Ronaldinho Gaúcho #3
- zozinho
- Barça B
Vito!
Én nem magát Rhynn-t akartam bántani, hanem az ehhez a témához való hozzáállást magát! Én elismerem a szerkeztők és a többiek munkáját és tisztelem is azt, de ez a blogbejegyzés pont azért is fájt nekem, mert mindenhol(pl: NS) olvasom a durvábbnál durvább pletykákat Dinhoval kapcsolatban, és eddig az eurobarca volt a "menedék", ahol csak megalapozott és hiteles dolgokat lehetett olvasni.
És itt nem csak a hitelességről, stb van szó, hanem magáról a cikk, meg a hozzászólók találgatásának a stílusáról. Mintha kosaraskártyákat cserélgetnének( bár lehet, h ez nem jó példa, mert még abban is több érzelem van...). Bízok benne, hogy érted(értitek) mire gondolok.
Én nem magát Rhynn-t akartam bántani, hanem az ehhez a témához való hozzáállást magát! Én elismerem a szerkeztők és a többiek munkáját és tisztelem is azt, de ez a blogbejegyzés pont azért is fájt nekem, mert mindenhol(pl: NS) olvasom a durvábbnál durvább pletykákat Dinhoval kapcsolatban, és eddig az eurobarca volt a "menedék", ahol csak megalapozott és hiteles dolgokat lehetett olvasni.
És itt nem csak a hitelességről, stb van szó, hanem magáról a cikk, meg a hozzászólók találgatásának a stílusáról. Mintha kosaraskártyákat cserélgetnének( bár lehet, h ez nem jó példa, mert még abban is több érzelem van...). Bízok benne, hogy érted(értitek) mire gondolok.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Egyébként meg várom a blog@eurobarca.hu címre a jobb cikkeket. Eddig soakt nem kaptam, ami Eurobarca-szintű lett volna (bár tudnám, milyen az...).
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
-
- Llegenda del Barça
nem értem miért vagytok ennyire kiakadva ezen a blogbejegyzésen.?!

nem emiatt fog elmennei, vagy maradni Ronnie, másrészt pedig marhára igazságtalannak tartom, hogy ilyen jelzőkkel illetitek néhányan azt az embert, akinek (többek között!!!) köszönhető, hogy létezik -és ilyen magas színvonalon működik- ez a honlapA weblogot író célja általában az önkifejezés, gondolatai közreadása és az általa képviselt vélemények terjesztése.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.12.15. 16:35:04-kor.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Keves júzerek. Hol van ebben a cikkben, hogy Ronaldinhot eladják, vagy hogy már eladták volna?
Induljunk ki abból, hogy Ronaldinho távozik a télen, körülbelül 50-60 millió eurós áron. Ez persze nem reális ár, hisz a jelenlegi szintjén játszó játékosokat már 30 millióért is drágállják (Robben, Deco, amikor idekerült), bár spanyol állampolgársága sokat javíthat a helyzeten. Brazil származása annyiban jelent gondot, hogy sokat kell utaznia, s emiatt a válogatott szünet utáni mérkõzéseken szinte esélytelen, hogy játszon. Hasonló problémája van Robinhonak, s a többi brazil játékosnak is.
A nemzeti sportban egyébként vannak részek, amiket máshol nem lehet hitelesen olvasni, pl. a magyar bajnoksággal kapcsolatosak, ill. vannak, amikor valamiről lemaradok, így az NS hatására utána tudok nézni, mi is történik. Annyira nem rosszak ők. Én személy szerint az el mundot és a sport bildet olvasom, ők elég hitelesek.
Ovamind:
Deco augusztusban 31 éves lesz, 20 millió euróért érkezett, piaci ára 15 millió körül van, évi 5-6 millió eurót keres, 32 évesen már nem nagyon lehet eladni. Hullámzó a teljesítménye, vannak jó, de irdalamtlan rossz mérkőzései, nem lesz fiatalabb, így kell mellé/a helyére valaki, aki sok pénzbe fog kerülni, a megoldás az, ha eladják, s a pénzből pótolják.
A keretet én nem érzem olyan bőnek, 1-2 kulcsjátékos kiesése nem pótolható. (Messi, Dinho, Henry, Eto’o négyesből kettő, Touré, Iniesta, Xavi, Deco négyesből kettő, Puyol, Zambrotta, Abidal, Milito négyesből szintén kettő esetén nagy baj lehet. VV-t már nem is emléítem.
Jorquera,Márquez, Sylvinho, Oleguer Edmilson, Ezquerro, Gudjohnsen, Dos Santos (ő még fog fejlődni). Ők lennének a cserék. Egy-egy meccsre oké, de hogy hosszabb távra?
Jokesz: a stílus maga az ember. Ezt moderálom.
Induljunk ki abból, hogy Ronaldinho távozik a télen, körülbelül 50-60 millió eurós áron. Ez persze nem reális ár, hisz a jelenlegi szintjén játszó játékosokat már 30 millióért is drágállják (Robben, Deco, amikor idekerült), bár spanyol állampolgársága sokat javíthat a helyzeten. Brazil származása annyiban jelent gondot, hogy sokat kell utaznia, s emiatt a válogatott szünet utáni mérkõzéseken szinte esélytelen, hogy játszon. Hasonló problémája van Robinhonak, s a többi brazil játékosnak is.
A nemzeti sportban egyébként vannak részek, amiket máshol nem lehet hitelesen olvasni, pl. a magyar bajnoksággal kapcsolatosak, ill. vannak, amikor valamiről lemaradok, így az NS hatására utána tudok nézni, mi is történik. Annyira nem rosszak ők. Én személy szerint az el mundot és a sport bildet olvasom, ők elég hitelesek.
Ovamind:
Deco augusztusban 31 éves lesz, 20 millió euróért érkezett, piaci ára 15 millió körül van, évi 5-6 millió eurót keres, 32 évesen már nem nagyon lehet eladni. Hullámzó a teljesítménye, vannak jó, de irdalamtlan rossz mérkőzései, nem lesz fiatalabb, így kell mellé/a helyére valaki, aki sok pénzbe fog kerülni, a megoldás az, ha eladják, s a pénzből pótolják.
A keretet én nem érzem olyan bőnek, 1-2 kulcsjátékos kiesése nem pótolható. (Messi, Dinho, Henry, Eto’o négyesből kettő, Touré, Iniesta, Xavi, Deco négyesből kettő, Puyol, Zambrotta, Abidal, Milito négyesből szintén kettő esetén nagy baj lehet. VV-t már nem is emléítem.
Jorquera,Márquez, Sylvinho, Oleguer Edmilson, Ezquerro, Gudjohnsen, Dos Santos (ő még fog fejlődni). Ők lennének a cserék. Egy-egy meccsre oké, de hogy hosszabb távra?
Jokesz: a stílus maga az ember. Ezt moderálom.
Rhynnblog:
Rhynnblog:
- home
- Jugador d'estrella
sztem zárjuk le a témát...
mondjuk vlaszínű ez nem fog sikerülni, mert aki még most fog feljönni netre és olvasni fogja biztos ír valami hasonlót...
nah de mindegy
vélemény....szabad sajtó....XXI.század
mondjuk vlaszínű ez nem fog sikerülni, mert aki még most fog feljönni netre és olvasni fogja biztos ír valami hasonlót...
nah de mindegy
vélemény....szabad sajtó....XXI.század
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
-
- aka Game90
Sztem rhynn-ről lelehet szállni. Ha ti annyira jók vagytok, akkor próbálkozzatok egy blogbejegyzéssel. Hajrá
ON: remélem ma R10 jól fog játszani
(És persze nyerünk
)

ON: remélem ma R10 jól fog játszani

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- zozinho
- Barça B
Ez a cikk szerintem is óriási nagy baromság és még felháborító is. Ez még a nemzeti sportos szintet is alulmúlja. Ennyi megalapozatlan pletyka még a sun-ban sincs.
Az meg felháborító h Dinho egyre jobban kezd játszani, mi meg itt a fórumon arról csámcsogunk, h hú, kapunk érte 50 misit, akkor megvesszük nasrit, diegot stb. Szánalmas. Ez nem a fifa és nem is az fm, ahol a játékosok csak leírt nevek és úgy adod és veszed őket mint a gyümölcsöt...Az az igazság h én nem tudom mit gondolnék Dinho helyében; Mindenki bírál, cseszeget-erre én plusz edzéseket végzek, hajtok, egyre jobb formában játszok-erre pedig a szurkolók egy része [auto_cenzúra] rá és már az eladásomból keresett pénzt költi el-lehet h nem lenne tovább küzdeni értük...
Akik itt most elkezdtek csámcsogni ezen a cikken, azok aztán igazi szurkolók!Grat!(akinek nem inge..)
Ha meg végképp meg kellene jelennie ilyen cikknek az eurobarcán, akkor is vagy 2 héttel ezelőtt kellett volna..
Az meg felháborító h Dinho egyre jobban kezd játszani, mi meg itt a fórumon arról csámcsogunk, h hú, kapunk érte 50 misit, akkor megvesszük nasrit, diegot stb. Szánalmas. Ez nem a fifa és nem is az fm, ahol a játékosok csak leírt nevek és úgy adod és veszed őket mint a gyümölcsöt...Az az igazság h én nem tudom mit gondolnék Dinho helyében; Mindenki bírál, cseszeget-erre én plusz edzéseket végzek, hajtok, egyre jobb formában játszok-erre pedig a szurkolók egy része [auto_cenzúra] rá és már az eladásomból keresett pénzt költi el-lehet h nem lenne tovább küzdeni értük...
Akik itt most elkezdtek csámcsogni ezen a cikken, azok aztán igazi szurkolók!Grat!(akinek nem inge..)
Ha meg végképp meg kellene jelennie ilyen cikknek az eurobarcán, akkor is vagy 2 héttel ezelőtt kellett volna..
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Figónál is mindenki biztos volt, hogy nem távozik. Nyáron Londonban is mindenki biztos volt, hogy Titi marad...+ a gondolatok az előző válaszomból.Grege írta: Egy az egyben ez az én véleményem is...
Nem értem, minek írni ilyet, méghogy télen elmegy, ne vicceljünk már, vagy "legkésőbb nyáron", ezek hihetetlen kitalálmányok, az egy dolog, h a blogon ilyet írtok, de a cikk részt ne rontsátok el ezzel, mert még valaki azt hiszi, hogy ennek van komolyabb alapja. Aztán még valamelyik tv-s kommentátor képes, és meccs közben is megemlíti...
Rhynnblog:
Rhynnblog:
- Marci
- Capitá del Barça
Azt ne felejtsétek el amikor minősítitek a viccet, hogy egy blogbejegyzésről, egy magánvéleményről van szó.
Egyébként a francia bajnokságból Ben Arfa még egy megfelelő jelölt lehetne Ronaldinho esetleges pótlására, ha már nagyon muszáj, de szerintem igazolás nélkül is meg tudná oldani a csapat. A brazil jelenlegi posztján Iniesta, Henry, és még Messi is bevethető.
Lampardot nem érzem megfelelőnek, inkább az előző játékosokat játszatnám a balszélen és így Dos Santos előtt megnyílhat az út a középpályán. Kicsit aggódom is most a mexikói fejlődéséért, félek hogy ha rijkaard ráerőlteti a fantasztikus taktikai elképzeléseit akkor soha nem valósítja meg azt Dos Santos hogy Ronaldinho utódja lehessen.
Egyébként a francia bajnokságból Ben Arfa még egy megfelelő jelölt lehetne Ronaldinho esetleges pótlására, ha már nagyon muszáj, de szerintem igazolás nélkül is meg tudná oldani a csapat. A brazil jelenlegi posztján Iniesta, Henry, és még Messi is bevethető.
Lampardot nem érzem megfelelőnek, inkább az előző játékosokat játszatnám a balszélen és így Dos Santos előtt megnyílhat az út a középpályán. Kicsit aggódom is most a mexikói fejlődéséért, félek hogy ha rijkaard ráerőlteti a fantasztikus taktikai elképzeléseit akkor soha nem valósítja meg azt Dos Santos hogy Ronaldinho utódja lehessen.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Kedves névrokonom (igen, sajnos ugyanúgy hívnak mindkettőnket)!varga tamás írta:rhynn cikke a mai blogon teljesen értelmetlen, alapja kb. 0%. ...
Kérem, mellőzni az ilyen jellegű, minden alapot nélkülöző, színvonaltalan irományokat. Nem méltó az eurobarca.hu szintjéhez.
Köszönöm!
Nem hiszem, hogy minden alapot nélkülöz a blogbejegyzésem, annak ellenére, hogy te esetleg nem szeretnéd.
Az, hogy mi eurobarca szintű iromány, azt szerencsére nem te döntöd el, hanem Iván ill. a blog esetében szerény személyem. Egyébként a blognak a modern internetes médiumban pontosan a véleményformálás a szerepe, nem pedig feltétlenül a hitelesség. Éppen ezért blogbejegyzéseket pl. egy diplomamunkánál vagy magasabb szintű kutatásnál nem használhatsz fel. Ugyanakkor az egész témában van valami valóságalap, s minden esetben igyekszem a legmagasabb szinvonalon megírni bejegyzéseimet. Ivánnal ellentétben nem vagyok zsurnaliszta, a futballgazdaságban viszont otthon vagyok, jobban, mint a fórumozók 99%-a, erről papírom is van

Úgyhogy kérlek, a továbbiakban az "értelmetlen", "színvonaltalan", stb. kifejezéseket légyszives mellőzd a jellemzésből.
Rhynnblog:
Rhynnblog:
Engem nem kell meggyőznöd, mert addig szerintem kár gondolkozni az "utódon",amíg az meg nem születik??Danka00792 írta:
Miért lenne baromság? Nem tényeket irtak le, csupán érdekes dolog elgondolkozni rajta hogy ki lenne mélto a "Roni utod" cimre. Ezt szépen ki is vesézte rhynn barátunk. És ha elmenne Roni (ez is csak gondolkozás, és nem tényként irom) akkor szerinted ha nincs igazságtartalma, akkor a feksoroltakon kivül ki jönne![]()
No de mindegy. Ugysem tudlak meggyözni, mivel szerinted a hajpántnak van némi igazságtartalma.
- Mihu
- Director del Fútbol
Ez a blog tényleg egy baromság már nem is haragudj. Amikor valaki belekezd abba a témába hogy R10 elmegy, vagy bemásol egy linket valahonnan R10 távozik címmel, egyből le van ordítva a feje, és mérgelődő hangnemben mondja mindenki hogy ezt a vitát fejezzük be mert Ronnie nem megy sehova. Ez hülyeség, stb.........Akkor kérdezem én:Ez a cikk miről szól? Megingott a fórumosok hite R10-ben? 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Miért lenne baromság? Nem tényeket irtak le, csupán érdekes dolog elgondolkozni rajta hogy ki lenne mélto a "Roni utod" cimre. Ezt szépen ki is vesézte rhynn barátunk. És ha elmenne Roni (ez is csak gondolkozás, és nem tényként irom) akkor szerinted ha nincs igazságtartalma, akkor a feksoroltakon kivül ki jönne
No de mindegy. Ugysem tudlak meggyözni, mivel szerinted a hajpántnak van némi igazságtartalma. 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nálam 3 jelölt a helyére.
Nasri, Ribéry és Quaresma
Nasrit nem tudom sokan miért írják le.Sztem nagyon ügyes labdabiztos és jó szeme van.A másik kettőről asszem nem kell beszélni.
(De ha a Stuttgart elleni formát megtudná tartani vagy kicsit újból azt felpörgetni a régire, akkor örülnék, ha nem kéne a helyére senki.)

Nasrit nem tudom sokan miért írják le.Sztem nagyon ügyes labdabiztos és jó szeme van.A másik kettőről asszem nem kell beszélni.
(De ha a Stuttgart elleni formát megtudná tartani vagy kicsit újból azt felpörgetni a régire, akkor örülnék, ha nem kéne a helyére senki.)

azért azt nem mondanám,h valdes 3:0 nál sietette a meccset,mert azért jo pár unalmas 2:0ás hazai meccsünk volt anno,amikor csak ronnie csinált vmit!meg szerintem a rosszabb formának semmi köze ahhoz,hogy sietetti-e ,mert az csak taktika kérdése!én van bommel-t nem adtam volna el,bár tény,yaya jobb nála!meg talán edmilson is![/quote]
Panathinaikosz elleni Bl- meccsre gondolok. Ezzel csak annyit akartam, hogy hozzáállásbeli különbség van...
Nem rossz van Bommel amúgy ja.
de mindenki a kpról jobb nála, talán csak Edmilson nem(ha tavalyi formát nézünk, mivel most sérült). Jól lő távolról, meg agresszív (bár ez piros lapokban látszik nála sajnos).
Panathinaikosz elleni Bl- meccsre gondolok. Ezzel csak annyit akartam, hogy hozzáállásbeli különbség van...
Nem rossz van Bommel amúgy ja.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Etooka írta:a kélt gólpasszt kihagytad,amit eto'onak fog adni....gnorbert írta:Ronnie ma kettőt vág a Valenciának, és nem megy sehova.
Sem télen, sem nyáron.
Semmikor![]()
Minden más bulvár...
Na meg a 10-20 olyan cselt amivel az egész védősort át.[auto_cenzúra]...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
azért azt nem mondanám,h valdes 3:0 nál sietette a meccset,mert azért jo pár unalmas 2:0ás hazai meccsünk volt anno,amikor csak ronnie csinált vmit!meg szerintem a rosszabb formának semmi köze ahhoz,hogy sietetti-e ,mert az csak taktika kérdése!én van bommel-t nem adtam volna el,bár tény,yaya jobb nála!meg talán edmilson is!OvaMind írta:Ez a cikk. . . nem is minősítem. Mi az h Deco elmegy? Talán rosszul teljesít?
Amúgy meg erős a középpályánk, nemtom mi értelme lenne Lampardot leigazolni pl.(jó vétel?) tipikus angol focit játszó játékos. Spanyol bajnokságban simán eltűnne a mezőnyben. Ha már Chelsea, akkor Joe Cole, ő amúgy is pados, tud cselezni, és Dinho helyén bevethető, ha. . .
Vagy Diego is jó ötlet.
De erről felesleges beszélni, mivel Dinho meg fogja találni az új stílusát, amivel szintén hasznára fog válni a csapatnak. Vannak rosszabb meccsei, de ki kell állni a játékos mellett. A másik, hogy Deco és Eto'o hiányzott az utóbbi időben, akik szerintem olyan alapjai a Barcának, mint amilyen a mostani Messi vagy Puyol. Ez nagy csapás votl azért. Henrynál eddig is jobbnak tartottam Eto'o-t, vagy legalábbis a Barca arculatának megfelelőbbnek.
Semmi értelme igazolni, bő a keretünk. Ami talán oké az az , hogy klasszikus jhv csak 1 van(Zambrotta, najó meg Oleguer de hát ő ...) ,valakit még be lehetne építeni. De ennyi !
Ne legyen olyan csapat a Barca mint a Real volt 4-5 éven keresztül. Nem kellenek az említett sztárok ide, össze kell szokni, egység kell. Ha már váltás, akkor az az edzőé legyen, mert ő felelne ezért.
Nézzetek meg egy 2 évvel ezelőtti meccset ! Még 3-0 nál is Valdez sietett a kapuskirúgással, hogy még 2-őt berámoljunk ! Sokkal nagyobb hőfokon izzott a team.
Pedig az a csapat-nevek alpján-gyengébb volt. Beférne most a középpályára egy Van Bommel ? Ja és Edmilson vagy Motta?
Nem nevekben kell gondolkodni... a meccsek fejben dőlnek el, és ott kell rendet tenni. Sztem.
.
Ez a cikk. . . nem is minősítem. Mi az h Deco elmegy? Talán rosszul teljesít?
Amúgy meg erős a középpályánk, nemtom mi értelme lenne Lampardot leigazolni pl.(jó vétel?) tipikus angol focit játszó játékos. Spanyol bajnokságban simán eltűnne a mezőnyben. Ha már Chelsea, akkor Joe Cole, ő amúgy is pados, tud cselezni, és Dinho helyén bevethető, ha. . .
Vagy Diego is jó ötlet.
De erről felesleges beszélni, mivel Dinho meg fogja találni az új stílusát, amivel szintén hasznára fog válni a csapatnak. Vannak rosszabb meccsei, de ki kell állni a játékos mellett. A másik, hogy Deco és Eto'o hiányzott az utóbbi időben, akik szerintem olyan alapjai a Barcának, mint amilyen a mostani Messi vagy Puyol. Ez nagy csapás votl azért. Henrynál eddig is jobbnak tartottam Eto'o-t, vagy legalábbis a Barca arculatának megfelelőbbnek.
Semmi értelme igazolni, bő a keretünk. Ami talán oké az az , hogy klasszikus jhv csak 1 van(Zambrotta, najó meg Oleguer de hát ő ...) ,valakit még be lehetne építeni. De ennyi !
Ne legyen olyan csapat a Barca mint a Real volt 4-5 éven keresztül. Nem kellenek az említett sztárok ide, össze kell szokni, egység kell. Ha már váltás, akkor az az edzőé legyen, mert ő felelne ezért.
Nézzetek meg egy 2 évvel ezelőtti meccset ! Még 3-0 nál is Valdez sietett a kapuskirúgással, hogy még 2-őt berámoljunk ! Sokkal nagyobb hőfokon izzott a team.
Pedig az a csapat-nevek alpján-gyengébb volt. Beférne most a középpályára egy Van Bommel ? Ja és Edmilson vagy Motta?
Nem nevekben kell gondolkodni... a meccsek fejben dőlnek el, és ott kell rendet tenni. Sztem.
Vagy Diego is jó ötlet.
a kélt gólpasszt kihagytad,amit eto'onak fog adni....gnorbert írta:Ronnie ma kettőt vág a Valenciának, és nem megy sehova.
Sem télen, sem nyáron.
Semmikor![]()
Minden más bulvár...

.
Ronnie ma kettőt vág a Valenciának, és nem megy sehova.
Sem télen, sem nyáron.
Semmikor
Minden más bulvár...
Sem télen, sem nyáron.
Semmikor

Minden más bulvár...
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem ezt az igazolást hagyjuk.. majd ha ő mondja v Frank bácsi h megy akkor kezdhetjük 
Ronaldinho kezd jabulni és nagyon jó formába kezd lendülni, kezd visszatérni a harciassága!
Remélem a mai meccsen is bebizonyítja és szép játékkal ajándékoz meg bennünket!

Ronaldinho kezd jabulni és nagyon jó formába kezd lendülni, kezd visszatérni a harciassága!
Remélem a mai meccsen is bebizonyítja és szép játékkal ajándékoz meg bennünket!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Egy az egyben ez az én véleményem is...varga tamás írta:rhynn cikke a mai blogon teljesen értelmetlen, alapja kb. 0%. Nem is értem, hogyan lehet ilyen, minden valóságalapot nélkülöző firkálmányt a honlapon megjelentetni. Nem emlékszem, hogy R10, Joan Laporta i Estruch, Ferran Soriano, Frank Rijkaard, Roberto de Assis, Johan Neeskens közül valaki is szólt volna Ronaldinho távozásáról. Ha igen, akkor vagy elkerülte a figyelmemet, vagy meghibbantam. Az, hogy a marca meg a többi inkompetens lap mit írogat, nem hinném, hogy perdöntő erejű.
Éppen ezért felesleges ilyen 'zagyvaságokkal' tömni a Barca-drukkerek fejét. Arról már nem is szóva, hogy a felsorolt esetleges 'utódok' egyike sem (Kaká kivételével) közelíti meg R10 tudását, felkészültségét, eredményeit. Szóval, félszeműekkel nem biztos, hogy pótolni tudnánk Ronnie-t. Kérem, mellőzni az ilyen jellegű, minden alapot nélkülöző, színvonaltalan irományokat. Nem méltó az eurobarca.hu szintjéhez.
Köszönöm!
Nem értem, minek írni ilyet, méghogy télen elmegy, ne vicceljünk már, vagy "legkésőbb nyáron", ezek hihetetlen kitalálmányok, az egy dolog, h a blogon ilyet írtok, de a cikk részt ne rontsátok el ezzel, mert még valaki azt hiszi, hogy ennek van komolyabb alapja. Aztán még valamelyik tv-s kommentátor képes, és meccs közben is megemlíti...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem kaptam fel a vizet, csak leírtam a véleményem. Talán szabad.fcjoc írta:ez csak egy cikk a sokközül.. fölösleges felkapnod a vizet. ..semmi sem biztos csak a halál.. lehet hogy menni fog lehet hogy nem. ha megy akkor tényleg el kell gondolkozni ki kell a helyére, addig meg ezek csak feltételezések...
Olyasmiről pedig kár értekezni, ami úgy sem fog bekövetkezni.