Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsPuyol05 írta:hello srácok!
bocs, h ilyen témával jövök elő, de hol szoktatok barca meccset nézni a neten? nagyon fontos lenne. írjon vki. kösz
www.myp2p.euPuyol05 írta:hello srácok!
bocs, h ilyen témával jövök elő, de hol szoktatok barca meccset nézni a neten? nagyon fontos lenne. írjon vki. kösz
Aztakutya!kudu írta:Nem tudom, h hányan láttátok a Cristiano Ronaldo Aki mert nagyot álmodni című filmet, de benne van, h C.Ronaldo mindig is Henry-t akarta ,,túlszárnyalni"
Monti írta:Ez egy újabb pletyka,semmi több.
Titinek szerintem 1. Jó lesz itt
2. Pep /szerintem/ nagyon jól tud vele dolgozni,sok lehetőséget fog kapni
3. Ha Titi vissz megy angliába csak az Arsenal jön nála szóba ezt ő mondta
Úgyhogy relax,marad és jó lesz
Én sem értem. Miért volt türelmetlen vele? Ha kellet ha nem mindig játszott.LG írta:Miért volt vele Rijkaard türelmetlenDrukker írta:Csodálotos megmozdulás:D Szerintem Rijkaard vele szemben nem volt elég türelmes. Henry nagyon sok időt húzott le Angliában és hirtelen más környezet más stílus más csaattársak más edző. Ez nehéz volt neki plusz a családiproblémák sérülések. De bízom benne hogy idén nagyot alkot:DJátszatta ő mindig, akkor is, amikor lehet más jobb lett volna
Monti írta:Jó a vers bár elég sok szabadidőt feltételez
Miért volt vele Rijkaard türelmetlenDrukker írta:Csodálotos megmozdulás:D Szerintem Rijkaard vele szemben nem volt elég türelmes. Henry nagyon sok időt húzott le Angliában és hirtelen más környezet más stílus más csaattársak más edző. Ez nehéz volt neki plusz a családiproblémák sérülések. De bízom benne hogy idén nagyot alkot:D