Ibra remélem a következő szezonban megmutatja mit is tud(úgy nyomja végig mint ősszel).
A Sevilla ellen Bojan-t várom a kezdőbe.
Most megyek és megnézem mit nyújt a leendő játékosunk.

Ezzel egyetértek.Fecooo írta:tudom, h leszólnak majd egyesek, de a svéd olyan lassú, h hihetetlen...
Az kell neki hogy balszele jatszon.18Barca99 írta:A megerősített kezdőcsapat a következő: Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Maxwell - Touré Yaya, Xavi, Keita - Messi, Bojan és Ibrahimovics.
Remélem most balszélen fog játszani Messi, nagyon rég láttam már egy olyan gólt tőle amit a szélről indít... Egyébként az nem lehet, hogy azért játszatja Pep középen Ibra mögött, hogy valamilyen módon helyettesítse init? Mert így azért jobban összevan kötve Xavial és Messivel a jobb és bal oldal.
18Barca99 írta:A megerősített kezdőcsapat a következő: Valdes - Alves, Piqué, Puyol, Maxwell - Touré Yaya, Xavi, Keita - Messi, Bojan és Ibrahimovics.
Üdv. a klubban. De Touré mellőzése sem épp a logikára épül. Mindegy, nagyon Off szaga van már a dolognak, a lényeg, hogy önbizalomnövelő győzelmet kell ma aratnia a fiúknak! Akárki is legyen a pályán.LG írta:Én nem szeretem Henryt, de én is így tavasszal több lehetőséget adtam volna neki. Mert pl. a Valencia ellen jól játszott, és pont utána kezdődött meg a hosszú mellőzés. Én nem értem csak ebben a logikát?