindenki más csak nála már látszódik a lassulás nem beszélve h elég sérülékennyé vált az utóbbi pár évben (nálam ő akkor is mindig alapember);
Márquez mostanában eléggé sokat hibázik de sztem ez a sérülés okozta nagy kihagyásnak és a meccshiánynak tudható be. tavaly is nagyon jól játszott az idényben. ja de sajnos ő is elég sérülékeny...
Piqué meg hát eléggé berobbant a csapatba, pedig mikor idekerült sok mindent nem vártam tőle ahhoz képest...

mindenesetre ha mindenki 100% lenne akkor nálam a milito-puyol páros lenne az elsőszámú, de mivel mindig vannak sérültek és sajnos lesznek is ill. a sok meccs miatt is kelleni fog a váltás/rotálás, ezért ez mindig változhat.
viszont hozzá kell itt még tenni h nem biztos h Milito képes lesz még olyan teljesítményre mint régen... :(
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.26. 19:41:35

VAlaki tud valamit rola??mikorra várható a játéka?

a legjobbakat!!!
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Benga
Entrenador del Barça

2009.09.21. 20:35:21

Amúgy szerencsétlen Militotól valaki sajnálja a pénzt, hát nem keveset szenvedett és sokat melózott, hogy újra formába lendüljön. Meg amúgy is ez minket mit érdekel, próbáljuk meg kicsit az emberi oldaláról nézni a szitut. Nem hiányzik az a pénz sehonnan.
Lezárt