Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy számoltam, hogy akkor lesz május végefelé a döntő, ha mindig odavágó, két hét múlva visszavágó, majd három hét múlva a következő meccs, két hét múlva annak a visszavágója, stb. Ha így megy, akkor május 25-én lesz a döntő, ami reális, igaz, 3 nappal a BL-döntő után, tehát ha a Barça (reméljük) mindkettőben érdekelt lesz, lehet, hogy áthelyezik majd egy héttel későbbre.Leomessi14 írta:10Messi4ever írta:OFF:Nem tudja valaki,hogy mikor es kivel jatszunk a kupaban?(Vagy mikor lesz a huzas,ha lesz)
ha tenyleg teljesen egeszseges akkor mar a Xerez ellen is lehet adni neki 10-15 percet ha ugy all ma meccs,vagy legkesobb a Spanyol Kupaban!10Messi4ever írta:Egészségesnek nyilvánították az orvosok! Nagyon jó hír, most már Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij és Milito is bevethető! Így tíz tengelyvariáció hozható létre.![]()
Üdv ismét, Gaby!
bizony-bizony! ez egy nagyon jó hír. minden napra jut egy jó hír. tegnapra is10Messi4ever írta:Egészségesnek nyilvánították az orvosok! Nagyon jó hír, most már Puyol, Piqué, Márquez, Csigrinszkij és Milito is bevethető! Így tíz tengelyvariáció hozható létre.![]()
Üdv ismét, Gaby!
Végre valahára! Nagyon jó érzés látni megint Barca mezben, nagyon örülök a visszatérésének!Titinho írta:Hát visszatért Milito is végre:
Komolyan mondom, hogy szokatlan rajta Barca mezt látni.569 napja nem láttam rajta mezt, eddig mindig utcai vagy edzés cuccba láttam. A tavalyi mez pl. rajta se volt.
Jó, hogy visszatért, de én sokakkal ellentétben már nem jósolok neki túl fényes jövőt. Cserejátékosnak talán jó lesz, de az alapkezdőbe én nem hiszem, hogy bekerül. Pl. egy MU ellen nem egy Milito-Piqué párossal fogunk felállni.De ez csak az én véleményem.
Üdv Gaby ismét a csapatban!
Nem kötekedés, de ha valakivel, hát Piquével focizott. Egy egész idényt elvileg a Zaragozában. Szóval ismerik egymást rendesen, az biztos.Bányász írta:Piquével ugye még nem is focizott együtt...szóval ha lesz alkalma újra összeszokni a társakkal akkor én azt mondom,h fog Ő még a sérülése előtti szinten focizni.