Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sport 2 az nem jó mert nincsVictorValdes19 írta:No meg Sport 2Ilúvatar írta:no, most megnyugodtamBarcaGeri írta:ÉLŐ 21:45 Labdarúgás, Espanyol-Barcelona, spanyol bajnokság, 14. forduló
Sport 1viva la Sport 1
No meg Sport 2Ilúvatar írta:no, most megnyugodtamBarcaGeri írta:ÉLŐ 21:45 Labdarúgás, Espanyol-Barcelona, spanyol bajnokság, 14. forduló
Sport 1viva la Sport 1
na azé bazzeBarcaGeri írta:ÉLŐ 21:45 Labdarúgás, Espanyol-Barcelona, spanyol bajnokság, 14. forduló
Sport 1
huhh.. ez szemen szurtA 2007-08-as SZEZONBAN KELL: BAJNOKSÁG + BL
sajnos én is így vagyok ezzel... ez a barca csapat valahogy most nem a legjobb... valami nem tetszik nekem a csapatban, és nem tudom mi...visca el barca írta:bár tudom, hogy optimistának kellene lennem, meg, hogy a barca mindig mindenhol esélyes, de sztem a mai meccsen simán ki fogunk kapni.
ugyanazt a tötyörészős játékot fogjuk játszani mint eddig idegenben... az espanyol vmi hulye gollal megszerzi a vezetést, nyomunk, de helyzetünk nem lesz, aztan az espanyol kontrabol lő még egyet.
a meccs utan mindenki szomorú lesz, majd a "mester" nyilatkozik, hogy csalódott, de övé a felelőség, az espanyol jó csapat, itt mindenki izzad, de nem dőlt el a bajnokság blablabla...
Sport TVZozzy 5 írta:Sport Klub vagy Sport TV?
Nem tudtam, hogy csak úgy lehet nyerni, ha cserébe megsérül három játékosunk. Ez egy új szabály? Rémes, hogy a magyar kormány mit be nem vezet...Dawe írta: Te mit választanál nyerjünk és lerugjanak mondjuk 3 embert (de egy is elég lenne) vagy döntetlen és senki nem sérül meg!!??
Ui.: Nem sirok, de itt nem igaz hogy nincsenek normális emberek (ha van akkor tisztelet a kivételnek).![]()
![]()
Zozzy 5 írta:Jó a döntetlen? Kinek? Nekünk ugyan nem.Dawe írta:Igazad van teljes mértékben. Jó egy döntetlen is csak ne essen ki senki a keretből. Én őszintén Eto'o -t féltem, ha beáll. Tavaly miest visszajött egyből szerzett egy sérülést és a műtét is keresztbe tett neki. Bojant viszont nagy kondinak tenném alá mert semmi fizikai erőnléte nincs. A gyorsasága viszont meg van, de ez nem elég.
Ui: Egy bizonyos Eurobarca tag egyfolytában sérteget engem. Szerintetek is hülyeség az amit most irtam?
UI: nem kell sírni.
Jó a döntetlen? Kinek? Nekünk ugyan nem.Dawe írta:Igazad van teljes mértékben. Jó egy döntetlen is csak ne essen ki senki a keretből. Én őszintén Eto'o -t féltem, ha beáll. Tavaly miest visszajött egyből szerzett egy sérülést és a műtét is keresztbe tett neki. Bojant viszont nagy kondinak tenném alá mert semmi fizikai erőnléte nincs. A gyorsasága viszont meg van, de ez nem elég.
Ui: Egy bizonyos Eurobarca tag egyfolytában sérteget engem. Szerintetek is hülyeség az amit most irtam?
Sztm ez nem álszentség, ha vkivel pályán kívül normálisan viselkedsz, inkább erre mondanám, h uriemberek, persze abban igazad van, h az uriembereknek is megvannak a kis szurkálásai...Drigo írta:Azért minket sem kell félteni, sem vezetőség sem pedig a szurkolók részéről...Ez benne van egy ilyen rivalizálásban a nagy klubbok csak a formalitás miatt hívogatják egymást, az Espanyol vezetősége legalább nem álszent.Saviola írta:Az Espanyol vezetők mekkora tahó parasztok,hihetetlen.
Azért minket sem kell félteni, sem vezetőség sem pedig a szurkolók részéről...Ez benne van egy ilyen rivalizálásban a nagy klubbok csak a formalitás miatt hívogatják egymást, az Espanyol vezetősége legalább nem álszent.Saviola írta:Az Espanyol vezetők mekkora tahó parasztok,hihetetlen.