Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyrészt 5 meccs alatt mintegy 380 perc a pályán a Ligában (~70 perc/mérk.) szerintem nyugodtan nevezhető egy Keita esetében túl soknak (:D), de a mai teljesítménnyel végeredményben nem lehet problémánk. Az új szezont sem kezdte jól. Igaz, ma négy villanása is volt, azonban abból kettő rémálom, kettő pedig francia krémes. Igazából posztja továbbra sincs, támadó középpályásként talán a hétvégén lesz valós létjogosultsága játékperceinek, azon túl pedig jó lenne, ha a mester úgy átlag 20-30 perc per meccs mutatót szánna neki... S ennyit leglaább Thiagónak is!P.U.Y.O.L. írta:...szerintem is kicsit túl sokszor volt tavaly kezdő, de idén ez sem jellemző és amikor szerephez jut, azt meghálálja...
Igen..szerintem is kicsit túl sokszor volt tavaly kezdő, de idén ez sem jellemző és amikor szerephez jut, azt meghálálja...Charlie írta:Minden meccsen egy ilyen teljesítménnyel kibékülnék. Jó munkás játékos, kell a csapatba, de csak a cserepadról beszállva.
C.
Igen, szerintem is gyönyörű volt! Volt még1, csak azt lefújták lesnek. Villát találta meg egy kb. 25 méteres indítással.Laci7 írta:A mai legszebb mozdulata véleményem szerint, a Pedronak adott labdája volt, mikor külsővel betekerte a védők mögé...
Hát ha neked jobb akkor én örülök.Lionel85 írta:Nálam meg indokolatlanul volt ebben a csapatban Ibrahimovics!! Na? Most jobb? Az ellenszenvedet nem kéne itt kiélni Keita iránt. Fogadd el, hogy a Barcelona játékosa és ne fikázd úton-útfélen...
És múlthéten láthattuk, hogy még mindig mennyire rossz a kapcsolat Ronnie és a csapat többi tagja között...barca99 írta:Olyanokra gondolsz, mint Ronaldinho és Deco esetében, hogy amíg itt voltak, mindenki (Rijkaard-dal az élen) csak szépet és jót mondott róluk?
Amíg velük volt mégse nyilatkozhatták azt, hogy egy [auto_cenzúra] ember...Mihu írta:Na...de tényleg akkor mondd meg hogy miért volt az a sok nyilatkozat a játékosoktól, hogy Ibra velünk van, támogatjuk, nem megy sehova, meg stb...?barca99 írta:Most azért megint úgy állunk, hogy mindenki hazudik, csak mi tudjuk otthonról az igazat...
Na...de tényleg akkor mondd meg hogy miért volt az a sok nyilatkozat a játékosoktól, hogy Ibra velünk van, támogatjuk, nem megy sehova, meg stb...?barca99 írta:Most azért megint úgy állunk, hogy mindenki hazudik, csak mi tudjuk otthonról az igazat...
AdomalbicelesteX írta:Jó hogy!Utálta mindenki.És a háta mögött mikor épp zuhanyzott szavaztak,hogy küldjék el,mert ő a leggonoszabb ember a keretben.Ne misztifikáljuk már túl.Pont ne ennek a tevepásztornak a véleménye alapján,aki érdemtelenül kezdőtagja a keretnek.Szerinted neki lehet egy rossz szava is Pepre,a mentorára a mecénására?Ne vicceljünk már.Tudja ő hogy falábú és így is fel van avanzsálva.
És akkor mivel magyarázod azt, hogy sok csapattársa viszont kiállt mellette? Valahogy nem csodálom hogy Keita ebben a témában Pep-et védte, hisz láthatólag élik egymást. Meg is lepődtem volna hogy az edző egyik kedvence nem az edzőjét védi egy már távozott csapattársával szemben.noname írta:"Én sem beszélek Guardiolával. Azért vagyok itt, hogy dolgozzak, s hogy nyerjek. A Mester főleg a pályán beszél, és mindig a legjobbakat küldi fel a gyepre."
Ez számomra egy dolgot bizonyít: Ibra a csapattársaival se jött ki. Ha Ibra kijött volna Keitával, nem akarná Keita rossz színben feltüntetni a svédet, hanem inkább kimaradna a Pep-Ibra csatából. Ibra alighanem balhézott a csapattársakkal is.
Szerintem ezert jott Mascherano hogy ne keljen annyit jatszania.Capon írta:Nem kell hogy elhúzzon innen, csak a kezdőben nem kéne ennyit szerepeltetni és már nem is lenne akkora probléma. Nagyon jó kiegészítő ember lehetne.
1:Sokan vannak, akik hasznosabban játszanának helyettefanbarca írta:1: Szerintem pedig igencsak hasznos munkát végezFeary írta:A nyár egyik legrosszabb híre számomra. Nem értem mit lát benne az edző. Sokszor figyelem a játékát, de egyszerűen mindíg felhúzom magam rajta, mennyire nem csinál semmit. Mikor megy a labdajáratás akkor általában kimarad belőle, ha netán mégis kap labdát, azt hátrafele játsza meg. Mintha a pályán sem lenne. Nem sok vizet zavar. És ha belegondolok, hogy Touré elől is vette el a lehetőséget... Na tessék már megint felhúztam magam![]()
Én szeretném, ha elhúzna innen![]()
![]()
2: Touréval ellentétes poszton játszott, Touré vkp-t, ő kkp-t játszott