2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De szerintem most nagyon jó a portoban és nem önző, néha néztem bl-meccsen meg a bajnokságban is láttam párszor és elég jó mindkét szélen de szerintem Giuly helyett jó lenne! csak kár hogy elküldtük a csábafcjoc írta:Ezzel viszont én értek egyet... kicsit önző volt a srácBarcaboy!!! írta:Ezzel énis egyet értek...egyedül a csapatjátékával volt gond...Fernando írta:Sztem ez a Quaresma gyerek elég keményen tolja ahoz h a barcába nyomja! Én nem adtam volna el, Giuly-nél milliószor jobb az tuti!!!![]()
![]()
![]()
Ezzel viszont én értek egyet... kicsit önző volt a srácBarcaboy!!! írta:Ezzel énis egyet értek...egyedül a csapatjátékával volt gond...Fernando írta:Sztem ez a Quaresma gyerek elég keményen tolja ahoz h a barcába nyomja! Én nem adtam volna el, Giuly-nél milliószor jobb az tuti!!!
Ezzel énis egyet értek...egyedül a csapatjátékával volt gond...Fernando írta:Sztem ez a Quaresma gyerek elég keményen tolja ahoz h a barcába nyomja! Én nem adtam volna el, Giuly-nél milliószor jobb az tuti!!!
A nevek nem nyerik meg a meccsetrealmadrid írta:hát az igaz h en önfejű állat!de ki öreg nálunk???csak zidane,garcia meg salgado nah jó meg robi carlos de akkor is a barcába azt ne mondd h egy belletti jobb mint egy robi carlos??azér két külön kaetegória a két csapat!!!igaz h a barcának jobban megy de realba nagyobb nevek vannak!!és jobb a keret is(névről itélve)a játék viszont nem nagyon megy nekik!!
Ez kevésrealmadrid írta:Hát sztem gondolkozz el azon h kinek van a legjobb kerete az egész világon a Milan után??Hát persze h a realnak!!!!Csak még nicnsenek összeszokva!!Remélem majd főni fog a fejed amiko' Cassano góllal köszönt be a Classico visszavágóján!!
nálatok nem jó keret van, hanem vének tanácsa.realmadrid írta:Hát sztem gondolkozz el azon h kinek van a legjobb kerete az egész világon a Milan után??Hát persze h a realnak!!!!Csak még nicnsenek összeszokva!!Remélem majd főni fog a fejed amiko' Cassano góllal köszönt be a Classico visszavágóján!!
Samu nektek nem kellett és még most is a levét isszátok...realmadrid írta:Samu nem is tom h kié volt??Csak a Mallorcába volt kölcsönadva!!De ha a Rewal nem fedezi fel akko még most is a kakiban lennétek!!
Menj aludni mindenki jobban jár. Jah, és Samu Mallorcáról jött, és senkit sem érdekel, h a Madrid fedezte fel, mert hogy nem ők nevelték fel! Tehát semmi köze a reálhoz.realmadrid írta:Boldogítsalak vagy mennyek alukálni??
Köszönjük real madrid, hogy felfedezted nekünk Eto'o-t!realmadrid írta:Samu nem is tom h kié volt??Csak a Mallorcába volt kölcsönadva!!De ha a Rewal nem fedezi fel akko még most is a kakiban lennétek!!