példát vehet róluk a világ

Teljesen igaz, egyetértek!Rivaldo11 írta:A portugálok ellen ők voltak a sz.arabbak? Hm. nem hinném. Ezt a meccset a németek simábban nyerik, ha nincs ennyi eltiltás és sérülés a törököknél. Furcsa lehet a véleményem, de aki futballozott már vmilyen szinten, az tudja, hogy elsősorban lélektani szempontból gondolom ezt...
Na azért ne kezdjük egyből sajnálni a németeket. Óriási szerencséjük volt azzal, hogy a török B ellen kellett játszaniuk. Bár esély nem volt rá, de inkább kapták volna meg valahogy az olaszokat, mert amilyen gólokat szereztek a portugálok meg a törökök ellen, azok egy normális védelemmel szemben esélytelen támadások lettek volna. És úgy rúgtak a 2 meccsen 6 gólt, hogy azon kívül (főleg ma) a közelében nem voltak az ellenfél kapujának.Rivaldo11 írta:A portugálok ellen ők voltak a sz.arabbak? Hm. nem hinném. Ezt a meccset a németek simábban nyerik, ha nincs ennyi eltiltás és sérülés a törököknél. Furcsa lehet a véleményem, de aki futballozott már vmilyen szinten, az tudja, hogy elsősorban lélektani szempontból gondolom ezt. Ha egy párharcban ennyire esélyesebb egy csapat a másiknál a váratlan körülmények miatt, akkor minden állítás ellenére nem tudják levenni magukról-legbelülről-az esélyesség terhénél jóval nagyobb terhet. És ha erre fel nem olyan a meccs képe, mint amilyet az esélyes csapat játékosai várnak, nem tudnak-vagy csak nagyon nehezen-magasabb tempóra kapcsolni. Ha a meccset nem tudják 100%-on pörögve kezdeni, játék közben nehéz arra a szintre juttatni a teljesítményt. Márpedig ha a teljes török csapat áll ki erre a derbire, a németek sem így futballoztak volna, ebben biztos vagyok. Más kérdés, hogy ezzel a játékkal is döntősök.
Maga a meccs egyébként remek volt, óriási grat a törököknek
Lehmannt sztem Adler is simán veri, nem tudom mivel győzi meg Lehmann szövetségi kapitányokat, de biztos nem a játéktudásával.antiimperialista írta:Ez egy jó meccs volt, örülök a németek döntőbe jutásának, de minden elismerésem a törököké!
Lehmann egy szarkupac, nem értem, miért nem Hildebrand az elsőszámú kapus?
A már említett Busacca most bebizonyította, hogy gyenge lenne a döntőhöz, a svájciak csendben maradhatnak!
A portugálok ellen ők voltak a sz.arabbak? Hm. nem hinném. Ezt a meccset a németek simábban nyerik, ha nincs ennyi eltiltás és sérülés a törököknél. Furcsa lehet a véleményem, de aki futballozott már vmilyen szinten, az tudja, hogy elsősorban lélektani szempontból gondolom ezt. Ha egy párharcban ennyire esélyesebb egy csapat a másiknál a váratlan körülmények miatt, akkor minden állítás ellenére nem tudják levenni magukról-legbelülről-az esélyesség terhénél jóval nagyobb terhet. És ha erre fel nem olyan a meccs képe, mint amilyet az esélyes csapat játékosai várnak, nem tudnak-vagy csak nagyon nehezen-magasabb tempóra kapcsolni. Ha a meccset nem tudják 100%-on pörögve kezdeni, játék közben nehéz arra a szintre juttatni a teljesítményt. Márpedig ha a teljes török csapat áll ki erre a derbire, a németek sem így futballoztak volna, ebben biztos vagyok. Más kérdés, hogy ezzel a játékkal is döntősök.vaLe5 írta:Rohadt németek , mindig ők a s.zarabbak és mégis mindig ők nyernek. Ez a football halála.Sharky írta:Na, ennyi bőven elég volt a törökökből![]()
Jajadarmian írta:De érdekes, hogy hajtanak a csapatok az elődöntőben. Istenem, ez a csaj a stúdióban
Nekem a törökökről mindig az jut eszembe, hogyha Mr.Dougal nem csalja el ellenünk az isztambuli meccset, akkor most nem lennének sehol.kompalor írta:Éppen itt volt az ideje, hogy kiessenek a törökök. Végre most nem velük volt a szerencse. Utálom a németeket, de most kivételesen nekik szurkoltam.
Hat en is csak nekik tudok drukkolni barmelyik csapat is legyen az.Slither írta:...
Mostantól hajrá másik ág győztese!