Ronaldinho Gaúcho #3
ez csak egy cikk a sokközül.. fölösleges felkapnod a vizet. ..semmi sem biztos csak a halál.. lehet hogy menni fog lehet hogy nem. ha megy akkor tényleg el kell gondolkozni ki kell a helyére, addig meg ezek csak feltételezések...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
rhynn cikke a mai blogon teljesen értelmetlen, alapja kb. 0%. Nem is értem, hogyan lehet ilyen, minden valóságalapot nélkülöző firkálmányt a honlapon megjelentetni. Nem emlékszem, hogy R10, Joan Laporta i Estruch, Ferran Soriano, Frank Rijkaard, Roberto de Assis, Johan Neeskens közül valaki is szólt volna Ronaldinho távozásáról. Ha igen, akkor vagy elkerülte a figyelmemet, vagy meghibbantam. Az, hogy a marca meg a többi inkompetens lap mit írogat, nem hinném, hogy perdöntő erejű.
Éppen ezért felesleges ilyen 'zagyvaságokkal' tömni a Barca-drukkerek fejét. Arról már nem is szóva, hogy a felsorolt esetleges 'utódok' egyike sem (Kaká kivételével) közelíti meg R10 tudását, felkészültségét, eredményeit. Szóval, félszeműekkel nem biztos, hogy pótolni tudnánk Ronnie-t. Kérem, mellőzni az ilyen jellegű, minden alapot nélkülöző, színvonaltalan irományokat. Nem méltó az eurobarca.hu szintjéhez.
Köszönöm!
Éppen ezért felesleges ilyen 'zagyvaságokkal' tömni a Barca-drukkerek fejét. Arról már nem is szóva, hogy a felsorolt esetleges 'utódok' egyike sem (Kaká kivételével) közelíti meg R10 tudását, felkészültségét, eredményeit. Szóval, félszeműekkel nem biztos, hogy pótolni tudnánk Ronnie-t. Kérem, mellőzni az ilyen jellegű, minden alapot nélkülöző, színvonaltalan irományokat. Nem méltó az eurobarca.hu szintjéhez.
Köszönöm!

ez az amit senki se tud,de attol még lehetnke neki!!!egyébként 3 hétig sérült volt!!barca99 írta:Miért lennének kondícionális problémái?![]()
Ha meg az van, akkor azért idén 100%-ig ő a felelős. Most megkapott mindent, ami szükséges ahhoz, hogy jó formában legyen. A többit neki kell hozzárakni. A többieknél miért nincs ilyen probléma?

.
Nem úgy értve hogy fárad v valami,hanem úgy hogy sokkal lassabb,dinamikájából rengeteget veszített,nézzetek meg egy régi video-t,meg egy mostanit vagy tavalyit. És rögtön tudnifogjátok hogy mire gondolok/unk. 
http://youtube.com/watch?v=KP3gAXdGvSw ennek a vidinek az elején 1:04 asszem,amikor eto'onak adja a gólpaszt,ott még fizikálisan kifogástalan állapotban van 2006-2007 es év elején
Ez pedig az amit mondtam: http://youtube.com/watch?v=M8Sh6833wec
Ronaldinho: “It’s a shame Bojan didn’t score. We’re hoping he can manage it and you have to remember that there’s a long way to go in the Champions League”.
“I feel fine but I still have to improve a lot. Physically, I feel better but I have to keep on working”.
“I’m relaxed. What I have to do is work hard on the pitch”.
Magyarul:Ez egy olyan szégyen, amit Bojan nem szerzett. Reméljük, hogy tudja vezetni azt és neked emlékezned kell, hogy van egy hosszú mód, hogy menjenek a Bajnokok Ligájában.
Jól érzem magamat de nekem még mindig sokat kell javítanom. Testileg jobban érzem magamat de nekem folytatnom kell, hogy dolgozom.
Kipihent vagyok. Az, amit nekem tennem kell, keményen munka a hangmagasságon.
Így fordította le a webfordító,nem én fordítottam
Sry ha hosszú voltam 

http://youtube.com/watch?v=KP3gAXdGvSw ennek a vidinek az elején 1:04 asszem,amikor eto'onak adja a gólpaszt,ott még fizikálisan kifogástalan állapotban van 2006-2007 es év elején

Ez pedig az amit mondtam: http://youtube.com/watch?v=M8Sh6833wec
Ronaldinho: “It’s a shame Bojan didn’t score. We’re hoping he can manage it and you have to remember that there’s a long way to go in the Champions League”.
“I feel fine but I still have to improve a lot. Physically, I feel better but I have to keep on working”.
“I’m relaxed. What I have to do is work hard on the pitch”.
Magyarul:Ez egy olyan szégyen, amit Bojan nem szerzett. Reméljük, hogy tudja vezetni azt és neked emlékezned kell, hogy van egy hosszú mód, hogy menjenek a Bajnokok Ligájában.
Jól érzem magamat de nekem még mindig sokat kell javítanom. Testileg jobban érzem magamat de nekem folytatnom kell, hogy dolgozom.
Kipihent vagyok. Az, amit nekem tennem kell, keményen munka a hangmagasságon.
Így fordította le a webfordító,nem én fordítottam

szerintem se azzal van a gond, meccseken ő is fut 9-10 km-t. mint pl most a bl-be amikor télleg nem volt tétje a meccsnek.. vágassa le a hajáT! ez az egyetlen megoldásbarca99 írta:Miért lennének kondícionális problémái?![]()
Ha meg az van, akkor azért idén 100%-ig ő a felelős. Most megkapott mindent, ami szükséges ahhoz, hogy jó formában legyen. A többit neki kell hozzárakni. A többieknél miért nincs ilyen probléma?

szerintem sohasem lesz olyan mint régen, de persze ne legyen igazam! amugy meg mitöl van kondícionális problémája?? a sok pihenéstől a nyáron? a többiekenk miért nincs? messinek,puyolnak,xavinak???
leszűrtem a végkövetkeztetést. A clásico előtt el kellene csórnunk Dinho összes hajpántját... (Vagy vágjuk le a halát..)
Miért lennének kondícionális problémái?

Egyet kell veled,hogy értsek MERTEtooka írta:ronaldinho-nak nem formahanyatlása van ebben a szezonban,hane kondicionális problémái vannak,voltak.mert ezért ilyen a mozgása is!ha majd a plusz edzések meghozzák a gyümölcsét,akkor majd nem "csak" egyí gólpaszt ad meg rúg egy gólt,hanem végigcselezi a pályát is!egyébként mindig vissza lehet nyerni a saját formáját!egy ember amit már tud,azt enm felejti el,pláne ha a tehetségéről van szó!ugyhogy gyerünk ronnie,mindenki melletted!!!(ja és vágj egy hármast a valenciának)

Azt a futást nézzétek meg amikor lefutja ramost meg ezeket... és belövi.
Na az 2334234x gyorsabb mint a mostani Roni

És addig még nem veszi le ezt a hajpántot meg kondícionálisan nem lesz megfelelő állapotban,semmi esélye sincs arra,hogy újra visszanyerje,vagy megközelítse régi formáját

Most is egy hatalmas játékos,én ezzel nem bántani akarom,de ez az igazság.(a hajpántot meg ne vegyétek komolyan,

HAJRÁ RONALDINHO

ronaldinho-nak nem formahanyatlása van ebben a szezonban,hane kondicionális problémái vannak,voltak.mert ezért ilyen a mozgása is!ha majd a plusz edzések meghozzák a gyümölcsét,akkor majd nem "csak" egyí gólpaszt ad meg rúg egy gólt,hanem végigcselezi a pályát is!egyébként mindig vissza lehet nyerni a saját formáját!egy ember amit már tud,azt enm felejti el,pláne ha a tehetségéről van szó!ugyhogy gyerünk ronnie,mindenki melletted!!!(ja és vágj egy hármast a valenciának
)

.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Sajna lemaradtam a mecsről
de naygon örülök annaka miket látok, olvasok mind a cikkekben, mind tőletek! Remélem tényleg képes lessz valamilyen szinten régi őnmagát adni...! Szerintem sem lehet már annyira jó mint amilyen volt, mert úgy ahogy ő nyomta egy ÉVSZÁZADBAN csak egyszer van! Legalábbis a XXIedik században szerintem senki nem nyomta úgy mint ő, persz ez idáig!

Hát még szép, hogy helye van a csapatban. R10 ha rosszul is játszik, -teszem hozzá a szemünkben, hisz túl magasra tesszük nála a lécet- akkor is nagyon jó és hasznos a játéka. Passzai például zseniálisak. Lehet nem cselezi végig magát a pályán, de passzolni azért még tud. S akkor a pontlövéseit még meg sem említettem. Szerintem nagyon-nagy játékos Ő, még ebben a hányatott helyzetben is...vaLe5 írta:kétség sem fér hozzá hogy helye van a csapatban.
Valóban jó volna már újra a régi R10-t látni! Én soha sem adom fel és bízva-bízok benne, hogy sikerül kilábalnia belőle. (Ebből a nem is tudom miből.) Néha úgy látom, mintha nem is akarna hajtani. Nem lett R10 lassabb, s a cseleit sem felejtette el. Nem értem miért ilyen hanyag a mozgása, mintha nem is érdekelné. Vagy de, érdekli, csak épp már nem a foci számára az első, s nem ez okozza neki azt a mérhetetlen örömet mint anno. Vagy kitudja. Bár a mostani meccseken javuló tendenciát mutat. Számomra legalábbis úgy jön le. Szurkolok Neki 

-
- Hírhozó-cikkíró
Csak ezzel az a baj, hogy Raúl iksz évig a középpályán játszott, holott ő csatár. Schuster visszatette az eredeti pozijába, így ismét régi formájában tündököl. R10 ugyanott játszik. Persze ez nem azt jelenti, hogy nála ez ne fordulhatna elő. Halkan jegyzem meg, szerintem is képes a megújulásra, csak az a kérdés, hogy mennyire AKARJA.Andrisveres írta:Rájöttem , hogy tényleg nemszabad őt eladni.
és honnan? itt van Raúl. 3 vagy nemtudomhány évig egy nagy 0. És most tényleg egész jól játszik és rugdossa a gólokat. és képes megújulni.
És nem kell mondanom h Ronaldinho = Raúl x 100
úgyh türelem!!!
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Ha megnézitek akkor azután játszott a legjobban miután bejött középre és kissé visszahúzódott középpájára , szerintem ez lenne a megoldás a számára , remélem Franki is ebben gondolkodik és ezért (is) csináltat vele plusz futó edzéseket. Remélem visszanyeri valamennyire a formáját. Mert olyan mint régen már soha sem lessz , nem is lehet , ezt be kell látni , de ettől függetlenül kétség sem fér hozzá hogy helye van a csapatban.

Pedig pár fordulóval ezelőtt a bajnokságban is megtette. 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Azthiszem kezdjük a Régi Ronaldinhot látni
Lehetett látni rajta hogy nagyon magabiztos és harcol.
A cselei meg eszméletlenek voltak, a góljához pedig grat

A cselei meg eszméletlenek voltak, a góljához pedig grat

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Jugador d'estrella
Rájöttem , hogy tényleg nemszabad őt eladni.
és honnan? itt van Raúl. 3 vagy nemtudomhány évig egy nagy 0. És most tényleg egész jól játszik és rugdossa a gólokat. és képes megújulni.
úgyh türelem!!!
úgyh türelem!!!
- Attya
- Jugador d'estrella
azt én MÁR nem is várom el, h oan szinten focizzon mint 2 éve a csúcson!!! Már Csak annyi az elvárásom, h Barca szinten tolja!!! Az teljesen természetes, h visszaesik a teljesitménye, de az h ien minőségi romlás legyen az nkm sok!! én már csak azt tom elképzelni, h ellopták a tehetségét a "space jam-es" kis szörnyekÁkocka írta:Te azt vártad, hogy olyan szinten játsszon 5-6 éven keresztülOlyan magasra tette a lécet, amit nem lehet hozni folyamatosan. Én se azt mondom, hogy az elmúlt 1 évben mindig hasznára volt a csapatnak. De az apró pozitív változásokat igen is tudni kell értékelni. Vissza fog Ő jönni közel azonos szintre, de az nem egyik meccsről a másikra, vagy akár nem is egyik szezonról a másikra fog történni.
Én bízom Dinhoban.

"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
Nem játszott,tegnap rosszul bár a "NAGY" formájához távol van,de Nagyon jó úton halad afelé,és akkor JAJJ lesz mindenkinek

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

-
- Capitá del Barça
csak nekem tűnt fel hogy R10szemei alatt óriási karikák és táskák vannak???
és van egy olyan érzésem ezzel kapcsolatban hogy nem a rossz formája miatt kialvatlan...
és van egy olyan érzésem ezzel kapcsolatban hogy nem a rossz formája miatt kialvatlan...

Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!